:: |
Autor |
Poruka |
lavicaaa Upućeni član
|
Godine: 42
Datum registracije: 29 Maj 2006 Poruke: 370
|
|
Ljudi jel ima neko pesmu, Ceca - Mokra trava, album Babaroga 1991 . Posaljite na lavicaaa@hotmail.com ako neko ima!
|
|
|
|
|
|
babee Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 05 Maj 2005 Poruke: 89 Mesto: Stockholm
|
|
Ej pokusala sam da ti posaljem pesmu preko meila ali nece evo ti moj msn:
malo_bebanoo@hotmail.com pa me ubaci ja cu biti online veceras do 12 i prekosutra skoro ceo dan nadam se ili reci ti neko vreme da udjem pa da ti posaljem pesmu
|
|
|
|
|
|
lavicaaa Upućeni član
|
|
|
ej hvala ti puno, ubacila sam te na msn, ali vkad god sam tu ti si offline, ajde valjda cemo se nekad potrefiti.
|
|
|
|
|
|
babee Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 05 Maj 2005 Poruke: 89 Mesto: Stockholm
|
|
okie =) hehe pa ajde reci neko vreme pa cu ja pokusati da udjem ja sam vise svaki drugi dan na msn:u sve oko 10 do ponoci heheh
|
|
|
|
|
|
shifra Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 08 Maj 2006 Poruke: 99 Mesto: Lukavac
|
|
ja sam poslo neznam jesil dobila vec , al nema veze
|
|
|
|
|
|
lavicaaa Upućeni član
|
|
|
ako neko ima pesmu Magazin - Hej zlatni decace nek posalje na mail koji je gore napisan
|
|
|
|
|
|
gheo Odomaćeni član
|
Datum registracije: 22 Jan 2004 Poruke: 1019 Mesto: Timisoara (Temisvar), Banat
|
|
Poslati sam Magazinom "...decace". Uzivaj.
lavicaaa je napisao/la sledeće: | ako neko ima pesmu Magazin - Hej zlatni decace nek posalje na mail koji je gore napisan |
Izvini, ali tvoj hotmail ne radili za moj e-mail s Magazinom pesma. Ona (pesma) je velika - 6,4 MB.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|