:: |
Autor |
Poruka |
smokvica84 Prijatelj foruma
|
Godine: 40
Datum registracije: 17 Feb 2006 Poruke: 3951
|
|
Draga moja vilenjakinjo, evo pružila mi se prilika da ti prva čestitam, želim ti da pređeš još puno spratića i da uvek budeš srećna i ludo zaljubljena! Ljubim te!
|
|
|
|
|
|
Daca ~Žena Sanjicinog švalera~
|
Godine: 51
Datum registracije: 16 Apr 2004 Poruke: 2617 Mesto: Beograd
|
|
Cestitam Vilo
Jos puno poruka i lepog druzenja na nasem sajtu zelim ti od srca
|
|
|
|
|
|
miskopisko ~Dream-Maker~
|
Godine: 38
Datum registracije: 03 Sep 2005 Poruke: 4446
|
|
Cestitam na cetvrtom spratu...svaka cast i nastavi samo tako ...zao mi sto ti nisam prvi cestitao...al to cu uraditi nadam se sledeci put
|
|
|
|
|
|
Vilenjakinja Sašina Kumica
|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889
|
|
- Smokvica, puno ti hvala srićo...hvala na poklonu i željama. Ljubin i ja tebe.
-Daco, hvala i tebi lipa moja najlipša, super je meni odi sa vama, volin vas sve. Cmoka.
- Miskopisko, hvala ti puno...
|
|
|
|
|
|
**victoriano** Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 03 Jan 2006 Poruke: 5282
|
|
bravo vilenakinjo.plavushe su najbolje .samo tako nastavi
|
|
|
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
Dobro jutro vilenjakinja,
taman uz kaficu :jutarnjakafa: ovo da procitas.
Sa srecom i lepo druzenje uz nas sve.
|
Poslednja prepravka: Baraba datum Sub Maj 27, 2006 1:56 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
|
|
|
- Tasić, hvala ti lipa srićo
- Kumche, hvala i tebi puno. Evo me uz kavicu, i uz vas... Hvala.
|
|
|
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Cestitke i od mene, ovo je pravi uspeh zelim ti jos puno postova i predjenih spratova i da se jos dugo druzimo :50: :56: :71: :blob2: :blob3: :blob4: :blob5: :blob7: :blob8: :wav: :band:
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
boban11 Upozorenja: 2 od 3 Prijatelj foruma
|
Godine: 40
Datum registracije: 03 Mar 2005 Poruke: 19847 Mesto: Gradiska
|
|
Bravo Ville samo tako nastavi, želim ti još puno pređenih spratova..
|
_________________ Vilenjakinja & Ja Post Team
Ika & Ja Super Team |
|
|
|
|
gaga021 Banovan! ~ Little sweet Angel ~
|
Godine: 43
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 12412 Mesto: * Tamo negde je srce moje u ponoru tvojih lazi da utehu trazi ostalo*
|
|
Bravo Ville sve najbolje ti zelim i da se druzimo jos dugo i jos mnogo lepih trenutaka sa nama ovde
|
_________________ da budemo ti i ja
ona zemlja sto se ne menja
tvrda zemlja od tvrdog kamenja
|
|
|
|
|
***LaNe*** ~SpEEdy GonSaleS~
|
Godine: 39
Datum registracije: 29 Mar 2006 Poruke: 16047 Mesto: ***Sedmo Nebo***
|
|
čestitam ti draga moja od srca...!!!!
jako mi je drago i želim ti još mnogo spratova i da se družimo još dugo...i naravno, da obavimo ono kupanje na ljeto i onu šetnju rivom...pusaaaaaa malena velika i zagrljaj!!!!
|
|
|
|
|
|
|
- Scorpijica, hvala ti najlipša.. cmoka
- Boban, hvala tebi isto na željema i čestitkama...
- Gaga, hvala tebi.. ja pičim sa postovima, vide se pusa draga i hvala.
- Malo Lane, jube moja lipa, hvala ti najlipša, hvala na svemu i naravno da čemo na lito na more odi kod mene i prošetat rivom. Jedva te čekan jube... cmoka velika i naravno :zagrljaj:
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|