www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

HILFE HJLP UPOMOC
Strana 1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Fontana želja ~ -> ~ Arhiva - Fontana želja ~
::  
Autor Poruka
KURIR DJOKA
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 47

Datum registracije: 26 Nov 2004

sweden.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 26, 2004 8:57 pm    Naslov poruke: HILFE HJLP UPOMOC Na vrh strane Na dno strane

Molicu lepo ako je uopste moguce ali da probamo trazim pesmu jednu stara najmanje 40 godina...ko je pevao i kako se zove neznam ali evo jedne strofe ..........Milisave bekrijo sve si pare popijo popijo si trista banke spalis im ga -ajke..............mislim da su sanse minimalne ali eto rekoh da probam i ako je moguce pesma..... zapevala sojka ptica..takodje opet neznam koje peva

Car Dusan-Silni
Administrator i domaćin
Administrator i domaćin

Godine: 56

Datum registracije: 09 Jun 2002
Mesto: Kraljevo / Frankfurt

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 26, 2004 9:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zapevala Sojka Ptica je stara Narodna pesma (starija i od mene Smile ) a pevaju je njih stotine. Mislim da je jednu verziju cak i Lepa Lukic pevala ako se ne varam.
A ovu prvu pesmu moze da peva samo Mica Trofrtaljka, nebih znao ko bi to jos mogo da peva na taj fazon Smile

Nemam ni jednu ni drugu pesmu al nadam se da je neko ima, pogotovu Sojku... i ja bih je rado skinuo Smile

Preporucujemo: [ Naša multimedijalna baština ] sa forumima [ Fontana zelja ], [ MP3 Riznica ], diskusije o [ Domacoj muzici ], ili za ljubitelje [ Strane muzike ] a naravno i sve o [ Online radio domaci.de ].
Opustite se na forumima kategorije [ Zabava ] uz jednu [ Trac partiju ] ili se poigrajte na [ Igrama bez granica ].
I naravno da ne zaboravimo jednu od najvecih [ Download baza ] narodne i zabavne muzike EX-YU estrade sa preko 15.000 mp3 fajlova.

TheCrow
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 05 Jan 2003
Mesto: Berlin (rod. Cuprija/Srbija)

germany.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 26, 2004 9:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Branka Sovrlic ili Olivera Katarina ?

ide ovako.. "milorade bekrijo sve si pare popio, popio si tri hiljade crni milorade"..itd. ma nema ja sam ziva enciklopedija..hehehe Wink

Nase ostale pesme sa prvog albuma na:
www.pokret.de
ili na www.soundcloud.com/pokret

http://www.youtube.com/pokretband

Poslednja prepravka: TheCrow datum Pet Nov 26, 2004 9:26 pm; ukupno izmenjena 1 put

KURIR DJOKA
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

sweden.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 26, 2004 9:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

joj Dusane silni spasavaj nas i jurni u ofanzivu raspitaj se i proveri sve cesme i nadji najbojlu verziju Laughing

KURIR DJOKA
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

sweden.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 26, 2004 9:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mr The Crow moj deda mi je zatrazijo tu pesmu moguce da Branka peva ali nije njena pesma ispocetka ali kad vec tolko pametujes de posalji nekom od administratorima zbog Dede mog Wink

gazda_djole
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 57

Datum registracije: 02 Avg 2004
Mesto: Bgd - Colmar

france.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 26, 2004 9:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pazi ovako ...ono "steram ti ga majke" je samo u verziji koja se peva u filmu Petrijin venac .... inace su tu pesmu mnogi preradjivali !
U originalu je to pesma "Jesen stize rana" i mozes je skinuti na dc++ a imam je i ja !

ps. Ja vec cekam odavno da mi odgovorni odavde nadju pesmu sa sledecim stihovima ...:

Nisam znala ,
gorela ko sveca ,
da je ljubav ,
od jeftike veca !

Daj mi Nano ,
onaj pistolj mali ,
da ubijem ,
ko nam ljubav kvari !

Ali uzalud cekam ...slaba vajda !

Poslednja prepravka: gazda_djole datum Pet Nov 26, 2004 9:34 pm; ukupno izmenjena 1 put

TheCrow
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 05 Jan 2003
Mesto: Berlin (rod. Cuprija/Srbija)

germany.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 26, 2004 9:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

<--Administrator ..Kao prvo ako vec po tvom pametujem neznam kako dolazis do takvog zakljucka kaze se "od Administratora"a ne administratorima, drugo : Mozda je i Olivera Katarina.. uglavnom je zenska pesma i starije su oba dve od lepe lukic

Nase ostale pesme sa prvog albuma na:
www.pokret.de
ili na www.soundcloud.com/pokret

http://www.youtube.com/pokretband

KURIR DJOKA
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

sweden.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 26, 2004 9:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Znaci moj Deda Milisav pobrkao lonce a sad sam snjim pricao i reko mi je damu dobro dosla i Branka Sovrlic kaze dugo je nije ovaj slusao njene pesme ubaci te neku ako imate samo nesto da mu sredim da mi ne pregovara

sanjica_021
*Doktorovo~slculence*
*Doktorovo~slculence*

Godine: 46

Datum registracije: 12 Feb 2003
Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 26, 2004 9:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

I sta bi do kraja? Laughing

Djoko imas li ti zarez na tastaturi? Shocked Laughing

KURIR DJOKA
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

sweden.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 26, 2004 9:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

joj sanjice ovaj gori od PALESTINACA

gazda_djole
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 57

Datum registracije: 02 Avg 2004
Mesto: Bgd - Colmar

france.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 26, 2004 9:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Eeeeeeeeeee a i vi gugutke niste bolji ... Ja sam gi , Ja sam gu .... Mr. Green

KURIR DJOKA
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

sweden.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 26, 2004 9:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hahahaha vidis ja sam rodjen u svedsku ali su moji rodom iz Kragujevca....samo kad bi znali kako bi KURIR DJOKA rado te da vas sretne LIVE.. New Evil

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Fontana želja ~ -> ~ Arhiva - Fontana želja ~ -> HILFE HJLP UPOMOC Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 1 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon