www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Filmovi bez glumaca..
Strana 1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Ponovo radi bioskop ~
::  
Autor Poruka
SrebrnaTresnjica011
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 41

Datum registracije: 14 Jul 2004

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Jul 30, 2004 9:13 pm    Naslov poruke: Filmovi bez glumaca.. Na vrh strane Na dno strane

...to bi mogla biti buducnost igranog filma! Kompjuteri su svuda, a gdje ce biti ako ne na filmu. Kompjuterske animacije postaju zastupljene skoro u svim filmovima, bez obzira na zanr. Mozda u ponekim igranim filmovima i do 30-40%.

Sta ce se desiti? U skoroj buducnosti svi popularni i ne popularni glumci i glumice imace kreirane svoje likove kompjuterskom animacijom!
Na pocetku filma vidis titlove: npr. pise glavna uloga John Travolta, film pocinje i stvarno vidis pljunutog Travoltu ali animiranog!

Tako ce glumci zaradjivati sjedeci kuci ili putujuci po svijetu, dok ce u isto vrijeme i filmove "snimati"!

Sta mislite hoce li ikada doci do ovoga?

FANATIC-NS
PARTY MAN
PARTY MAN

Godine: 47

Datum registracije: 18 Jul 2004
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jul 30, 2004 9:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hoce sigurno i ja to podrzavam jer smatram da kompjuterska animacija je uznapredovala i napredovace do savrsenstva.imacemo super filmove sa jako dobrim efektima i bice milina gledati ih.

niko_kao_Bane
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 49

Datum registracije: 14 Jul 2004
Mesto: tako blizu, a tako daleko

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 31, 2004 3:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sigurno je da ce doci do toga, ali mislim da ni jedan kompijuter ne moze da zameni dobrog glumca!!!

Nikad, nikad kao Bane, nikad, nikad, nikad kao Bane

Roberto-NS
Žderonja
Žderonja

Datum registracije: 28 Jul 2004

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 31, 2004 7:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Final Fantasy .... remek delo !!!!!

Ksenija_86
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 38

Datum registracije: 01 Avg 2004
Mesto: Beograd-Medak

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Avg 07, 2004 12:21 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ali ziv covek je cudo,ipak komp je samo masina...

sokolica
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 25

Datum registracije: 15 Jul 2004
Mesto: ...

papuanewguinea.gif
PorukaPostavljena: Sub Avg 07, 2004 12:26 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sve je to lei interesantno,za neko vreme jer nista ne moze da zameni Coveka koji je u svoj svojoj subjektivnoj nesavrsenosti ustvari savrseno bice!

Manhattan
Psycho Killer
Psycho Killer

Mesto: ...where the wild roses grow!

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 11, 2004 9:40 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

...ako ikad čujete za software koji može da glumi očima kao Isabel Iper ili da iznova pronalazi nove oblike osmeha poput Meril Strip, recite mi gde da ga nadjem, jer takvog bih prosila...koješta!

Roberto-NS
Žderonja
Žderonja

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 12, 2004 12:33 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

e pa to bi ti bilo i kao da meni nadjes muzicku karticu koja ce uspeti da docara zvuk pravog akusticnog dobosa! kojesta heheh.....a vidi opet kako svi mrze hip hop,house,dance i ostala elektronska cuda!

smatram da je ovakav film podjednako tesko napraviti kao i klasican!

Darka
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 43

Datum registracije: 23 Jul 2004
Mesto: tude-vude,kojekude

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 12, 2004 2:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Super je sve to..al masina je masina..ima nesto dobro u tome sto smo ljudi!!!!!!!!!!!!!!! Aj cik nek neki kompjuterski stvoren lik uverljivo,al bas ,docara neku tezu emociju...ako znate sta hocu da kazem(grrrrr..opet poceh da brljavim)!!!!!!!!!!!

Ne mislim da mislim da ne mislim!!!!!!!

Manhattan
Psycho Killer
Psycho Killer

Mesto: ...where the wild roses grow!

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 12, 2004 2:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

@ Robi

Trešnjica je pitala verujemo li da će super starovi zaradjivati naprosto sedeći kod kuće a pritom "snimajući", a ja rekoh da ne verujem. Nisam ni usput pomenula da animacijom ne može da se napravi dobar film (dodjavola, i ja sam gledala Gospodare prstenova, Matrix...etc), samo mislim da animacija ne može da zameni dobrog interpretatora. Kompjuterski se prave action filmovi koji fotografijom i efektima oduzimaju dah, no ako hoćeš dramu poput mene, autentičnu ljudsku priču, treba ti vrlo skromna oprema, odličan reditelj i jaki glumci. Baš da vidim Let iznad kukavičjeg gnezda bez živog lika Jacka Nickolsona....(ili pak veštački proizveden vokal jedne Erike Badu, kad spomenu hip-hop) Jesmo li se sad razumeli?

Roberto-NS
Žderonja
Žderonja

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 12, 2004 10:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa dobro ok je to......samo pisem da nije da filmovi bes glumaca nemaju umetnicku vrednost i to je sve!

lukamuzika
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 12 Dec 2004
Mesto: Novi Sad

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 30, 2005 5:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja mislimda ipak treba da ubace robote sa ljudskim likom i to bi bilo to... Very Happy

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Ponovo radi bioskop ~ -> Filmovi bez glumaca.. Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3  sledeća
Strana 1 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon