:: |
Autor |
Poruka |
CAMO_PEJB Upućeni član
|
Datum registracije: 20 Maj 2005 Poruke: 495
|
|
Znaci kao sto i sam naslov kaze treba mi neka USB zvucna kartica sa 5.1 izlazom, tj. ne treba mi 5.1 izlaz vec mi treba minimum 2 kanala. Aj pomozite, ali da bude do 100 jura
|
_________________ Svadjanje na forumu je kao ucestvovanje na specijalnoj olimpijadi...Cak i ako pobedish opet si retardiran.! |
|
|
|
|
CAMO_PEJB Upućeni član
|
Datum registracije: 20 Maj 2005 Poruke: 495
|
|
Vidim ja da nikad ne bi kupio karticu da sam cekao neki savet ovde. Inace, kupio sam, ako nekoga zanima, Creativ Sb Live! 24-bit usb externu karticu za 50 evra polovnu (neka gotivna kombinacija) i sasvim mi solidno obavlja posao. Za ono za sta je meni potrebna (2 odvojena kanala) je savrsena, dok za neki producenski posao i nije bas neka, jer joj latency nije dovoljno mali (jednostavno nije pravljena za tako nesto)
|
_________________ Svadjanje na forumu je kao ucestvovanje na specijalnoj olimpijadi...Cak i ako pobedish opet si retardiran.! |
|
|
|
|
Zoran_Karavla ~ Beli mišOv ~
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Avg 2002 Poruke: 661 Mesto: NS
|
|
Jako malo korisnika ima potrebu za USB zvucnom karticom, tako da ne znam sta si ocekivao. Ali eto, sad bar znaju za u buduce korisnici kojima treba ovako nesto.
|
|
|
N_E_R_O_N Iskusni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 09 Mar 2005 Poruke: 920 Mesto: B_E_O_G_R_A_D
|
|
A kako rade USB zvucnici?
|
_________________ ...i tako dan za danom pred kockastim ekranom... |
|
|
|
|
Zoran_Karavla ~ Beli mišOv ~
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Avg 2002 Poruke: 661 Mesto: NS
|
|
Pa lepo, samo ukjlucis u USB. (i verovatno instaliras drajvere)
Iz njih izlazi digitalni zvuk tako da ti ne treba muzicka kartica da bi radili.
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|