:: |
Autor |
Poruka |
GiGi *Pravi muškarac*

|
Datum registracije: 09 Mar 2005 Poruke: 10732 Mesto: Autonomna Pokrajina Vojvodina/ Novi Sad/ Liman

|
|
Eto moj kolega Picard i moja malenkost (GiGimix) odlucismo, u odsustvu ovakvih tema, da objavimo nesto: od sad ce ova soba da sluzi kao fan-club za plavushe:znaci da pojasnim, ovde ce ,,visiti'' svi oni ljudi koji misle da su plave devojke rajska bica. Napishite ovde: koje su vashe omiljene plavushe, sta ih cini toliko privlacnima i uopste velicajte plave devojke ovde!!
Veliki pozdravi od Picarda i GiGimix-a.
|
|
|
|
|
 |
Picard Odomaćeni član

|
Godine: 35
Datum registracije: 28 Feb 2005 Poruke: 1368 Mesto: Bjelovar

|
|
Svaka cast Gigi sto si otvorio ovu temu!!!
|
_________________ Bog bi stvorio Zemlju za dva dana da nije trebao instalirati Windowse! |
|
|
|
 |
Picard Odomaćeni član

|

|
|
Ima li koga osim nas dvoje da obozava plavuse?
|
_________________ Bog bi stvorio Zemlju za dva dana da nije trebao instalirati Windowse! |
|
|
|
 |
GiGi *Pravi muškarac*

|
Datum registracije: 09 Mar 2005 Poruke: 10732 Mesto: Autonomna Pokrajina Vojvodina/ Novi Sad/ Liman

|
|
Eto ajde nas dvojica da se izjasnimo (Picard i ja):
Za mene je najbolja plavusa (u svakom pogledu): Natasa Bekvalac. Mnogi je nevole, mnogi je osporavaju, ali njena plava kosa sve prevazilazi......
Misticnost, i tajnovitost i neka drskost se sadrze u tom plavom vlasu kose....
Voli vas vas GiGimix.
|
|
 |
Picard Odomaćeni član

|

|
|
Hm,hm!! Slazem se sa tobom u vezi sa Natasom!! No po meni su skoro sve plavuse lijepe,svaka na svoj nacin!!! Moram reci da sam u proslosti imao dosra cura koje su bile plave i moram reci da nije jedna bila glupa kao sto neki misleo plavusama!!
U pocetku sam i ja mislio da su plavuse glupe ali to je bilo davno, no sada kada sam upoznao vise plavusa mo je misljenje se promjenilo!
Pozdrav i od mene!
|
|
|
|
 |
GiGi *Pravi muškarac*

|

|
|
Dakle ceka misljenje od zaljubljenika u plavushe (ljudi, znam da nas ima!!)....
|
|
 |
Kaliopa Upućeni član

|
Godine: 42
Datum registracije: 11 Okt 2004 Poruke: 447 Mesto: Beograd

|
|
hihihiiiiii baš ste super sto ste otvorili ovu temu
Pozdrav od jedne prirodne (a od skoro i šatirane ) plavuše :smurfin:
|
_________________ COME ON BABY, LIGHT MY FIRE !!! |
|
|
|
 |
GiGi *Pravi muškarac*

|

|
|
E TO SE CENI, misljenje i iskustvo iz prve ruke
|
|
 |
coka-cmoka Odomaćeni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 03 Jan 2005 Poruke: 1524 Mesto: Novi Sad

|
|
Hm....ko li vas je inspirisao za ovu temu....hehe
PA po meni je najbolja plavusa Pamela Anderson,ne znam zasto ali tako je.... ,mada ima jos dobrih plavusa da ne nabrajam....
|
|
|
|
|
 |
GiGi *Pravi muškarac*

|

|
|
A da, Coko, dobro me podseti , pa sta bi ja bez tebe: i meni je Pamela Anderson cisti vrh:ma i silikoni, i stas, i glas ma sve je bas, bas, a sad se bavi i humanitarnim radom, znaci ima ona neshto vishe od samog perfektnog izgleda!!
Voli vas GiGimix.
|
|
 |
Picard Odomaćeni član

|

|
|
pa i pamela je dobra teta!!!
a sta mislis tko nas je inspirirao!!
|
|
|
|
 |
GiGi *Pravi muškarac*

|

|
|
Picard, neka to ostane mala tajna, .
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|