:: |
Autor |
Poruka |
zeljka7 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 40
Datum registracije: 30 Maj 2005 Poruke: 191

|
|
..... Ja bi htjela ako neko ima od feminem-a 2 srca i 1 ljubav i od ET-ja nedaj mi da!!!! plizzzzzzzzzzzzzzzzz
|
|
|
|
|
 |
Jugović Banovan! Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475

|
|
5. Svako ima pravo da traži JEDNU pesmu za 24 sata, prošla su vremena postavljanja spiskova sa Muzickim željama.
zeljka7 je napisao/la sledeće: | ET-ja nedaj mi da |
Pesma ti je u muzickim zeljama!
|
|
|
|
|
 |
zeljka7 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 40
Datum registracije: 30 Maj 2005 Poruke: 191

|
|
ako itko zna gdje ima il gdje mogu skinut ovu pjesmicu, ljubi gdje me bli od maje suput i njenog decka marka, pliz javite. unaprijed hvala svima kaj opce procitate to. pliz pli z
|
|
|
|
|
 |
ComiX ~ Tajni agent ~

|
Datum registracije: 29 Nov 2005 Poruke: 2077 Mesto: Serbia

|
|
Ovo ti je treca tema koju si ovde otvorila a kojoj ni ime nisi znala da das, ja sam ti jednu temu sklonio a dve najskorije spojio. Zamolio bih te da vise ovo ne radis jer ces trajno izgubiti pravo na muzicke zelje. Procitaj pravila da ne bih pravila greske.
|
|
|
|
|
 |
Raziel@Nosgoth א Ali Alakinא

|
Datum registracije: 21 Avg 2007 Poruke: 4465 Mesto: The Pillars of Nosgoth...

|
|
zeljka7 je napisao/la sledeće: | ako itko zna gdje ima il gdje mogu skinut ovu pjesmicu, ljubi gdje me bli od maje suput i njenog decka marka, pliz javite. unaprijed hvala svima kaj opce procitate to. pliz pli z |
Zdravo, zeljka7!
Evo resih da ti malo osvezim temu, te da ti porucim da je pesma koju trazis odavno na sajtu, te da je mozes slobodno potraziti i preuzeti, ako vec nisi. Takodje sam tu da te podsetim i na ovaj deo foruma, zato izvoli pa ako imas koji novcic, a zelis neku domacu pesmu - javljaj!
Pozdrav!
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|