www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Srecan Rodjendan Srebrna !
Strana 1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
gazda_djole
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 57

Datum registracije: 02 Avg 2004
Mesto: Bgd - Colmar

france.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 22, 2004 11:36 pm    Naslov poruke: Srecan Rodjendan Srebrna ! Na vrh strane Na dno strane

Posto znam da znas sta mislim , znas onda da mi kroz glavu sad prolazi ... onaj Dunavski krokodil ... Svarcvaldski hajduci ... 18. Avgust (msn) ... ona benzinska pumpa kod Lyona (i ona devojka sto mi prala soferku) ... one dagnje iz Nice ... Havana ... onaj blenta sa broda u St Tropeu ... onaj sladoledzija sto prica Srpski ... ono dete sto ti se kezilo (a i ti njemu) ... pa ona mala ispred samousluge u Brisach-u sa njenom pesmicom ... oni klosari iz Nice sto su dobacivali .... a i ono "Sanjooo ... leeepo" ... Ali jedna stvar mi ne izlazi iz glave , a to je ona apoteka u Monacu ! Ebem li ga zasto ?!
Wink Ko razume , shvatice !

LA FRRRRRRRRRRRRRRRRR !

SrebrnaTresnjica011
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 40

Datum registracije: 14 Jul 2004

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 22, 2004 11:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jana-018
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 18 Sep 2004

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 22, 2004 11:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Neka ti se sve zelje ovog sveta ispune...od srca ti zelim srecan rodjendan...
Puno ljubavi i sve sto podrazumeva srecu... Wink

gazda_djole
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 57

Datum registracije: 02 Avg 2004
Mesto: Bgd - Colmar

france.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 22, 2004 11:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Roberto-NS
Žderonja
Žderonja

Datum registracije: 28 Jul 2004

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 22, 2004 11:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Srecan rodjendan srebrna! Sve najbolje i od mene!

hogar sa medaka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 72

Datum registracije: 18 Avg 2002
Mesto: beogradski pašaluk

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 23, 2004 12:02 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sve najbolje od tvog ćalca sa Medaka, i da ti rodjus
prodje u veselju, a želje se ostvare, pa se vidimo na proleće
da izednemo tortu?

:new-bday:

Mala_Zvezdica
Interceptorov Kikiriki
Interceptorov Kikiriki

Godine: 42

Datum registracije: 21 Dec 2003
Mesto: Frankfurt - Zemun

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 23, 2004 12:17 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

[glow=red:c606d9ddb4]Tresnjice, srecan ti rodjendan.
Zelim ti iz dubine srca u
daljem zivotu sve najbolje.
Neka ti se sve zelje ispune koje
se do sada nisu ispunile. Da nam
zivis jos 100 godina uz puno zdravlja, srece i ljubavi!!![/glow:c606d9ddb4]

Suze su coveku najbolji drug,
kada te svi napuste, one se uvek pojave!

biser
Veštica
Veštica

Godine: 65

Datum registracije: 22 Jul 2004
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 23, 2004 12:25 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Srebrno, neka ti dani prolaze u radosti i ljubavi.

Srecan ti rodjendan!

Mama2

lex
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 59

Datum registracije: 15 Jul 2004
Mesto: Apatin

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 23, 2004 12:35 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Prva poruka u ovom nizu je toliko iskrena i intimna da je posle nje bilo šta teško pozeleti a da ostanes nedorecen....Sretno Trešnjice....sretno Vam zajedno....uzdravlje, sto godina.... I da Vam da Bog jos na hiljade takvih zadovoljstava....kao ta apoteka u Monaku....

sanjica_021
*Doktorovo~slculence*
*Doktorovo~slculence*

Godine: 46

Datum registracije: 12 Feb 2003
Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 23, 2004 2:28 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ime Srecan ti rodjendan i sve najlepse,da si mi uvek nasmejana,srecna i tako zaljubljena i d ati se ostvare sve zelje koje do sad nisu,ljubi te tvoja Imenjakinja!!!

NINANENA
Veštica
Veštica

Datum registracije: 15 Jul 2004

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 23, 2004 8:52 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

:117: tresnjice srecan ti rodjendan,e da mi je da te mali i za uvce povucem :cherry:

rouzvel
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 67

Datum registracije: 22 Jul 2004
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 23, 2004 10:14 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Srećan rodjendan trešnjice, da si ti meni uvek tako vesela i zaljubljena k'o sad....... mislim da ti je to dovoljno Wink

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> Srecan Rodjendan Srebrna ! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3  sledeća
Strana 1 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon