:: |
Autor |
Poruka |
Mr. Bond IntruderSRB™
|
Godine: 34
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd
|
|
Imam pitanje za sve pripadnike muskog pola. Zasto uvek zena mora da bude ta koja sredjuje kucu, sprema rucak ili nesto tog tipa? Mene bi bio blam da se ozenim a da serpu u ruke nisam uzeo... Volim i da skuvam i da pocistim i tako dalje. Ne znam zasto su samo zene domacice a muskarci su ti koji treba da docekuju goste kao da su u nekoj kancelariji a ne kuci. Po meni kucu treba da drze i muskarac i zena. Da oboje rade, da su oboje kuci posle radnog vremena (a ne zena kuci a muskarac u kafanu) i da se dopunjuju tipa... Danas on kuva rucak sutra ona ili vec kako se dogovore.
Dakle pitanje za sve: Zasto su zene te koje uvek moraju da budu domacice?
|
|
|
|
|
|
Cute Blondie * Belphegor's bitch *
|
Godine: 43
Datum registracije: 03 Jan 2006 Poruke: 2193 Mesto: Beograd
|
|
Bravo Nemanja ljubi te "tetka" pa naravno da ne mora samo zena tu ulogu da ima i da ponekad i muskarac moze tog posla da se lati, posebno sto su muskarci generalno kad hoce odlicni kuvari.
|
|
|
Mr. Bond IntruderSRB™
|
|
|
Cute Blondie je napisao/la sledeće: | Bravo Nemanja ljubi te "tetka" pa naravno da ne mora samo zena tu ulogu da ima i da ponekad i muskarac moze tog posla da se lati, posebno sto su muskarci generalno kad hoce odlicni kuvari. |
Hehe al nazalost samo kad hoce
|
|
|
|
|
|
Belphegor Cute Blondie's devil
|
Godine: 39
Datum registracije: 22 Avg 2005 Poruke: 3385 Mesto: Beograd
|
|
Zašto.... Pa zato što svi muškarci (tj. većina njih) misli da će mu ako pomogne nešto u kući pasti kapa sa glave.
Lepo kaže, muškarci se dele na papučiće i na one koji misle da to nisu
Meni generalno nikada nije problem da bilo šta pomognem u kući a i ne želim da gledam kako žene sve rade i uvek sam spreman da pomognem.
|
|
|
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
Dokazano je da su zene bolji vozaci, a muskarci bolji kuvari.
Kad se bolje pogleda, veliki kuvari su vecinom bili muskarci. A i kuhinja je ipak toliko zanimljiva da ne bi smela da bude ogranicena samo na jedan pol. Volim i ja da eksperimentisem.
|
|
|
Eliot je sreda Odomaćeni član
|
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 1128
|
|
Ta tipicna podela uloga je ostala iz vremena, kada su muskarci radili a zene se brinule o domacinstvu i podizale decu (mada ako gledamo nekih 50-tak i vise, godina u nazad, videcemo da su i zene isle na njivu kao i muskarci, plus svi ostali kucanski poslovi, zbrinjavanje stoke i vaspitanje dece...Tako da ono... )
Mislim da poslovi po kuci trebaju da se dele.
Zasto bi zena bila ta koja ide na posao, kuva, pere, pegla, brise prasinu, ide u kupovinu...brine se o masi stvari? Potpuno sama.
Ako ona ima danas vise vremena - ona ce i da skuva. Ako on pak pola dana sedi kuci, a ona dodje uvece umorna sa posla - zasto on bi spremio veceru?
Moj deda, otac, brat, drugovi, pa i decko sada - svi su oni uglavnom tipicni Balkanci koji ne zele da se bakcu oko kuhinje i "zenskih poslova".
|
|
|
|
|
|
speedoje Upućeni član
|
Godine: 42
Datum registracije: 24 Feb 2006 Poruke: 358
|
|
Ja volim da ponekad da kuvam i to se trudim da napravim neke specijalitete, a sto se tice spremanje kuce i tu sam od pomoci volim da usisavam ali da brisem prasinu to mrzim, tako da bi podela poslova bila najbolje resenje
|
|
|
|
|
|
MARKOsb Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 29 Mar 2006 Poruke: 149 Mesto: sl.brod
|
|
zato sto je tako i tako mora bit
|
|
|
|
|
|
Mr. Bond IntruderSRB™
|
|
|
MARKOsb je napisao/la sledeće: | zato sto je tako i tako mora bit |
Hehe e jesi me nasmejao Ajde ako mozes malo prosiri to MORA bas me interesuje sto mora
|
|
|
|
|
|
budidobar Upozorenja: 1 od 3 Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 3354
|
|
ko kazze ??? ja kuvam ! zato shto to radim bolje od nje !
|
_________________ ....zelja je samo moja. da ne bude zabune..lepo vreme i dobro zezenje na sajtu. |
|
|
|
|
slatka_breskvica *samo tvoja...*
|
Godine: 25
Datum registracije: 08 Jun 2006 Poruke: 8864 Mesto: USA
|
|
budidobar je napisao/la sledeće: | ko kazze ??? ja kuvam ! zato shto to radim bolje od nje ! |
sa ovim se slazem.... muskarci bolje kuvaju 100% od zena... oni to rade s'ljubavlju dok zene rade zato sto moraju....
|
_________________ Happy & Married |
|
|
|
|
Makro Sudbina Pravi Greske
|
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 2090 Mesto: P!zd!land
|
|
Ko to kaze da uvek zensko mora da sprema kucu, kuva...?
Da se neko kladio da ce mene videti u kuhinji, postao bi milioner
Stara se i dan danas krsti kada cuje da sam ja nesto napravio
Pa ja vise provedem u kuhinji nego zena, volim probati napraviti nesto novo. J38ig@ nema tu sta puno razmisljati, samo se prate instrukcije
Sto se tice kucnih poslova pomazem zeni cak i previse, sve mogu raditi, od usisavanja pa do pranje vesa, ali peglu u ruke necu nikada uzeti.
Druga bi stvar i prica bila da se razbijam ledja na poslu po 10h dnevno, al' ovako nista tako reci ne radim i ranije zavrsavam posao.
Za mene je glupo sedeti i buljiti u TV ili kompjuter dok zena trckara po kuci. Digni buljson i pomozi zeni, imacete vise vremena kasnije za z@j3b@nciju
Netreba tu nista deliti, ti danas uradi ovo, a ja cu sutra ono... Neka svako uradi ono sto moze da uradi bez obzira kada, gde i koliko puta...
|
_________________ Na pesku smo se videli, još ni gaće nismo imali.
Upi’kila si se na dodir moj, od tog trenutka ja sam samo tvoj!
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|