:: |
Autor |
Poruka |
maLena_puLa [.montenegrina.]
|
Godine: 31
Datum registracije: 22 Dec 2005 Poruke: 7118 Mesto: Dje Ibar bistro teče / Pula
|
|
swe chestitke od mene....josh mnogo posticha&spraticha&Lijepih trenutaka na domacem.de
|
_________________ Kakav smo mi to narod kad je gubav jedina riječ koja se rimuje sa ljubav ?
Poslednja prepravka: maLena_puLa datum Sre Maj 24, 2006 4:40 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
Mala_Zvezdica Interceptorov Kikiriki
|
Godine: 42
Datum registracije: 21 Dec 2003 Poruke: 5243 Mesto: Frankfurt - Zemun
|
|
i ja se pridruzujem cestitkama, samo dalje tako
|
|
|
|
miskopisko ~Dream-Maker~
|
Godine: 38
Datum registracije: 03 Sep 2005 Poruke: 4446
|
|
Hvala malena_pula...naravno da ce biti jos puno lepih trenutaka...hvala i za sampanjac!!!!
|
|
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Pridruzujem se chestitkama Samo napred!
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
***LaNe*** ~SpEEdy GonSaleS~
|
Godine: 39
Datum registracije: 29 Mar 2006 Poruke: 16047 Mesto: ***Sedmo Nebo***
|
|
e pa ovako stoje stvari miškopiško...ti si jedan baš meni mio član ovoga našega domaceg foruma i nekako mi je posebno drago za taj tvoj pređeni sprat..svaki post koji napišeš me pomalo i nasmije, a pogotovo ono tvoje: miškopiško koje ti stoji iznad zvjezdica..hi hi...samo tako nastavi i budi još duuugoooo s nama da se igramo i družimo i sve ostalo,jer trebamo što više...pusa pusa pusa pusa...bravo!
|
|
|
|
gaga021 Banovan! ~ Little sweet Angel ~
|
Godine: 43
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 12412 Mesto: * Tamo negde je srce moje u ponoru tvojih lazi da utehu trazi ostalo*
|
|
miskopisko sve najbolje i od mene i velika cmoka od tvoje drugarice gage
|
_________________ da budemo ti i ja
ona zemlja sto se ne menja
tvrda zemlja od tvrdog kamenja
|
|
|
|
|
miskopisko ~Dream-Maker~
|
|
|
@mala zvezdice -hvala puno!!
@Anabel_Lee -hvala na sampanjcu nadam se da cemo ga popiti
@malo lane-nemam reci...bas si me slatko nasmejala sa slicicama,a ja i ti cemo se jos dugo druziti u samo nasoj zemlji cokolade drago mi je sto te moj nik uvek nasmeje,zato sam ga i napisao...samo za meni drage osobe na ovom sajtu cmooooooook za tebe
@gaga021-slika je fantasticna,ostao sam bez texta...ponosan sam sto imam tako dobru drugaricu na ovom sajtu...hvala ti puno i velika cmoka za tebe
|
|
|
|
|
|
PiNkLaDy Miss Smart
|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Maj 2005 Poruke: 14060 Mesto: Beograd/USA
|
|
I ja se pridruzujem estitkama... sve najbolje i samo napred...
|
_________________ Nocu kada spavas
sanjivo te gledam
I gusim slatku ceznju
koja me nosi
I dok mazim te ja mislim
zar je moralo ovako
Menjas se i boli me
al' trpim jer volim te... |
|
|
|
|
PuNk SuPeRsTaR *Nečija Slatka Tajna*
|
Datum registracije: 23 Mar 2006 Poruke: 7387
|
|
I ja ti čestitam dragi naš miškopiško... :zagrljaj:
|
|
|
|
|
|
GiGi *Pravi muškarac*
|
Datum registracije: 09 Mar 2005 Poruke: 10732 Mesto: Autonomna Pokrajina Vojvodina/ Novi Sad/ Liman
|
|
Sve cestitke.
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Cestitke i od mene, zelim ti jos puno postova i lepih trenutaka s osobama s domaci.de
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
miskopisko ~Dream-Maker~
|
|
|
@PinkLady-Hvala na medi
@anamaryia-Hvala puno draga moja anamaryia
@gigi-thnx brow 8)
@skorpijica-hvala ti na svemu i na slicici...vidim koliko se svima svidja moj avatar
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|