:: |
Autor |
Poruka |
Rile_Master *Master*
|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 5200 Mesto: Beograd
|
|
Dakle, instalirao sam Nero 7.2.0.3 i imam problem sa opcijom Choose Recorder.U kucistu imam neki ASUS-ov Combo Drive i on se vidi u opciji Choose Recorder ali je njegova ikonica precrtana nekim crvenim X slovom.Kada izaberem ovaj ASUS Combo Drive kao rezac, izbaci mi neku poruku u kojoj pise da ova verzija Nero-a podrzava samo rezace!Onda sam nakacio eksterni NEC DVD rezac ali i sa njim je ista situacija kao i sa onim Combo Drive-om.Jel zna neko sta moze biti problem i kako da ga resim?
Hvala
|
_________________ Master |
|
|
|
|
NenadS Administrator i domaćin
|
Godine: 40
Datum registracije: 01 Avg 2002 Poruke: 6568 Mesto: Oreškovica
|
|
Ne bih znao o cemu se radi, mozda ti je istekla trial verzija ili tako nesto...
daj okaci neki screen pa da vidimo sta moze da bude
|
_________________ Pozdrav, Nenad ® ! |
|
|
|
|
Doktor ~Sanjicino*slculence~
|
Godine: 38
Datum registracije: 17 Nov 2005 Poruke: 4264 Mesto: Novi Sad
|
|
Ako ne uspes da resis problem skini Nero 7.0.1.4.
Ovu verziju ja koristim i 100% radi sa svim vrstama rezaca.
Velicina instalacije je 100.65MB.
P.S. Ako se odlucis da skines, javi se na PP
|
_________________ ~*~Vojim svoje srculence najvise na svetu ~*~ :322:
|
|
|
|
|
valjevo666 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 04 Sep 2006 Poruke: 4
|
|
Verovatno ti je potrebna reinstalacija sistema. MOguce je da su ti drajveri na neki nacin zbunili program, ili jednostavno skini noviju verziju pa ako ti je problem isti ti probaj sa reinstalacijom sistema.
|
|
|
|
|
|
hoho Banovan! Odomaćeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Mar 2005 Poruke: 1381 Mesto: Ja nisam odavleee
|
|
moguce da si na trial verziji, ali postavi neki screenshot, da vidim tacnije sta pise:), nero zna cesto srati , doduse i ta dva uredjaja sto imas su kante, u tom polju writera, kupi sebi Pioneer, i nemas problema nikad!
|
_________________ Krvave oci,krvave noci,krvavi pogled,kroz staklo te gledam,u njemu se topim,u krvi oci sklopim....krvavo srce moje.....
"Pobjeci od svega ustvari je lako,ako zazmuris jako i pusti da te vjetar nosi polako,bas ovako!"
Ja sam,sto nisam!
Pitanje mora biti pitano! |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|