:: |
Autor |
Poruka |
miamilanche Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 03 Jun 2006 Poruke: 1
|
|
upravo sam uplatio aranzman pa me interesuje ima li koga da mi prenese iskustva
|
|
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
Polihrono su 650. godine pre nove ere. sagradili doseljenici iz Eretrije, jednog od većih Grčkih polisa, i tada se zvao Neapolis. Grad su uništili Huni, a na istom mestu su lokalni stočari osnovali Polihrono koji je dobio ime po raznobojnom cveću. Polihrono su uništili Turci 1821. godine, ali su ga preživeli ponovo izgradili. Selo je oslobođeno od Turaka 1912. godine.
Polihrono
Polihrono se nalazi na unutrašnjoj strani poluostrva Kasandra u kristalno čistom zalivu Toroneos, na 96 kilometara udaljenosti od Soluna. Krase ga bujna mediteranska vegetacija i duga peščana plaža sa postepenim ulazom u more. Polihrono ima sve prateće sadržaje koji su potrebni za kvalitetan odmor i rekreaciju turista. Tu su prodavnice, supermarketi, rent a car agencije, apoteke, ambulanta, pekare, pošta... Mesto pruža brojne mogućnosti za bavljenje kako klasičnim tako i sportovima na vodi.
opšte infomacije
Država: Grčka (10.6 miliona stanovnika)
Glavni grad: Atina (3.3 miliona stanovnika)
Valuta: euro
Vremenska razlika: + 1 sat
Region: Halkidiki, poluostrvo Kasandra (prvi prst)
Položaj: 96 km od Soluna, 717 km od Beograda.
Plaža: peščana
@ nadam se da ce ti ovo biti dovoljno dok ne odes tamo..a kad se vratis, ocekujemo bar neku lepu slicicu sa putovanja
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|