www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Čau-čau-pas lavljeg srca
Strana 1, 2  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Flora i fauna ~ -> ~ Životinjsko carstvo ~
::  
Autor Poruka
maucetung
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 04 Dec 2005
Mesto: Sremski Karlovci

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 24, 2006 1:50 am    Naslov poruke: Čau-čau-pas lavljeg srca Na vrh strane Na dno strane

Ovu temu otvaram zbog moje drugarice Dace koja je prosto zaljubljena u ovu rasu.
Molila bih da ako neko ima jos podataka o ovoj rasi napise.
Sta vi mislite o ovoj rasi i da li bi ga drzali u STANU ???

Poreklo pasmine nije jasno, kao iznimnu retkost i dragocenost su te pse donosili putnici iz Kine. Ime je pasmina dobila 1894. godine. U Kini su čau-čau pse koristili kao čuvare, lovce na vukove i kućne pse Ijubimce, a na severu i kao pse za vuču. Uzgajali su ih i zbog mesa i krzna na Dalekom Istoku u boljim restoranima još i danas nude njihovo meso.Po prirodi je miran, uravnotežen, suzdržan i ne voli da ga se češka. Veže se uz porodicu i postane dobar prijatelj. Najjače se zbliži s jednim članom obitelji i zato mu ne treba menjati gospodare. Čau-čau je dobar čuvar koji laje samo onda kada to stvarno treba i tada je oštar i agresivan. Najveći je individualac među psima, privržen je čoveku, a nikada drugim psima. Nije primeren deci, voli hladnoću. Nije mu potrebno puno kretanja

dojadac
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 24 Jun 2006
Mesto: Gornji Milanovac

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 24, 2006 9:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Lep pas koji pored ostalog zahteva puno nege zbog guste dlake i nabora na koži gde se često skuplja prljavština.

dedina-unuka
Upozorenja: 1 od 3

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 11 Feb 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 24, 2006 10:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jooooj kako je preesladak. Nisam do sad nigde vidjala ovu rasu. Mogu misliti kako je tezak za odrzavanje, ko persijski tepih.

ivan1234
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 15 Dec 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 27, 2006 4:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pas koji je dotakao mesec

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

Godine: 40

Datum registracije: 27 Maj 2005
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sub Avg 26, 2006 11:18 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

prelep pasi spada po meni u najlepse pse zajeddno s vucijacima,haskijima i samojedima..........

....tvoj i u dobru i u zlu....

ZVRNDULE
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 09 Sep 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 13, 2006 11:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

To je pas koga ja obozavam......
Volela bih da ga imam...
I ispunicu sebi zelju.....

Babily
Veciti optimista
Veciti optimista

Datum registracije: 28 Avg 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 16, 2006 4:08 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Obozavam pse koje god da su rase i kako god da izgledaju!

Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦
<b>♦Un Mal pour un Bien♦</b>

Godine: 41

Datum registracije: 07 Apr 2005
Mesto: 83700 ST RAPHAEL

france.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 16, 2006 10:57 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kazu ta rasa postoji bar 5000 god i da je najstarija rasa na svetu...a meni se glava ne svida bas toliko...

tetarajna
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 27 Jan 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 09, 2007 2:59 pm    Naslov poruke: medenjaci Na vrh strane Na dno strane

Oni mi lice na eskime, ususkane u debelo krzno. Slatki su mi, kao neke pufne.

sjena23
~Shadow Lady In Love~
~Shadow Lady In Love~

Datum registracije: 10 Maj 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 14, 2007 6:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

lijep pas, al loše naravi i ne bi ga htjela imat blizu svoje djece jednog dana

filicka
*hoppípolla*
<b>*</b>hoppípolla<b>*</b>

Godine: 32

Datum registracije: 28 Jan 2006

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 12, 2008 10:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Skroz je sladak ali mi je nekako kitnjast kao pojava...verovatno je super za ceskanje Smile

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 13, 2008 12:25 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

bas je cupav Laughing ..ali jako sladak

" I know the way to fuck them all...."

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Flora i fauna ~ -> ~ Životinjsko carstvo ~ -> Čau-čau-pas lavljeg srca Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2  sledeća
Strana 1 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon