:: |
Autor |
Poruka |
semir_86 Iskusni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 31 Mar 2006 Poruke: 921 Mesto: Mostar
|
|
Ako neko moze da postavi biografiju Nikole Zigica, treba mi sve od imena oca, majke datuma rodjena i sve ostalo. Unaprijed hvala.
|
_________________ Kod nas se od Daytona godine broje ljudi se ljudi boje i svako glasa za svoje, brđani postaju građani, do juče svjetla gasili sjekirama a sad su u odijelima... |
|
|
|
|
nenadmorpheus Just me
|
Godine: 36
Datum registracije: 23 Okt 2005 Poruke: 7677 Mesto: Beograd
|
|
Никола Жигић (рођен 25. септембра 1980. у Бачкој Тополи) је српски фудбалер. Тренутно игра за Црвену Звезду. Игра на позицији нападача.
Два пута је добио награду најбољег играча Србије и Црне Горе, 2003. и 2005. године. Играо је више од десет утакмица за репрезентацију и постигао три гола. Висок је 2,02 m, па је један од највиших играча света.
|
_________________ You're off the map now, radar can't even find you
We stay on the grind, you slip, we out-grind you
You walk around mad, you let your anger blind you
We walk around just playin' the violin behind you |
|
|
|
|
semir_86 Iskusni član
|
Datum registracije: 31 Mar 2006 Poruke: 921 Mesto: Mostar
|
|
Hajd dobro to su neke osnovne stvari zna li neko jos nesto stvarno mi to treba...
|
_________________ Kod nas se od Daytona godine broje ljudi se ljudi boje i svako glasa za svoje, brđani postaju građani, do juče svjetla gasili sjekirama a sad su u odijelima... |
|
|
|
|
držte lopova Banovan! Zna tudju muku
|
Godine: 29
Datum registracije: 14 Nov 2005 Poruke: 9553 Mesto: debian city
|
|
I ovo spada u biografiju:
Na Sp 2006 bio je žrtva sukoba selektora Petkovića i Dragana Stojkovića.
Posle nekih Piksijevih prozivki, Ilija je odlučio da mu kontrira tako što Žigića nije stavljao u tim, a samim tim mu ubio cenu na evropskom tržištu. Žigić je igrao tek protiv " slonova" kad više selektor Šestković nije imao alternativu.
|
|
|
Nikola27 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 29 Dec 2005 Poruke: 17
|
|
Ma kakav Zigic, on je nevidjen balvan, propasce kroz nekoliko meseci totalno oterace ga iz zvezde u neki ruski klub i vise niko nece cuti za njega! Djokic,Purovic , pa i onaj Raskovic su daleko kvalitetniji od njega samo treba da se dokazu! A tek ovi brazilci sto su dosli ili ce tek doci! Jeste on dao dosta golova ali je sve to smesno u ovoj nasoj ligi, jaka liga kad je Radonjic najbolji strelac! Zigic je smesan kao bioskop
|
_________________ Grobar do groba!
ONLY YOU 27 |
|
|
|
|
panter panta Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 29 Apr 2006 Poruke: 19
|
|
|
|
|
Car Dusan-Silni Administrator i domaćin
|
Godine: 56
Datum registracije: 09 Jun 2002 Poruke: 7770 Mesto: Kraljevo / Frankfurt
|
|
|
|
|
DJOLENZI Upućeni član
|
Datum registracije: 10 Mar 2006 Poruke: 308 Mesto: Beograd
|
|
idi na sajt fudbalskog saveza mozda tamo nadjes nesto
|
|
|
|
|
|
Knjaz1989 Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 26 Jan 2006 Poruke: 96
|
|
Covek je kralj...Ne treba vise da se prica
|
_________________ Ja sam godine proveo sa tobom,tebi dao sve,za tebe ziveo.Sad sam opet tu i bicu uvek s tobom,vecno ostaces ti u srcu mom........ |
|
|
|
|
kosima de urawa Upozorenja: 2 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 30 Jul 2006 Poruke: 160
|
|
|
|
|
melkor Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 20 Jan 2005 Poruke: 236
|
|
Po cemu li si zakljucio da Zigic nema pojma, jel po tome sto je bio najbolji strelac ili sto nijadan igrac u ligi ne moze da ga cuva!!! Naj lakse je reci da neko nema pojma, a kad treba da se to objasni , onda maca pojela jezik!!! Reci mi koji je to bolji i efikasniji igrac od njega u nasoj ligi, i takodje koji je skuplji od njega!?
|
|
|
|
|
|
The_Dragon Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 10 Mar 2006 Poruke: 135 Mesto: Zagreb
|
|
2,02 cm i glava puna slame...
|
_________________ I FEER NO ONE |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|