:: |
Autor |
Poruka |
Ludica_S ~ Glowing heart ~

|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Nov 2005 Poruke: 1659 Mesto: Pod sjajem ruzicastih ( i zutih ) zvezda :-)

|
|
Volela bih da imam pesmu od Tajci ne znam tacno ime pesme ali ide ovako ~ moj mali je opasan kada je mesec mlad, on nosi jaknu sa nitnama...tako nesto ...ako neko zna gde ima, neka javne ...
|
_________________ Love isn't blind; it just only see what matters! |
|
|
|
 |
ComiX ~ Tajni agent ~

|
Datum registracije: 29 Nov 2005 Poruke: 2077 Mesto: Serbia

|
|
Pesma ti je postavljena u nasu DOWNLOAD sekciju , a ako ti je lakse samo klikni OVDE i pesma je tvoja.
|
|
|
|
|
 |

|
Datum registracije: 18 Nov 2005 Poruke: 1659 Mesto: Pod sjajem ruzicastih ( i zutih ) zvezda :-)

|
|
Hvala najlepse... :blowkiss:
|
|
|
|
 |

|

|
|
Sad mi treba od Mine ~ Moj lepi...please...
|
|
|
|
 |
ComiX ~ Tajni agent ~

|
Datum registracije: 29 Nov 2005 Poruke: 2077 Mesto: Serbia

|
|
Ludica_S je napisao/la sledeće: | Sad mi treba od Mine ~ Moj lepi...please...  |
Pesma ti je postavljena OVDE
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
Zahvaljujem se :327: :angel8:)
Ovako, posto mnooogo volim pesme Olivera Dragojevica a nemam dosta njegovih starijih pesama, resila sam da ih nadjem i nadam se vasoj pomoci...nasla sam naslove malo~puno pesama koje uopste nemam a to su:
Nedostajes mi ti
Moj lipi andjele
Andjele moj
Vodi me tamo kraj plavoga mora
Ako izgubim tebe
Tvoje suze mi sude
Jeska od ljubavi
|
|
|
|
 |

|

|
|
I opet ja...da dopunim spisak i necu vise...Unapred hvala za bilo koju nadjenu pesmicu/e :348: JER jedan je Oliver
Kljuc zivota
Nadalina
Jos ovaj put
Tesko mi je putovati
Ti mi citas misli
Teska je noc
Prati me kroz snove
Samo ti
Ljubav je bol
|
|
|
|
 |
Doktor ~Sanjicino*slculence~

|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Nov 2005 Poruke: 4264 Mesto: Novi Sad

|
|
Ako nije problem bez spiskova, hvala
Od svih ovih pesama, ja sam ti izabrao "Jos ovaj put" i nju mozes da skines OVDE
|
_________________ ~*~Vojim svoje srculence najvise na svetu ~*~ :322:
 |
|
|
|
 |

|

|
|
Hvala Doktor, izvinjavam se zbog spiska a da li mozete da nadjete jednu od ove dve navedene pesme "Moj lipi andjele" ili "Andjele moj"
|
|
|
|
 |
Daca ~Žena Sanjicinog švalera~

|
Godine: 51
Datum registracije: 16 Apr 2004 Poruke: 2617 Mesto: Beograd

|
|
|
|
 |
Raziel@Nosgoth א Ali Alakinא

|
Datum registracije: 21 Avg 2007 Poruke: 4465 Mesto: The Pillars of Nosgoth...

|
|
Zdravo, Ludica_S!
Resih da ti malo osvezim temu, a posebno jer videh da vecinu pesama koje si zatrazila u postovima iznad nisi dobila, iako su neke od njih naknadno postavljene na sajt, ali ako neka fali ili imas neku novu zelju, slobodno izvoli i javi nam se ovde, pa da vidimo sta nam je ciniti.
Pozdrav!
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|