:: |
Autor |
Poruka |
nenica1 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 23 Apr 2006 Poruke: 221
|
|
Kako bi reagovali, da ste u liftu zatvoreni i ne mozete izlaziti????
Ja bi panicila i pocela da se derem.... zaboravila bi cak i dugme da pretisnem da mi neko pomogne od panike....
hehe
:148:
|
|
|
|
|
|
Cute Blondie * Belphegor's bitch *
|
Godine: 43
Datum registracije: 03 Jan 2006 Poruke: 2193 Mesto: Beograd
|
|
Meni se desilo nekoliko puta da se zaglavim u liftu, tako da znam kakva je moja reakcija u tim slucajevima... Pozvala bih mobilnim nekog od mojih da zove majstore da odglave lift, a onda zapalila cigaretu, pustila mp3 na telefonu i iskulirala dok pomoc ne stigne. Samo opusteno
|
|
|
***Srna*** Chilly
|
Datum registracije: 09 Apr 2006 Poruke: 13261
|
|
A u mojoj zgradi od 6 spratova bi shvatili odma da je neko zaglavljen, ovde stalno neko cirkuliše. i ja bi udarala u vrata, pa bi čuli.. jedini strah koji bi imala je zbog mraka, inače lift kao lift nije strašan.
Više bih se plašila da sam zatvorena negde drugde i ne mogu izaći
|
|
|
|
|
|
Bajadk Odomaćeni član
|
Godine: 50
Datum registracije: 08 Mar 2004 Poruke: 1077 Mesto: Podgorica - Danmark
|
|
Ja bih fino pritisnuo dugme za alarm i posle bih se zavalio u cosak i lega da spavam.
|
_________________ E da mi je, da mi je |
|
|
|
|
nixon_1976 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 48
Datum registracije: 08 Sep 2005 Poruke: 2 Mesto: kalesija
|
|
bio sam zaglavljen 30 minuta ma dosadno je to
|
|
|
|
|
|
mala_206 Iskusni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 10 Jan 2006 Poruke: 902
|
|
Ja bih vjerovatno počela histerisati, jer nikako ne volim liftove.
|
|
|
|
|
|
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~
|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~
|
|
Meni se to vec desilo, pocela sam da pevam dok su se svi drali dole ili gore hehe
Svi su se uplasisli samo ja ne sacekala sam pola sata i izasla sam
|
|
|
|
|
|
Mivanja Odomaćeni član
|
Datum registracije: 13 Avg 2005 Poruke: 1059
|
|
prvo bih panicila nekoliko trenutaka,a onda bih se smirila i pozvala mobilnim nekog da dovede majstore.
|
_________________ Nocas nisam spavala a jutro vec je tu,od kad je ljubav stradala i ptice strajkuju
sad nije vreme za pitanja ko je pogresio,sad samo jedan zagrljaj sve to bi resio.. |
|
|
|
|
MARINA-NS Shukran La Kul Shi
|
Godine: 38
Datum registracije: 02 Okt 2005 Poruke: 4921 Mesto: Kul Makan Wen Fi Shams (Novi Sad)
|
|
zaglavila sam se vise puta, ali jednom sam bila 40 minuta zaglavljena sa jednom malom devojcicom, kojoj sam pevala svo to vreme zesci turbo folk da je oraspolozim, posto je plakala, signal nisam imala na telefonu, tako da sam morala da cekam da neko naidje, e da imala sam cigare ali ne i upaljac
|
_________________ Sto ne moze nikad covek, to andjeo uvek moze, al' malo, malo mu treba, da ljudski oblik dobije i pravo lice otkrije malo, malo mu treba, da zavidi i udari da boli ga i krvari malo,malo mu treba, zato mi nista ne veruj i gresnom rukom ne miluj jer malo malo mi trebaaaaaaaa! |
|
|
|
|
Djole_BG Dobro upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 22 Jun 2005 Poruke: 700 Mesto: Beograd
|
|
Zvao bih pomoc, logicno! samo opusteno!!!
|
_________________ Cilj opravdava srestva !!! |
|
|
|
|
kapljica ULT_RAS-ov Anđelak
|
Godine: 41
Datum registracije: 17 Avg 2005 Poruke: 1985 Mesto: Beograd
|
|
Ako cu vec da se zaglavim, neka to bude sa nekim strava tipom (kao u onoj reklami za uloske )...
Pa nista, uzmem mobilni i zovem nekog da ga odglavi ili legnem na ono dugme za alarm...
Jedino sto ne volim jeste kada otvore spoljasnja vrata lifta, a on se zaglavio izmedju 2 sprata da se provlacim kroz taj uzan prolaz sto bude izmedju dna lifta i plafona tog sprata...Jednom je Branko Kockica rekao "Sta se desi ako je neki mis stao na neku polugu koja je zaustavila lift, i bas u tom trenutku kad vi izlazite on se skloni i lift nastavi dalje"...Znam da su teorijski za to sanse ravne nuli, ali Branko Kockica je ipak Branko Kockica, a ja sam imala tad bila jako mala i to mi je ostalo u secanju...
|
Al' sto si mene - to ne mogu! |
|
|
|
|
alhemicar Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 09 Maj 2005 Poruke: 3412
|
|
vjerovatni bi se veoma iznervirao posto bih izgubio dosta vremena. Pogotovo ako je vikend pa nikog nema da dodje i popravi
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|