:: |
Autor |
Poruka |
Alekssandra Upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 31 Jul 2006 Poruke: 314 Mesto: Havaji
|
|
Nije mi jasna jedna stvar ?zasto vam toliko smetaju devojke koje su punije?
Zasto ih ne stedite ?Zasto uvek morate da ih vredjate da prozivate?
Jel znate da ima puno njih koje imaju poremecaje i da je to bolest?
Kako se nikad ne bojite da jednog dana neko "ne opali vas"na taj nacin na koji vi prozivate nekog...
volela bih da mi iskreno odgovorite...
Pozdrav jacoj poloviini!!!!!!!!!
|
_________________ Umeo si da budes vest da srusis sve mi kule srece gradjene i ostavis me slomljenu da ljubim stope tvoje i da lako kao pero letim,
imedju sna i jave,vecno ziveci u strepnji,da
bih sve to ponovo mogla doziveti.... |
|
|
|
|
sErgey Odomaćeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 09 Mar 2007 Poruke: 1860 Mesto: rajvosa-raj na zemlji
|
|
pa "debele" djevojke i nisu bas katastrofa,cak sta vise ponekad su i korisnije od ovih "savrsenih" (koliko ih uopste takvih ima).sve u zivotu ima svoju lijepu i ruznu stranu.ima jedna utjeha za ove punije: "bolje da ljulja,nego da zulja"
|
|
|
|
|
|
Lilly lovedoll *GiMmE mOrE*
|
Datum registracije: 26 Maj 2006 Poruke: 3257
|
|
Pa ima toliko debelih a ipak lepih devojaka.
|
|
|
|
|
|
sErgey Odomaćeni član
|
Datum registracije: 09 Mar 2007 Poruke: 1860 Mesto: rajvosa-raj na zemlji
|
|
pa uglavnom su ljepse deble(kako ruzno zvuci ovo "debele"),a taj visak mesa i nije neka velika mana.usput da pitam je li neko upoznat sa tim da je 19-ti mart dan muskaraca,ili je to "suplja"
|
|
|
|
|
|
jerotije rank
|
Godine: 42
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676
|
|
Alekssandra je napisao/la sledeće: | Nije mi jasna jedna stvar ?zasto vam toliko smetaju devojke koje su punije?
Zasto ih ne stedite ?Zasto uvek morate da ih vredjate da prozivate?
Jel znate da ima puno njih koje imaju poremecaje i da je to bolest?
Kako se nikad ne bojite da jednog dana neko "ne opali vas"na taj nacin na koji vi prozivate nekog...
volela bih da mi iskreno odgovorite...
Pozdrav jacoj poloviini!!!!!!!!! |
Meni nikada nijedna devojka nije smetala, ni mrsava ni debela, nikada ih nisam vredjao ni prozivao. Jedino sam to radio nabedjenim i umisljenim devojkama, sponzorusama i sl. i to samo zato sto ne mogu da precutim kada me nesto iritira.
Ma sta se ja tebi pravdam kada nisam nista kriv?!
Hvala na pozdravu!
|
|
|
|
|
|
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
Hmm... Nisi u pravu. Vecina mojih drugara je bila bar sa jednom "krupnijom" devojkom, a ja sam bio sa 4 krupnijih. Tezina moje devojke mi uopste ne predstavlja problem. Jedino ako je izrazito zgoljava - onda da. Krupnije devojke su veselije, zivahnije, sladje i dobre kuvarice.
Da ne gresim dusu, samo u zabavistu smo par puta zezali jednu debeljucu i to je sve. Deca ko deca...
Inace, u Banatu se nekad govorilo "Lepa, bela pa debela" sto znaci da je iz dobrostojece kuce [dakle, dobra prilika za udaju].
|
|
|
dzonisa Dobro upućeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 17 Avg 2006 Poruke: 654
|
|
ja ih nikad ne prozivam,ali se trudim da ih i ne primecujem
|
|
|
|
|
|
dushi333 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 02 Feb 2007 Poruke: 75 Mesto: Tetovo
|
|
i debele i mrsave ipak one su cure i najmanje sto treba je da vredjamo al ima i takvih sta ces
|
_________________ vatra je u suncu al zemlja je ta koja gori,oci se zaljube a srce je to koja pati.... |
|
|
|
|
~Tanja~ Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 03 Dec 2006 Poruke: 6359
|
|
Jedino sto mogu je da drze dijetu i da smrsaju i nece ih vise niko dirat 8)
|
|
|
Johnny-Delija Banovan! Delija Sever - Forever
|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 3836 Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.
|
|
Pošto sam skoro ceo život ''kuburio'' s kilažom i imao ''ogroman'' višak kilograma,''silom prilika'' sam pre nekoliko godina skinuo 25kg.I maksimalno se trudim se da održavam kilažu.Godinama su me zezali zbog kilaže i zbog toga sam imao ogromne komplekse,odnosno,bio sam vrlo nesiguran i smotan.Vrhunac je bio kad su neki ljudi sa mog fakulteta pokušali da me prebiju,''jer sam ih nervirao koliko sam debeo''.Onda mi je ''pukao film'' i rešio sam da se promenim.Zakleo sam se da ću da smršam,da me više niko neće zezati zbog kilaže,da nijedna devojka neće da mi smeje kako sam ''debeo k'o svinja''.
