:: |
Autor |
Poruka |
Doktor ~Sanjicino*slculence~
|
Godine: 38
Datum registracije: 17 Nov 2005 Poruke: 4264 Mesto: Novi Sad
|
|
Iiiiiiiiiii ovako,
Voleo sam da te zezam jer mi je bilo zabavno ali sam vremenom shvatio da je to zezanje preslo u nesto vise nego sto sam ocekivao.
Nakon dugog zezanja, osetio sam tvoju dobrotu i nisam hteo tek tako da odustanem od tebe, nisam znao sta ciniti, da bi bila samo moja, ali sam svu svoju paznju poklanjao samo tebi, da bar malo primetis da mi je stalo do tebe.
Kako je vreme proticalo, nisam mogao da sakrijem svoja osecanja, niti cinjenicu da sam se zajubio u tebe! :322:
Postala si deo mene i nisam izdrzao ni sat-dva da te ne cujem, postao sam lud za tobom i jako sam srecan sto je sve to ispalo tako. :322:
Jubavi, VOJIM TE i vojecu te sve dok ovo moje majo slce bude kuckalo! :322:
Opet ja skrenuo sa teme
Cestitam za 13000 postova i da jos dugo ostanes na ovom sajtu, jer da nije sajta, nikada te nebi upoznao. :322:
Tvoj Jovica
|
_________________ ~*~Vojim svoje srculence najvise na svetu ~*~ :322:
|
|
|
|
|
Cute Blondie * Belphegor's bitch *
|
Godine: 43
Datum registracije: 03 Jan 2006 Poruke: 2193 Mesto: Beograd
|
|
Ajoooooj kumo...Sta reci posle ovih Jovicinih reci kad je on sve rekao sto je bilo potrebno ti da cujes ...Nema veze, eto ipak ima nas jos koji zelimo da ti cestitamo i da ti kazemo koju. Cestitam ti na ovih jubilarnih 13000 draga moja, da jos puno spratica predjes, da se jos dugo druzimo, da sve lose zaboravimo, a sve ono lepo da nas prati. Mnogi od nas su se ovde upoznali, a kasnije i privatno sprijateljili/zavoleli tako da ipak svako od nas ima na cemu da bude zahvalan domacem. Nadam se da cemo se dugo jos ovde okupljati i druziti, a valjda cemo kumo i neku kafu uzivo popiti uskoro. Imas od mene veeeeeeeeeeeeeeeeliki
|
Poslednja prepravka: Cute Blondie on Pon Jun 05, 2006 10:16 am; ukupno izmenjena 3 puta |
|
|
|
|
knknpnkn * Đavolkova žena *
|
Godine: 46
Datum registracije: 03 Dec 2004 Poruke: 4162 Mesto: Zemlja cuda
|
|
Idi bre kume, rasplaka i mene! Znas da smo mi zene slabe na ovakve stvari i neizlecivo sentimentalne!
Ali se slazemo: da je ona jedna od najboljih osoba koje postoje na svetu, zato je nemoguce naci reci, koje ne bi umanjile njenu vrednost! Ne postoje reci koje mogu da opisu njenu dobrotu!
Kumo moja najdraza, hvala ti na svakoj od 13 000 poruka koje si upisala ovde. Hvala za svaki trenutak koji provedes na sajtu, jer da nije tebe ne bi ni sajta, ni mnogih poznastava bilo. Hvala ti sto si uvek tu kad treba. Hvala ti sto si ti TI. Hvala sto postojis! Stvarno smo srecni da te imamo i ponosna sam da kazem: ona je moj prijatelj! I moja kuma, naravno!
Kiss ljubavi i sve najbolje u zivotu!
|
|
|
Vilenjakinja Sašina Kumica
|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889
|
|
Sanjice, pridružujem se čestitkama, želin ti sve najbolje od srca, ja te obožavam, najbolja si!! Sve najbolje od srca!
|
|
|
|
|
|
***LaNe*** ~SpEEdy GonSaleS~
|
Godine: 39
Datum registracije: 29 Mar 2006 Poruke: 16047 Mesto: ***Sedmo Nebo***
|
|
Bravo sanjice!!!BRavo!Znaš kako kažu da je 13 nesretan broj, ali eto ja baš mislim da nije.....!Vidim da si već sada dobile prelijepe čestitke koje stvarno dirnu u srce...Pogotovo od tvoga srculenca ...Malena želim ti još puuuno prijeđenih spratova.....Makar znam da će ih biti još puuuuuuuuuuuuunoooo...pusa malena svaka čast!
