:: |
Autor |
Poruka |
PuNk SuPeRsTaR *Nečija Slatka Tajna*
|
Datum registracije: 23 Mar 2006 Poruke: 7387
|
|
Draga evo baš sam primjetila da si nam otišla na daleki daleki 19-ti sprat pa mi je drago da ti mogu prva čestitati! Samo tako i dalje, budi nam uvijek baš ovakva kakva jesi, draga i simpatična i naravno, i dalje nam pravi kolače!
|
|
|
|
|
|
ann02 Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 12 Sep 2005 Poruke: 9019
|
|
čestitam ti i ja :band: :plesacica: :plesacica: :plesacica: :plesacica: :zdravica:
|
|
|
|
|
|
Belphegor Cute Blondie's devil
|
Godine: 39
Datum registracije: 22 Avg 2005 Poruke: 3385 Mesto: Beograd
|
|
Epa zili ziveli :zdravica: Sve čestitke i od mene i samo tako nastavi
|
|
|
boban11 Upozorenja: 2 od 3 Prijatelj foruma
|
Godine: 40
Datum registracije: 03 Mar 2005 Poruke: 19847 Mesto: Gradiska
|
|
Svaka čast Žili, želim ti da još dugo vremena boraviš na prvom mjestu i da napišeš još mnogo postova...
|
_________________ Vilenjakinja & Ja Post Team
Ika & Ja Super Team |
|
|
|
|
gaga021 Banovan! ~ Little sweet Angel ~
|
Godine: 43
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 12412 Mesto: * Tamo negde je srce moje u ponoru tvojih lazi da utehu trazi ostalo*
|
|
Sve najbolje Zlika cmoka za tebe
|
_________________ da budemo ti i ja
ona zemlja sto se ne menja
tvrda zemlja od tvrdog kamenja
|
|
|
|
|
miskopisko ~Dream-Maker~
|
Godine: 38
Datum registracije: 03 Sep 2005 Poruke: 4446
|
|
Svaka cast...treba stici dotle i to je vredno postovanja!!!Svaka cast jos jednom i sve najbolje!!
|
|
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Samo napred, pridruzujem se chestitkama :smilecolros:
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Cestitam, ovo je stvarno pravi uspeh, zelim ti jos puno postova i predjenih spratova i da se i dalje druzimo na domaci.de
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
Vilenjakinja Sašina Kumica
|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889
|
|
pridružujen se čestitkama
|
|
|
|
|
|
La'Magia ~ La Victoria Siempre ~
|
Godine: 38
Datum registracije: 23 Mar 2006 Poruke: 1584 Mesto: * Novi Sad *
|
|
Ni manje ni vise nego 19-ti,da covek ne poveruje!!! Svaka cast,da i dalje budes i ostanes broj 1.
|
|
|
|
|
|
Sascha336 * Vatreni delija *
|
Godine: 51
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija
|
|
Svaka Cast Zili prva si Bravo
|
_________________ I C E M A N |
|
|
|
|
zilika Banovan! Veštica sa bičem
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..
|
|
tek sad ovo vidjeh...zahvaljujem vam svima od srca,bas ste me iznenadili :zagrljaj: :redlips2: :redlips2:
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|