Šest meseci sam skoro svakodnevno išao u tretanu,trčao,igrao fudbal i košarku gde god mi se ukazala prilika,samo da bih fizički aktivan,a sve u cilju mršavljenja.Što se tiče hrane,jeo sam sve,ali u strogo odredjenim količinama.Nisam sebi ništa uskraćivao,ali sam se trudio da se kontrolišem po pitanju količine hrane koje dnevno unosim.Jedino u čemu sam preterivao je bila tečnost,tj. obična voda,koju sam često pio sa iscedjenim limunom.Kada sam dostigao idealnu težinu,naglo mi je poraslo samopouzdanje,pogotovo u odnosu sa devojakama.Sa svakim kilogramom manje mi je raslo samopouzdanje.
Nažalost,pored samopouzdanja,porastao mi je i ego,postao sam arogantniji pa sam bio u fazonu:''Da mi ona bude deviojka?Nema šanse!Kad nije htela da bude sa mnom kad sam bio debeo,sad mi ne treba!'' ili ''Kad nije htela moju ''karavan''(''kombi''),neće imati ni moju ''kabrio-kupe'' verziju!'',itd.Pored toga naglo mi je skočio kriterijum po pitanju devojaka.Ali opet,sve to mi je bio neka vrsta ventila za sve one moje frustracije i komplekse koje sam imao dok sam bio debeo.Zakleo sam se da više nikad neću biti debeo,da ne bi niko mogao da me maltretira zbog toga.Opet,živim u ''paničnom strahu'' da se ne ugojim pa svakog jutra merim kilažu,da bih bio siguran da se nisam ugojio.
Zato i znam kako se osećaju debeli ljudi,odnosno deca koja su ''diskriminisana'' zbog svoje kilaže.Zato nikad i nisam,a i neću nikad da se podsmevam nekom ko je debeo.Jer,fizički izgled je lako promeniti,a karakter ne.
Živimo u svetu gde je anoreksičnost normalna stvar,stalno nam se serviraju recepti za ''zdrav'' život i fizički izgled,tako da nesvesno svi postajemo sve više netolerantni prema debelim ljudima.
Ne volim da vidim debelu devojku koja nema nikakvu želju da se promeni i smrša,a kojoj je sav smisao života pitanje šta će da jede danas.Žalosno je kada vidite devojku koja ima manje od 25 godina,a ''mrzi je da živi'' koliko je lenja,a koja se ugojila samo zbog svoje lenjosti.Naravno ima i devojaka koje su debele usled nekog hormonskog poremećaja pa je stvarno neumesno ih zezati.Lično,alergičan sam na anoreksične devojke i ako bih birao izmedju devojke koja ima 5 kila viška i one koja ima 5 manjka,odabrao bih ovu prvu.Jer,i kod mene važi pravilo:''Bolje da ljulja,nego da žulja''.
|
_________________ Fan of Maria Kirilenko
Bože,meni tako malo treba
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva...
Poslednja prepravka: Johnny-Delija datum Uto Mar 13, 2007 12:47 am; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
kapljica ULT_RAS-ov Anđelak
|
Godine: 41
Datum registracije: 17 Avg 2005 Poruke: 1985 Mesto: Beograd
|
|
Citat: | Zato nikad i nisam,a i neću nikad da se podsmevam nekom ko je debeo.Jer,fizički izgled je lako promeniti,a karakter ne. |
Ovo su prave reci...Kao i nastavak...
Citat: | Ne volim da vidim debelu devojku koja nema nikakvu želju da se promeni i smrša,a kojoj je sav smisao života pitanje šta će da jede danas.Žalosno je kada vidite devojku koja ima manje od 25 godina,a ''mrzi je da živi'' koliko je lenja,a koja se ugojila samo zbog svoje lenjosti.Naravno ima i devojaka koje su debele usled nekog hormonskog poremećaja pa je stvarno neumesno ih zezati. |
Stvarno je neumesno podsmevati se nekome zbog izgleda i kilaze, jos gore prozivati i vredjati. Osobe koje to rade bolje neka se pogledaj u ogledalo, jer mozda nemaju visak kg, ali neku manu sigurno imaju. Uostalom, ko garantuje da se svi mi necemo jednog dana ugojiti, pa ce uloge biti zamenjene i sta onda mozemo da ocekujemo? Kako radis tako ti se i vraca...
|
Al' sto si mene - to ne mogu! |
|
|
|
|
Reaktivac Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 52
Datum registracije: 05 Sep 2004 Poruke: 58
|
|
Svaku osobu treba poštivati, bez obzira na izgled. Obično malo punašnije cure su bolje prijateljice...
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|