:: |
Autor |
Poruka |
djmilos Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 03 Okt 2005 Poruke: 8 Mesto: Beograd
|
|
Vec duuuugo trazim pesmu-temu iz serije "Vruc vetar", ali originalnu pesmu "A sad adio" koju peva Oliver Dragojevic, a uvek nekako naletim na verziju koju izvodi Dragan Stojnic... HELP please! E da, takode trazim i pesmu-temu iz serije "Villa Maria". Unapred hvala svakome ko odgovori na ovu moju poruku...
Edit by S*A*S*A
Kao prvo bih te zamoleo da se drzis pravila i da ta ista prvo procitas pa tek onda da otvoris temu !!!! Tema koju si otvori treba da ima naziv
" djmilos trazi " a ne Trazim vec godinama !!! Kao drugo da si citao pravila znao bih da trba da ostavis E-Mail adresu na koju ti clanovi koji imaju to sto trazis mogu i poslati. Ja sam ti ovaj put preimenovao temu sledeci put sledi upozorenje!!!
|
|
|
|
|
|
lavicaaa Upućeni član
|
Godine: 42
Datum registracije: 29 Maj 2006 Poruke: 370
|
|
e imam ja Vruc vetar- a sad adio, ali daj mail da ti posaljem.
|
|
|
|
|
|
djmilos Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 03 Okt 2005 Poruke: 8 Mesto: Beograd
|
|
Sorry, S*A*S*A*, relativno sam novi ovde, nisam bas najbolje mogao da se snadjem pa tako mahinalno nisam ni procitao pravila, al hvala ti sto si mi ih ukratko objasnio. Veruj mi, nece mi se ponoviti...
e-mail mi je: djmilos2003@yahoo.com
POZZ:)))
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|