|
|
|
|
***Srna*** Chilly
|
Datum registracije: 09 Apr 2006 Poruke: 13261
|
|
Čestitam, čestitam na svakom postu i da ih napraviš još mnogo, pomogla si mi mnogo puta. Fantastična si
|
|
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Svaka chast, zaista, shta bismo mi bez tebe :zagrljaj: Samo nastavi da se penjesh spraticima & da se druzish sa nama, Domacima :hearts:
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
Daca ~Žena Sanjicinog švalera~
|
Godine: 51
Datum registracije: 16 Apr 2004 Poruke: 2617 Mesto: Beograd
|
|
Draga moja,posto vidim da su se svi raspisali,ajde da i ja napisem koju povodom ovog tvog jubileja
Prodje vise od godine,od kada sam postala aktivan clan ovog sajta,a ubrzo zatim i mod...I jeste da je bilo osoba koje su mi nesebicno pomagale...ali hvala Bogu,pa sam bila prinudjena da se i tebi obratim ponekad za pomoc...i tako rec po rec,cini mi se neosetno...postade ti,neizbezan deo moje svakodnevnice
Zelim da znas da je svaki sekund razgovora sa tobom dragocen i ima veliku vrednost za mene, nezavisno od toga o cemu mi pricale...da li se smejale ili plakale,nervirale,jadale jedna drugoj,nalazile resenja za neki problem...pricale "poslovno" ili privatno...stvarno je nebitno...bitno je da si kao svaki pravi prijatelj,uvek tu kada zatreba...
Nadam se da znas da sam i ja tu za tebe...UVEK..jer ako neko to zasluzuje onda si to upravo ti,tako blesava,nasmejana,draga i neizmerno dobra...
Cast mi je poznavati te i imati za prijateljicu :love_u:
Mila moja,cestitam ti od sveg srca na zavidnom broju poruka ....a zelim ti u daljem radu i zivotu sve sto bih pozelela i sebi...znaci sve naj..naj..naj...jer si zasluzila...cak i vise od toga..ako je vise moguce...
|
|
|
|
|
|
PuNk SuPeRsTaR *Nečija Slatka Tajna*
|
Datum registracije: 23 Mar 2006 Poruke: 7387
|
|
Čestitam ti i ja Sanjice! Daleko je do 13 sprata. Svaka čast! :zdravica:
|
|
|
|
|
|
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~
|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~
|
|
Pa ljudi pa nemojte tako evo sad cu da placem !
Sto ste slatki covece !!!!
|
|
|
|
|
|
vladeling Prijatelj foruma
|
Godine: 46
Datum registracije: 25 Dec 2005 Poruke: 4728 Mesto: Lazarevac
|
|
Cestitam ti od srca na 13 000 postova, mada znam da ni tebi, kao ni mnogima broj nije ni bitan...Ja dalje necu ni pisati, jer ti to neces ni videti kad procitas prvi post u ovoj temi
|
_________________ Ne mogu lepo da zaboravim tek tako, da svoje sutra pišem kao prošlo vreme...
|
|
|
|
|
ComiX ~ Tajni agent ~
|
Datum registracije: 29 Nov 2005 Poruke: 2077 Mesto: Serbia
|
|
Ooooo, Sanjice sreco nasa, stize ti do zavidne brojke iskucanih poruka. Nek covek samo zamisli samo i broji do 13000 hiljada pa ce videti da ni to nije lako, a kamoli iskucati toliki broj poruka i da svaka od njih ima neku svoju draz. Svaka ti cast na tome. :greenjumpers:
Mi se znamo vec dosta vremena i slobodno mogu reci da si prijatelj koga covek samo pozeleti moze, iskren, duhovit i uvek tu da pomogne bilo da je dobro ili lose, a to se ceni. :zagrljaj:
Sve ovo ne bih bilo ovako bajno i sjajno da nije tebe i tvoje pozitivne energije kojom zracis i u kojoj se oseca iskrena i prijateljska ljubav koju samo pravi prijatelji mogu da ti podare. Tu si uvek da nam svojom lepom recju podicnes raspolozenje i das tracak nade kad nam je to najpotrebnije. Zahvalan sam ti sto si me uvrstila u red svojih prijatelja i nadam se da ce to tako i ostati. Josh jednom koleZinice HVALA TI ZA SVE
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|