:: |
Autor |
Poruka |
Vilenjakinja Sašina Kumica
|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889
|
|
Srno moja, iskrene čestitke od srca ti želin. N e zamjeri, volin te puno. Samo tako mi ti piči naprid. :blob3: :blob4: :blob5: :blob8: :blob7: :blob6:
|
|
|
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
QQ, pre tri dana sam cestitao na spratu broj V sada vec za sprat broj VI.
Hhiihihhihihihihihihihi, kako je - tako je.
Ovo je dokaz da stvarno imas 6000 poruka!
___________________________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________________________
Sve najlepse povodom 6000 poruka. Zelim ti jos lepog i veselog druzenja uz nas. A ako nekada nije sve najbolje, ti ne tuguj - desi se to.
Cestitaaaaaaaaaaaaaaaaaaam! =D> =D> =D> :120:
|
|
|
|
..::[ TuCko ]::.. ~Brat Slatke Breskvica~
|
Godine: 36
Datum registracije: 20 Feb 2005 Poruke: 11008 Mesto: Novi Sad/Zajecar
|
|
Evo i moje cestitke...Zelim ti sve najbolje od srca i da nam budes uvek vesela i raspolozena nedaj da ti drugi rastuzuju 8)
nije neka nisam mogo bolju da napravim, racunar mi prsno nacisto...inace mogu mnogo bolje i lepse da napravim ali...
|
|
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
Svaka cast curo...Samo napred...Veeeeeeeeeeeeeeeeliki kiss od mene :multi: :multi: :multi: :hearts: :hearts: :zagrljaj: :zagrljaj: :zagrljaj: :love_u: :vijaca: :vijaca: :letisrce: :letisrce: :ILoveYou: :ILoveYou: :ILoveYou: :ILoveYou: :ljuuuubav:
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
**victoriano** Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 03 Jan 2006 Poruke: 5282
|
|
cestitam i ja srno.samo napred
|
|
|
|
|
|
***Srna*** Chilly
|
Datum registracije: 09 Apr 2006 Poruke: 13261
|
|
Hvala svima, oduševili ste me sa ovim čestitkama, stvarno od srca veliko hvala, divni ste sviii :dvasrca:
|
|
|
|
|
|
mistik29 Prijatelj foruma
|
Godine: 47
Datum registracije: 30 Sep 2005 Poruke: 7173 Mesto: Zagreb
|
|
Čestitam Srni... korak po korak, kat po kat, i evo već si VI kat, a uskoro i više
:461:
|
_________________ JoŠ PoSToJe iSTiNe KoJe VoLe BoLJeTi |
|
|
|
|
vip88 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 28 Apr 2006 Poruke: 248 Mesto: Nis
|
|
Jeste da sam novi ovde...ali vredi cestitati... ...svaka cast...
:love1: :love1:
|
|
|
|
|
|
***Srna*** Chilly
|
|
|
Hvala mistiku i vip88 puno
|
|
|
|
|
|
PuNk SuPeRsTaR *Nečija Slatka Tajna*
|
Datum registracije: 23 Mar 2006 Poruke: 7387
|
|
Pa kumo mojaaaaaaa!!!! Tako si postala brza da te više ni ne vidim!!!
Svaka čast srce moje! Neću sad puno pisati i ispisivati kad ću ti za dan-dva trebati napisati opširnu čestitku za 10 sprat
Samo tako nastavi! Puno te voli tvoja omiljena i jedina - opasna kuma! :redlips2:
|
|
|
|
|
|
***Srna*** Chilly
|
|
|
U kumo, kakva opasna čestitka , sve zrači iz nje, hihihi. Obožavam i ja tebe, srce moje i hvala ti puno puno puno, mnogo mi značiš
:redlips2:
|
|
|
|
|
|
Sascha336 * Vatreni delija *
|
Godine: 51
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija
|
|
Puno cestitke i od mene Srna samo tako nastavi Bravo
|
_________________ I C E M A N |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|