:: |
Autor |
Poruka |
SrebrnaTresnjica011 Banovan! Prijatelj foruma

|
Godine: 41
Datum registracije: 14 Jul 2004 Poruke: 4277

|
|
...to bi mogla biti buducnost igranog filma! Kompjuteri su svuda, a gdje ce biti ako ne na filmu. Kompjuterske animacije postaju zastupljene skoro u svim filmovima, bez obzira na zanr. Mozda u ponekim igranim filmovima i do 30-40%.
Sta ce se desiti? U skoroj buducnosti svi popularni i ne popularni glumci i glumice imace kreirane svoje likove kompjuterskom animacijom!
Na pocetku filma vidis titlove: npr. pise glavna uloga John Travolta, film pocinje i stvarno vidis pljunutog Travoltu ali animiranog!
Tako ce glumci zaradjivati sjedeci kuci ili putujuci po svijetu, dok ce u isto vrijeme i filmove "snimati"!
Sta mislite hoce li ikada doci do ovoga?
|
|
|
|
|
 |
FANATIC-NS PARTY MAN

|
Godine: 47
Datum registracije: 18 Jul 2004 Poruke: 979 Mesto: Novi Sad

|
|
Hoce sigurno i ja to podrzavam jer smatram da kompjuterska animacija je uznapredovala i napredovace do savrsenstva.imacemo super filmove sa jako dobrim efektima i bice milina gledati ih.
|
|
|
|
|
 |
niko_kao_Bane Banovan! Prijatelj foruma

|
Godine: 49
Datum registracije: 14 Jul 2004 Poruke: 3231 Mesto: tako blizu, a tako daleko

|
|
Sigurno je da ce doci do toga, ali mislim da ni jedan kompijuter ne moze da zameni dobrog glumca!!!
|
_________________ O, nikad kao Bane, nikad, nikad kao Bane, nikad
Nikad kao Bane, nikad, nikad, nikad kao Bane
Nikad, nikad kao Bane, nikad, nikad kao Bane
Nikad, nikad kao Bane, nikad, nikad, nikad kao Bane |
|
|
|
 |
Roberto-NS Žderonja

|
Datum registracije: 28 Jul 2004 Poruke: 2519

|
|
Final Fantasy .... remek delo !!!!!
|
|
|
|
|
 |
Ksenija_86 Odomaćeni član

|
Godine: 38
Datum registracije: 01 Avg 2004 Poruke: 1057 Mesto: Beograd-Medak

|
|
ali ziv covek je cudo,ipak komp je samo masina...
|
_________________ ...krijem te u uglu oka svog... |
|
|
|
 |
sokolica Upućeni član

|
Godine: 25
Datum registracije: 15 Jul 2004 Poruke: 293 Mesto: ...

|
|
Sve je to lei interesantno,za neko vreme jer nista ne moze da zameni Coveka koji je u svoj svojoj subjektivnoj nesavrsenosti ustvari savrseno bice!
|
_________________ ....budale ne treba sejati one nicu same!  |
|
|
|
 |
Manhattan Psycho Killer

|
Datum registracije: 15 Jul 2004 Poruke: 4031 Mesto: ...where the wild roses grow!

|
|
...ako ikad čujete za software koji može da glumi očima kao Isabel Iper ili da iznova pronalazi nove oblike osmeha poput Meril Strip, recite mi gde da ga nadjem, jer takvog bih prosila...koješta!
|
|
|
|
|
 |
Roberto-NS Žderonja

|

|
|
e pa to bi ti bilo i kao da meni nadjes muzicku karticu koja ce uspeti da docara zvuk pravog akusticnog dobosa! kojesta heheh.....a vidi opet kako svi mrze hip hop,house,dance i ostala elektronska cuda!
smatram da je ovakav film podjednako tesko napraviti kao i klasican!
|
|
|
|
|
 |
Darka Odomaćeni član

|
Godine: 43
Datum registracije: 23 Jul 2004 Poruke: 2720 Mesto: tude-vude,kojekude

|
|
Super je sve to..al masina je masina..ima nesto dobro u tome sto smo ljudi!!!!!!!!!!!!!!! Aj cik nek neki kompjuterski stvoren lik uverljivo,al bas ,docara neku tezu emociju...ako znate sta hocu da kazem(grrrrr..opet poceh da brljavim)!!!!!!!!!!!
|
|
|
 |
Manhattan Psycho Killer

|
Datum registracije: 15 Jul 2004 Poruke: 4031 Mesto: ...where the wild roses grow!

|
|
@ Robi
Trešnjica je pitala verujemo li da će super starovi zaradjivati naprosto sedeći kod kuće a pritom "snimajući", a ja rekoh da ne verujem. Nisam ni usput pomenula da animacijom ne može da se napravi dobar film (dodjavola, i ja sam gledala Gospodare prstenova, Matrix...etc), samo mislim da animacija ne može da zameni dobrog interpretatora. Kompjuterski se prave action filmovi koji fotografijom i efektima oduzimaju dah, no ako hoćeš dramu poput mene, autentičnu ljudsku priču, treba ti vrlo skromna oprema, odličan reditelj i jaki glumci. Baš da vidim Let iznad kukavičjeg gnezda bez živog lika Jacka Nickolsona....(ili pak veštački proizveden vokal jedne Erike Badu, kad spomenu hip-hop) Jesmo li se sad razumeli?
|
|
|
|
|
 |
Roberto-NS Žderonja

|

|
|
pa dobro ok je to......samo pisem da nije da filmovi bes glumaca nemaju umetnicku vrednost i to je sve!
|
|
|
|
|
 |
lukamuzika Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 35
Datum registracije: 12 Dec 2004 Poruke: 107 Mesto: Novi Sad

|
|
ja mislimda ipak treba da ubace robote sa ljudskim likom i to bi bilo to...
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|