www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Vlajko_laz trazi
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Naša MP3 riznica ~ -> ~ Arhiva - Naša MP3 riznica ~
::  
Autor Poruka
vlajko_laz
Upozorenja: 1 od 3

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 13 Avg 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 12, 2006 8:55 pm    Naslov poruke: Vlada trazi Na vrh strane Na dno strane

Joj kad bi neko znao da mi kaze ko peva pesmu Imala je moja Tijana hiljadu i trista razloga noz u srce da mi zarije cini mi se da peva neka grupa ali neznam koja??? Sad Sad Sad.I izvinjavam se zbog toga sto nisam znao kako da pristupim Muzickim Zeljama.Nece se ponoviti sad sam procitao pravila. Embarassed Embarassed

zigfrid
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 40

Datum registracije: 01 Nov 2005

portugal.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 13, 2006 12:43 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Vladari - Tijana

Nisi bio dobar prema njoj
Bila ti je, bila samo broj
Sve što ti je dala ona
Zgazio si bez pardona
Sada zbog nje gaziš ponos svoj

Nisam bio dobar prema njoj
Bila mi je bila samo broj
Uzalud se sada kajem
Uzalud joj dušu dajem
Gubitnik sam ja u igri toj

U igri što se zove ljubav

Imala je moja Tijana
Hiljadu i trista razloga
Nož u srce da mi zarije
I ode, zauvek da plačem ja

Nisi bio dobar prema njoj
Bila ti je, bila samo broj
Kao lopov ukrao si
Njenu ljubav, proklet sad si
Dao si joj samo nespokoj

Nisam bio dobar prema njoj
Bila mi je bila samo broj
Uzalud se sada kajem
Uzalud joj dušu dajem
Gubitnik sam ja u igri toj

U igri što se zove ljubav

vlajko_laz

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 13, 2006 1:49 pm    Naslov poruke: Vlada se zahvaljuje Na vrh strane Na dno strane

Hvala ti ta pesma mi puno znaci...

vlajko_laz

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 14, 2006 6:08 pm    Naslov poruke: Vlajko_laz trazi Na vrh strane Na dno strane

Jel ima neko pesmu od Srdjana Ivkovica pesma se zove Danijela tu pesmu trazim vec dve god i ne mogu da je nadjem ovde mi je ostala jos jedina nada da neko ima tu pesmu Crying or Very sad Crying or Very sad

babee

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 05 Maj 2005
Mesto: Stockholm

sweden.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 19, 2006 4:42 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

imam ja daj meil da saljem ako oces =)

vlajko_laz

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 23, 2006 6:02 pm    Naslov poruke: e super ne mogu da verujem Na vrh strane Na dno strane

evop ti meil sa zakasnjenjem izvini molim te vlada_laz@hotmail.com ajde posalji plesae Smile Smile Smile

babee

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 05 Maj 2005
Mesto: Stockholm

sweden.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 24, 2006 10:26 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ej pokusala sam da ti posaljem pesmu preko meila ali nece evo ti moj msn:
malo_bebanoo@hotmail.com pa me ubaci ja cu biti online veceras do 12 i prekosutra skoro ceo dan nadam se ili reci ti neko vreme da udjem pa da ti posaljem pesmu Smile

ComiX
~ Tajni agent ~
~ Tajni agent ~

Datum registracije: 29 Nov 2005
Mesto: Serbia

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 26, 2006 5:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ti imas tvoju temu u kojoj trazis pesme i nema potrebe da otvaras josh 100 istih.

vlajko_laz

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 28, 2006 8:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Da nema mozda neko grupu Vladari pesmu Tijana Smile

vlajko_laz

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 05, 2006 10:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jel ima neko pesmu Ispod avale peva Mikac nek mi posalje na mejl vlada_laz@hotmail.com

vlajko_laz

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 19, 2006 2:25 pm    Naslov poruke: daca Na vrh strane Na dno strane

Jel ima mozda neko pemu od Dace-Ti samo znas.neeemmmmaaa je nigdee... Rolling Eyes Rolling Eyes

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Naša MP3 riznica ~ -> ~ Arhiva - Naša MP3 riznica ~ -> Vlajko_laz trazi Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon