www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Cavalier king charles
Strana 1, 2  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Flora i fauna ~ -> ~ Životinjsko carstvo ~
::  
Autor Poruka
Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦
<b>♦Un Mal pour un Bien♦</b>

Godine: 41

Datum registracije: 07 Apr 2005
Mesto: 83700 ST RAPHAEL

france.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 08, 2006 11:08 am    Naslov poruke: Cavalier king charles Na vrh strane Na dno strane

Ovako,zelim kad idem u bg na leto da kupim rasu psa cavalier king charles...nazalost nemam sliku jer neznam kako se stavi na forum...pa molila bi gradane beograda ili okolina da se raspitaju i da mi kazete kad dodem avgusta u bg gde ima da se kupi...pa ko zna nek mi se jave...hvala unapred...Maucetung,ti se dosta razumes o vezi razne pse pa ako imas nesto da napises o njemu slobodno i stavi neku sliku ako bi imao,bila bi ti zahvalna jer dosta se razumes o tome...
Inace to su kraljevski psi imao ga louis xvi,engleski kraljevi...sareni boja,ima bele crne ili braon bele...male pse koje stalno se igraju...

Cute Blondie
* Belphegor's bitch *
* Belphegor's bitch *

Godine: 43

Datum registracije: 03 Jan 2006
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 08, 2006 7:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

evo ti jedna slika

Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦

france.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 10, 2006 10:59 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bas ti hvala za sliku cute blondie,divan je...recimo ti si iz bg,dal bi znala gde ima da se kupi ta rasa???dali ima u nekoj prodavnici gde se kupe zivotinje ili gde?

maucetung
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 04 Dec 2005
Mesto: Sremski Karlovci

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Jun 11, 2006 8:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Evo ovo sam nasla nadam se da ce ti dati neke potrebne informacije.

Španijel kralja charlesa
Malen je i jak pas, aristokratskog izgleda. Glava i gubica razlikuju se od pasmine zvane kavalir (Cavalier King Charles Spaniel). Masivna glava ima izbočeno i kupolasto oblikovano čelo, pri čemu čeoni dio lobanje seže preko očiju. Nosni dio lobanje se skoro dodiruje sa čeonim. Nosni dio je kratak i s dobro izraženim stopom prelazi u čeoni dio lobanje. Izraz lica je nekako nadut. Dlakavost i boja dlake isti su kao i kod kavalira. Visina - do 32 cm, težina - od 3 do 5 kg. Dožive veliku starost. King Charles Spaniel dobio je ime po engleskom kralju Karlu II (1630-1685). Slični psi s drugačije obojenim krznom dobili su ime po princu Charlesu Stuartu i po gradu Blenheimu. Treći uži srodnik je ruby, koji ima jednostavne obojane oznake. U Nemačkoj su sva četiri tipa opisani u jednoj, zajedničkoj rasi, zvanoj toy spaniel. Međusobno se mogu ukrštati King Charles i ruby, pa čak i princ Charles i blenheim. Španijel kralja Charlesa je šarmantan, Ijubazan i strpljiv pas. Čak i kada ih ima puno u jednoj psetarnici, među njima rijetko dolazi do dvoboja. Ovaj pas može bez poteškoća živjeti zajedno s drugim domaćim kućnim životinjama. Uvijek je budan, živahan i privržen. U odgoju nema teškoća, voli duge šetnje i ustrajno se kreće. lako je to jedna od najmanje problematičnih rasa, jako je retka. Osjetljivi su i ne podnose hladnoću.

Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦

france.gif
PorukaPostavljena: Ned Jun 11, 2006 9:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hvala ti za divan artikl,a prvu sliku sto si stavila je divna...bas takve crne bele volim...a reci dali znas mozda gde bi mogla da ga kupim???mislim kad dodem u srbiji???

magla 68
~Sremački bećarac~
~Sremački bećarac~

Datum registracije: 26 Nov 2005
Mesto: Sremački BIRCUZ

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Jun 11, 2006 10:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

da ti pravo kazem kod nas ova rasa nije zastupljena,mozda i ima moracu se raspitati.Verovatno su dosta skupi. maucetung sa muzevljevog imena Laughing !!!!!!

Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦

france.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 12, 2006 5:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa dobro malo sam pogresila za njeno ime,po niku sam mislila da je musko pa sam posle videla...nisam htela... ali raspitaj se za pas mada ne verujem da je skuplje od 200 evra???

Tapsy
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 23 Maj 2006

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 15, 2006 10:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nisam imala prilike nijednog upoznati al mi se ovako izdaleka cine meeeedeniiii! 8) Sjatki,maji,umijati psici! Razz

Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦

france.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 05, 2006 11:00 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hello,sad ce jos malo avgust mesec i niko me nije obavestio,cim neko cuje nesto ili zna,raspitajte se please pa mi recite...

magla 68
~Sremački bećarac~
~Sremački bećarac~

Datum registracije: 26 Nov 2005
Mesto: Sremački BIRCUZ

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 05, 2006 12:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

za sada nista nisam nasla.Postaje neki ljudi iz Budisave koji navodno sve mogu nabaviti,Ali jako deru a sta je najgore mute i lazu i ko zna sta sve uvaljuju ljudima.

Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦

france.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 15, 2006 9:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ljudi,ja prvog avgusta idem za bg pa se nadam de ce mi javiti nesto dotle...

Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦

france.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 11, 2006 6:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ljudi,kupila sam konacno Cavalier king charles,vrsta Blemhein,bas je sladak,ima 4 meseca...kad budem imala sliku,probacu da je stavim na netu(ako uspem),naravno u fr sam ga kupila jer mi niko nije rekao gde ga mogu naci u bg...ili okolini...Zove se Bandy jer su mu dali to ime ali mi ga zovemo i bambi... Wink

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Flora i fauna ~ -> ~ Životinjsko carstvo ~ -> Cavalier king charles Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2  sledeća
Strana 1 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon