:: |
Autor |
Poruka |
carpe diem Dobro upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 09 Jan 2005 Poruke: 719 Mesto: Novi Sad
|
|
Nisam sigurna sta se desi sa ljudima kada veya pukne...nekako kao da odlepe i ponasaju se kao najvece seronje na svetu. da li imate takvih iskustava? Mozda cak neka komicna prica?
Ja sam juce dozivela da momak koji me je voleo najvise na svetu (do pre mesec dana) pozove mog najboljeg druga (sa kojim nikada nije bio preteranu blizak) na kolace a mene i ne poydravi.
Pre dva dana sam bila na proslavi gde je bio jos jedan moj bivsi. covek se polomio da pobegne od mene (sto je bilo vrlo zanimljivo jer smo svi sedeli za istim stolom). Cak je u jednom momentu se tolko izgubio od beyanja da se sapleo o nekog momka i pao.
|
_________________ Put do zvezda je samo etapa kruznog puta do sebe, i ako znas precicu nema potrebe da se puno lomatas po bespucima.Ne bato... Stigao si cim krenes...Cilj nosis skriven pod kaputom, istetovoran na grudima kao metu... |
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
pa dobro sad...bas takva iskustva nemam, ali da se ponasaju normalno...pa i ne bas
nisam bila toliko 'nevaljala' ni prema jednom da bi bas bezao od mene... mada mi se par puta desilo da me pijani zovu u pola noci...jednom prilikom sam ja bila na nekoj zurci i moj bivsi je nazvao negde oko 3 izjutra i naravno razbudio moje ukucane...tata se javio i moj bivsi je krenuo da mu deklamuje poruku za mene...sve u stilu: recite joj da je volim, da mi nedostaje, ona je moje zlato, moja tuga i kojekakve slicne budalastine... tata ga je samo zapanjeno upitao: a sta da joj kazem? ko je zove? (posto, naravno, nije ni cuo za tog tipa)
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
RunnerSG Upućeni član
|
Datum registracije: 09 Jun 2006 Poruke: 426 Mesto: ...tamo gde ti nisi...
|
|
Naravno da se tako ponasaju, ali ne sve...
Kada raskinem, hoce da me pravi ljubomornom, nece da se pomiri sa tim da je vise ne volim, pravi neke skandale, prica svasta o meni i tako...
|
|
|
|
|
|
Boki_89 Dobro upućeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 20 Jun 2005 Poruke: 653
|
|
Iskreno ja nevolim takvo ponasanje, sa moim bivsim devojkama ostajem u skroz ok odnosima...
|
_________________ S E R B I A__F O R E V E R |
|
|
|
|
pinkybgd Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 15 Dec 2005 Poruke: 123 Mesto: Beograd
|
|
Meni se desilo to da kada sam bila na nekoj zurci da mi je prisao moj bivsi decko da se ponovo upoznamo...
|
|
|
|
|
|
Re-Aleksa Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 26 Maj 2006 Poruke: 138
|
|
Ruzno je smetati nekome koga si tako jako volela.... Umgekehrt auch....
|
_________________ Aleksa |
|
|
|
|
yeki Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 597 Mesto: beograd
|
|
Takodje pozivi u pola noci...
Najvise me nervira ono pitanje: Da li si me ikad volela?Pa razocarala si me... Pa najbolje price pricas kad si pjana
|
_________________ Strip smile
Lose cool
Bleed the day
And break the rule |
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
Desavalo mi se svasta uglavnom posle necce ni da mi se jeave kad me sretnu na ulici i pricaju svasta o meni al nakon nekoliko meseci pocnu da me zovu i pricaju kako su pogresile ili ajdeda izadjemo itd....najzinimljivija mi je mozdda prica kad mi je jedna bivsa rekla da nema potrebu ni zelju za deckom da bi ja posle od druga preko kog sam je upoznao ssaznao da me je ustvari varala i to ne sa 1 vec sa dvojicom da bi nakon 2 meseca od raskida poslala ddevojku tog druga da me ona pita dal bi opet bio s njom iako je znala da sam tad vec imao drugu devojku a posto joj to nije upalilo onda je pocela da me zivka i "kao"slucajno da me srece po gradu de gdo da sam iso mislim nije li to providno....
mislim ljudi svasta rade kad vide da su pogresili ili se poneli ko budale i kad posle svate da vas ipak vole...
|
|
|
|
|
|
Eliot je sreda Odomaćeni član
|
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 1128
|
|
Mislim da se obe strane jako promene.
Ja sam sa bivsima ostala u dobrim odnosima - ono, nisu smetali oni meni, nisam ja njima. Ali me je na neki nacin jako bolela ta njihova promena. Kao da se NIKADA nista nije desilo izmedju nas.
Ne kazem da trebamo da ostanemo/postanemo prisni prijatelji, ali ne vidim problem da se ponekad cujemo telefonom (a ne samo za Novu i rodjendan), da ih pitam kako su...sta ima novo...Da se eventualno jednom u pola godine nadjemo na kafi negde.
Mnogi od njih kada se sretnemo, skrecu pogled...kao da se zbune...ne znaju sta da me pitaju. Kao da me se plase...strasno.
Dobri odnosi retko uspevaju, a mislim da je sujeta glavni krivac tome.
|
|
|
|
|
|
PEPPO Upućeni član
|
Datum registracije: 23 Jul 2005 Poruke: 462 Mesto: ...
|
|
ta pitanja me nerviraju
ali treba razumjeti i nju
ako me voli nije lako
znam po sebi
|
|
|
|
|
|
carpe diem Dobro upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 09 Jan 2005 Poruke: 719 Mesto: Novi Sad
|
|
ja bas imam scene sa bivsima...dobijam zabrane od bivsih momaka da im se javim kada ih sretnem ako sam sa novim momkom (jer ih to kao jako boli...), bezanja (to im je omiljeno)... sa jednim bivsim se nisam videla pola godine i onda smo jednom prilikom sedeli zajedno za stolom sa nekim drustvom. on se histericno smejao na svaku moju recenicu koja moze (na neki uvrnut nacin) da se poveze sa nasom vezom. inace su skroz normalni momci, sa kojima je bilo uzivanje biti u vezi, omiljeni u drustvu...i onda su postali idioti!
|
_________________ Put do zvezda je samo etapa kruznog puta do sebe, i ako znas precicu nema potrebe da se puno lomatas po bespucima.Ne bato... Stigao si cim krenes...Cilj nosis skriven pod kaputom, istetovoran na grudima kao metu... |
|
|
|
|
MISS_J ELeCTRiC_ChiCK
|
Datum registracije: 16 Mar 2006 Poruke: 3261
|
|
Sa bivsim momcima sam uvek u dobrim odnosima....
Ali mi se desilo jednom da sretnem bivseg posle 4-5 dana od raskida i da mi se uopste nije javio...A prosao pored mene...
Posle par dana,kad smo se opet sreli nije hteo da se odvoji od mene...A posle opet par dana jedva da mi se javio...Ne razumem...
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|