:: |
Autor |
Poruka |
popovich Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 14 Nov 2004 Poruke: 63 Mesto: Banja Luka
|
|
da li ikako mozete da postavite na sajt muziku iz tesne koze... konkretno trazim pjesme od suzane perovic... ono... dusa ti nije jaca strana, al imas kola i kljuc od stana... ne znam kako se tacno zove, i onu drugu stvar .... zasto, zasto, zasto ljubomoran nisi, zasto, zasto, zasto drugaciji ti si...... tako ide stvar. Takodje ako neko ima od sneki stvar iz tesne koze... sad ne znam iz kojih su dijelova tacno ove stvari... al ova od sneki ide... kad me fazon uhvati ja ne mogu zaspati, cemu vreme gubiti pocnimo se ljubiti...... !
unaprijed zahvalan... posto vec duze vremena trazim ove pesme, i ne mogu da ih nadjem nikako
pozdrav iz banja luke
p.s. takodje kao neko zna gdje mogu da skinem ove stvari... takodje bih mu bio zahvalan, i oduzio bih mu se... pichem.... negdje u bl ))
|
|
|
|
|
|
Car Dusan-Silni Administrator i domaćin
|
Godine: 56
Datum registracije: 09 Jun 2002 Poruke: 7770 Mesto: Kraljevo / Frankfurt
|
|
|
|
|
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*
|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
E a da se malo ti potrudis pa nadjes nazive pesama,a? Ipak tebi trebaju pesme Sad bas traziti pesme po recima... sorry ali ja nemam bas toliko slobodnog vremena
|
|
|
popovich Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 14 Nov 2004 Poruke: 63 Mesto: Banja Luka
|
|
znas kako sanjica_021..... ova stvar od sneki mislim da se zove KAD ME FAZON UHVATI, a one druge dvije stvari pjeva suzana perovic... i ne znam kako se zovu... ali ne vjerujem da je ona imala nekih drugih pjesama u svojoj karijeri... mozda i grijesim... nebitno... u svakom slucaju hvala ako mi mozes pomoci nekako
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|