:: |
Autor |
Poruka |
huntelaar Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 37
Datum registracije: 15 Apr 2006 Poruke: 51

|
|
Ima li nesto gore nego mrtva pijana devojcica?
|
_________________ una grande amore per sempre.... |
|
|
|
 |
brane78 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 28 Maj 2006 Poruke: 49

|
|
uh, nema, to bas mrzim kad vidi djevojku da je pijana.
|
|
|
|
|
 |
Makro Sudbina Pravi Greske

|
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 2090 Mesto: P!zd!land

|
|
huntelaar je napisao/la sledeće: | Ima li nesto gore nego mrtva pijana devojcica? |
IMA! Mrtvo drogirana devojcica.
|
_________________ Na pesku smo se videli, još ni gaće nismo imali.
Upi’kila si se na dodir moj, od tog trenutka ja sam samo tvoj!
|
 |
Bajadk Odomaćeni član

|
Godine: 50
Datum registracije: 08 Mar 2004 Poruke: 1077 Mesto: Podgorica - Danmark

|
|
i nije to tako lose. moze coek fino da se nasmije kad je gleda kako se lomi u stiklice. kako nezna dje. itd itd.
|
_________________ E da mi je, da mi je |
|
|
|
 |
peka5 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 19 Maj 2006 Poruke: 3

|
|
skoro [pre neki weekend] video sam devojcicu ima je oko 15 kako se glavom navalila na onaj pult za novine na trafici i povraca... ODVRATNO!!!
onda se pomislim da li cale i keva znaju sta im dete radi??? strasno!
|
|
|
|
|
 |
***LaNe*** ~SpEEdy GonSaleS~

|
Godine: 39
Datum registracije: 29 Mar 2006 Poruke: 16047 Mesto: ***Sedmo Nebo***

|
|
evo ja sam se ugurala u ovu raspravu, jer jednostavno moram reći da to ne podnosim....!Pogotovo kada se natreskaju ko' kobile i hodaju takve po gradu....Odvratno - mislim ako nemaš granicu šta onda piješ????Ružno je vidjeti dečka pijanog kako izvađa gluposti kamoli jednu djevojku!!!Strašno!Imam mlađu sestru i bojim se takvih dana i da li će ona biti ikada takva i dopustiti si tako nešto...Uglavnom, ja sebi osobno to nikada ne bih dopustila niti nisam do sada...Ako se pije i slavi - pije se umjereno, barem u mome slučaju....Šta je previše je previše...DAkle pijane djevojčice je odvratno za vidjeti...!
|
Poslednja prepravka: ***LaNe*** datum Sre Maj 31, 2006 2:58 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
 |
_MaNjA_ Upućeni član

|
Godine: 43
Datum registracije: 16 Jan 2006 Poruke: 255

|
|
Znam, da je to vaša soba, al me baš zanima...svi uvjek govorite o pijanih devojkama, kako je to ružno i nikako ne sme, da se desi. Ja znam, da rado popijem koje piće previše - ne sad ono da ne mogu da hodam, al baš i ne pazim koliko popijem. I svi mi uvek govorili kako devojka ne sme da pije, i kako to izgleda. Pa kako vi mislite da izgleda kad devojka vidi pijanog muškarca? Kako to vidite? Nije ni nam lepši pogled, kad je momak mrtvo pijan i povrača. Al o tome nikad nema debate...zašto?
|
|
|
|
|
 |
Belphegor Cute Blondie's devil

|
Godine: 39
Datum registracije: 22 Avg 2005 Poruke: 3385 Mesto: Beograd

|
|
Citat: | Nije ni nam lepši pogled, kad je momak mrtvo pijan i povrača. Al o tome nikad nema debate...zašto? |
Zato što je ovde reč o pijanim devojkama. Ti, ako te toliko interesuje to otvori temu pa priupitaj
|
|
 |
Eliot je sreda Odomaćeni član

|
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 1128

|
|
Ne znam kako gledaju na druge cure,
ali mene mole da se napijem. Kazu da sam tada extra umiljata
doduse, nikada mi se nije desilo da bas ono ne mogu da hodam ili da sam prinudjena da bacim peglu.
|
|
|
|
|
 |
magla 68 ~Sremački bećarac~

|
Datum registracije: 26 Nov 2005 Poruke: 4150 Mesto: Sremački BIRCUZ

|
|
A što da ne kad mi možemo a zašto nebi ni one mogu li se valjda i one nekad
opustiti samo malo je neprijatno ali se može podneti a i bolje se zabaviti do
granice i mnogo su slobodnije.
|
|
|
|
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Iako su mi obe reci lose, "pijan" ipak mnogo bolje zvuci nego "pijana".
Jedne veceri sam u diskoteci sreo drugara sa njegovom devojkom. Bila je pijana, pocela je da gnjavi, prosula pice po stolu i obrisala ruke o mene... Sledeceg dana su raskinuli.
|
|
 |
Boki_89 Dobro upućeni član

|
Godine: 35
Datum registracije: 20 Jun 2005 Poruke: 653

|
|
Pa zavisi koliko je pijana...ako je bas jako da ne moze da hoda onda je to odvratno,ali kad je malo pripita to zna da bude i zanimljivo...jos ako si i ti malo u elementu 8)
|
_________________ S E R B I A__F O R E V E R |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|