:: |
Autor |
Poruka |
boban11 Upozorenja: 2 od 3 Prijatelj foruma
|
Godine: 40
Datum registracije: 03 Mar 2005 Poruke: 19847 Mesto: Gradiska
|
|
Kako si ubrzala od kako sam ti poklonio onaj f50.
Čestitam ti od sveg srca i želim ti još par puta toliko i da se još dugo igramo i družimo na domacem
Moraću i sebi da nabavim ovaj Ferrari.
Pusa
|
|
|
|
|
|
Sascha336 * Vatreni delija *
|
Godine: 51
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija
|
|
Svaka ti cast jesi Speedy Gonzales samo ti tako nastavi ja te cekam gore u Top 3 . I da nam jos dugo ostajes na Domaci
Evo tvoj Poklonic
|
_________________ I C E M A N |
|
|
|
|
***LaNe*** ~SpEEdy GonSaleS~
|
Godine: 39
Datum registracije: 29 Mar 2006 Poruke: 16047 Mesto: ***Sedmo Nebo***
|
|
e pa delijo motori su z-a-k-o-n!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ne da ću se voziti na njima, nego iam da poludin na cesti, ha ha...nemam riječi
|
|
|
|
|
|
|
e bobane, auto je prava pila nema šta.....i još će mi i vjetar vijoriti kosu, ha ha - hvala prijatelju.
|
|
|
|
smokvica84 Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 17 Feb 2006 Poruke: 3951
|
|
Lanice moja svaka čast, moraćemo ovo da proslavimo prvom prilikom :occasion5: :420: :435:
Želim ti još puno postića, malena moja, i da se još dugo družimo ovde...
Nadam se da ćeš me provozati na motroru, a ja ti poklanjam autić da možeš da uživaš i na kiši...
Ljubim te...
|
|
|
|
|
|
boban11 Upozorenja: 2 od 3 Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 03 Mar 2005 Poruke: 19847 Mesto: Gradiska
|
|
Ma samo ti uživaj u njemu, još samo da ga prefabam u crveno pa ćeš onda tek vidjet kako ide...
|
_________________ Vilenjakinja & Ja Post Team
Ika & Ja Super Team |
|
|
|
|
***Srna*** Chilly
|
Datum registracije: 09 Apr 2006 Poruke: 13261
|
|
Mama srna je mnogo ponosna na tebe danas, iz sveg srca ti cestitam ovaj jubilej i da stignes brzo do onog sprata koji zeljno cekas.
Svaka ti cast
Volim te i ljubim, lane moje
|
|
|
|
|
|
knknpnkn * Đavolkova žena *
|
Godine: 46
Datum registracije: 03 Dec 2004 Poruke: 4162 Mesto: Zemlja cuda
|
|
Au bre, ti si stvarno speedy gonzales! Evo, sad sam na vreme!
Cestitke od srca! Samo tako nastavi!
Od srca ti zelim da jos duuuuuuuuuuuuuuuuuuuugo, dugo budes sa nama! I da nam podaris jos mnogo, mnogo svojih vrednih poruka!
Posebno mi je drago sto si stvarno speedy, jer si jedna od mojih miljenica na sajtu-veliki kissssssssssssssssssssssssssss i srecno!
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Cestitam mala, zelim ti jos puno postova i lepih trenutaka ovde sa nama i da zablistas na vrhu liste top 10 posters
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
PuNk SuPeRsTaR *Nečija Slatka Tajna*
|
Datum registracije: 23 Mar 2006 Poruke: 7387
|
|
Tako mala, tek lane a već si tako brza!
Samo ti tako nastavi, i uvijek budi naša mala draga slatka prijateljica! i da se družimo ovdje na domacem i sa 70 godina!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
smokvica84 - provozati ću te na motoru - to vrijedi...hi hi...malena hvala na čestitkama hi hi...pusaaaa
***Srna*** - znaš da moram učiniti svoju mamu srnu jako jako ponosnom...pusa mama srna...hi hi
knknpnkn - hi hi hvala malena...sada si ti bila speedy u čestitanju...eto vidiš, ja vas toliko volim da ni dana ne mogu bez vas...eto toliko sam ovisna o domaci.de i
prijateljima članovima...pusa
skorpijica - malena moja moramo više onsnovati to uduženje, jer lagano vrijeme odmiče i možda nam netko ukrade ideju, ha ha...ma malena hvala na čestitkama...pusa
annamariya
- ha ha i sa 70 godina to sigurno, he he da nas prsti i sve stare kosti bole od tipkanja po tastaturi. ha ha...malena moja pusaaaa nemogu ja bez vas tako da me se nećete lako riješiti...
|
|
|
|
Vilenjakinja Sašina Kumica
|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889
|
|
Lane moje, čestitan ti lipa moja i želin ti još puno spratića, sriče, ljubavi, zabave, želin ti dugo druženja sa nama odi. Lanice, svaka čast, samo tako naprid. Volin te punoo :wav:
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|