:: |
Autor |
Poruka |
slatka_sanerka Anđeo s greškom
|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca
|
|
|
|
|
maucetung Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 04 Dec 2005 Poruke: 4360 Mesto: Sremski Karlovci
|
|
Moja mama stalno pravi neke "ukrase" za bastu.Sad ogradica sada stari lonac ofarban u zeleno...ali mi se svida staro drvo koje je izbuseno na par mesta gde se stave saksije
|
_________________ Ta tvoja oka dva,dva mala badema
sto mi ih posla Bog protiv vradzbina.
Umesto ordena na mojim grudima,
nocas su zaspala! |
|
|
|
|
SKARLET2004 Upućeni član
|
Godine: 49
Datum registracije: 17 Avg 2004 Poruke: 323
|
|
e evo sta sam ja radila tri dana.nadam se da ce nekom posluziti kao ideja,kao sto je meni fontana od male_sanerke posluzilo.i nadam se da ce vam se dopasti.trudila sam se ko luda,a i u tom delu necu morati da kopam sto mi je jako vazno,jer sam jako smotana za te stvari a i imam plus vikendicu i plus dve velike baste iza kuce.ako neko ima savet plus da mi predlozi za ovo moje delo,neka mi ga da-da bi bilo lepse.fali mozda mala pumpica,pa da namestim i fontanicu,al treba sad para za more,pa ce to malo sacekati.hvala unapred za sugestije!
|
_________________ dobro je kad u zivotu za nesto se boris
rukama stvoris
dobro je kad u zivotu nekoga volis
neko te voli
dobro je kad u zivotu neko te sluti
ti nekoga slutis
ali najbolje kad u zivotu
imas nekog s kim mozes ovako da sutis... |
|
|
|
|
speedoje Upućeni član
|
Godine: 42
Datum registracije: 24 Feb 2006 Poruke: 358
|
|
Lepo osmisljeno jezerce, kao sto si i sama rekla fali ti neka fontanica, a ne bi bilo lose da sakrijes tu foliju, ubacis neko kamenje preko, ili kao na prvoj slici sto je fontanica ubacis neki veci kamen da iz njega izlazi voda. A za popunjavanje, tj sakrivanje folije takodje mozes da stavis neki pesak, beli bi bilo najbolje
|
|
|
|
|
|
SKARLET2004 Upućeni član
|
|
|
probacu ujutru da stavim pesak-hvala puno!jedino se plasim da ce mi se voda previse zamutiti,al nema veze.kad se gleda s ulice,ne vidi se puno folija.stavila sam poneku skoljku,imam ih brdo,jer obozavam da ronim,al upadaju mi unutra ako smislis jos nesto,javi.pozdrav!
|
_________________ dobro je kad u zivotu za nesto se boris
rukama stvoris
dobro je kad u zivotu nekoga volis
neko te voli
dobro je kad u zivotu neko te sluti
ti nekoga slutis
ali najbolje kad u zivotu
imas nekog s kim mozes ovako da sutis... |
|
|
|
|
knknpnkn * Đavolkova žena *
|
Godine: 46
Datum registracije: 03 Dec 2004 Poruke: 4162 Mesto: Zemlja cuda
|
|
Meni mozak sad ne radi za neke pametne predloge, posto i meni upada taj najlon u oci, ali ja moram da pohvalim tvoje jezerce! Svaka ti cast!!!!! Prelepo je i ti si samo dokaz, kako kreativna osoba, sa malo truda, malo ulaganja-moze da postigne mnogo! Jos jednom-BRAVO i svaka cast!
|
Poslednja prepravka: knknpnkn datum Čet Avg 31, 2006 4:18 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
speedoje Upućeni član
|
Godine: 42
Datum registracije: 24 Feb 2006 Poruke: 358
|
|
Sto se tice mutne vode to moze ponekad i lepo da izgleda, ali meni se iskreno vise svidja cista hehe e sad ti mozes taj beli pesak da stavis i na dno ali ga pre toga dobro isperi da nema prasine tj da nema sta da pomuti tu vodu U svakom slucaju vidi se da se trud isplati, svaka cast na radu i ono sad si pocela da radis tj ulepsavas, a tome nikad kraja hehe
|
|
|
|
|
|
SKARLET2004 Upućeni član
|
|
|
puno puno hvala za pohvale!ne znate koliko mi to znaci-jer ja nikad nista nisam radila u basti-umrla mi je svekrva januara,na moju veliku zalost(najiskrenije)-a sve je ona radila.ja do juce nisam razlikovala motiku i asov!al sad znam i ovo sto ste mi napisali,zaista je samo podstrek da jos nesto uradim,da bude jos lepse.sredicu taj najlon!uf,moram naci neko resenje,jer sad mi tek smeta!sta mislite o jos jednoj maloj idejici?mislila sam da pored jezera napravim jedan maleni djeram.znaci jezerce,djeram,dve jelke,ruze okolo(koje ne bih dirala,jer je to svekrva davno zasadila),ta dva adama-i da posadim travu samo okolo?sta mislite o tome?posto radim po smenama-dan-noc-bolnica-mislim da mi je ovo najlakse da ne moram puno da kopam i stalno nesto sredjujem u basti-jer zista nemam vremena.evo slicice malog djerma kojeg imam u sobi(obozavam te starinske stvari-imam ih puno po sobi)-vec sam nasla drvo u komsiluku!mislim da cu uspeti i da nece biti jako tesko!ako ne stignem ovih dana-jer ne znam kad cemo na more-cim se vratim,pravim,pa saljem sliku.jos jednom-HVALA puno-stvarno mi mnogo znaci.tako to biva kad mamina tatina svekrvina muzevljeva maza odluci da se malo pokrene,pa joj je svaka pohvala pravi melem za dusu!
|
|
|
|
|
|
perakojot013 Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 27 Okt 2005 Poruke: 535
|
|
Ideja ti je odlicna. Mislim da ce se djeram super uklopiti. Svaka cast na ovome sto si do sada uradila. Izgleda fenomenalno.
|
|
|
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
Sada malo opsirnije o ovome. Ne znam koliko ce da pomogne, ali se neki detalji, relativno, dobro vide na fotografijama.
Kliknite OVDE
|
|
|
|
unix Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 30 Jun 2005 Poruke: 6
|
|
Imam i ja neke predloge...
|
|
|
|
|
|
unix Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 30 Jun 2005 Poruke: 6
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|