:: |
Autor |
Poruka |
ComiX ~ Tajni agent ~
|
Datum registracije: 29 Nov 2005 Poruke: 2077 Mesto: Serbia
|
|
E ovako, ukoliko imate predlog za neku novu emisiju i imate u glavi kako bi voleli to ga izgleda i da zvucu ovo je mesto gde to mozete i upisati, a mi smo tu da vase predloge razmotrimo. Razlog je taj sto za sada u glavnom imamo emisije sa muzickim zeljama, pa ne bi bilo lose da se ubaci i neka nova emisija malo drugacije forme.
|
|
|
|
|
|
ststeva_ar Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 11 Maj 2006 Poruke: 20
|
|
Nisam upucen u vas program, jer sam se tek zakacio za vas radio, mozda bi mogli da ubacite neku emisiju sa starim rok pesmama, corba, dugme...
|
|
|
|
|
|
Daca ~Žena Sanjicinog švalera~
|
Godine: 51
Datum registracije: 16 Apr 2004 Poruke: 2617 Mesto: Beograd
|
|
ststeva_ar je napisao/la sledeće: | Nisam upucen u vas program, jer sam se tek zakacio za vas radio, mozda bi mogli da ubacite neku emisiju sa starim rok pesmama, corba, dugme... |
Ima....ide subotom od 21h
|
|
|
|
|
|
Mr. Bond IntruderSRB™
|
Godine: 34
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd
|
|
Koliko se ja secam, trebalo bi da bude emisija sa muzikom `90. Moram da pitam kolege sta je do kraja bilo sa tim?
|
|
|
|
|
|
UKRATKOSS Upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 30 Jul 2005 Poruke: 367 Mesto: temisvar
|
|
i trac partija ako bi se moglo
|
|
|
|
|
|
Simopi Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 10 Jun 2006 Poruke: 32
|
|
Pa mozda bi mogli imati talk show npr.vezan za svjetsko prvenstvo,vijesti ili tako nesto.
|
|
|
|
|
|
crnibiser samotvoja24
|
Godine: 47
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo
|
|
Sve je dobro na radiu domaci.de.
Medjutim mogli biste ponekada ubaciti barem pola sata i muziku tipa Maksima Mrvice ili neku drugu klasičnu muziku.
Jer recimo ne volimo svi CECU koju toliko dižete u nebesa i već je dosadila iako joj je album novi izašao prije nekih dva -tri dana
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
|
|
|
|
|
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*
|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
Pa znas kako, ono sto VECINA ljudi trazi, to se pusta, ukoliko imamo... Kad idu muzicke zelje ide sta slusaoci traze. Ja ne mogu recimo da pustam klasicnu muziku, jer je ne slusam ni sama, tako da ako hoces takvu emisiju na radiju, prijavi se za voditelja...
|
|
|
crnibiser samotvoja24
|
Godine: 47
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo
|
|
sanjica_021 je napisao/la sledeće: | Pa znas kako, ono sto VECINA ljudi trazi, to se pusta, ukoliko imamo... Kad idu muzicke zelje ide sta slusaoci traze. Ja ne mogu recimo da pustam klasicnu muziku, jer je ne slusam ni sama, tako da ako hoces takvu emisiju na radiju, prijavi se za voditelja... |
Ja bih se rado prijavila za voditelja ali imam i suviše obaveza tako da ne bih mogla ispunjavati još i obaveze voditelja tu..
Mislim svako ima svoj ukus , a o ukusima je deskutabilno raspravljati. Ovdje je bilo da se da prijedlog..pa eto ja sam predložila i ne misleći da se to MORA prihvatiti.
A u suštini meni kad se šta sluša mislim sada na Maksima ili na klasičnu muziku ja to sebi laganice pustim na uvce hehehe
Pozdrav i samo vi radite svoj posao i ovako je radio domaci.de najbolji
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
|
|
|
|
|
Darkiz Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 01 Jul 2006 Poruke: 74 Mesto: Odzaci
|
|
Znate u cemu je fazon posto i ja radim na radiju !
Forsirati samo najnoviju muziku !
A za stare pesme praviti emisije!
Radim na narodnom i na zabavnom radiju !
Sto se tice emisija mozete imati npr. Mini koncert !
Koji treba da traje od prilike 45 min eventualno sat vremena !
Slusaoci predloze tri izvodjaca a ostali glasaju i ko pobedi njega slusamo 45 min.
Ako imate sponzora pobednika nagradite !
Mozete da imate takodje emisije pod nazivom SMS Jukebox da vam salju poruke uzicke zelje i pozdrave
Takodje mozete da promovisete album svakog novog izvodjaca !
|
_________________ Darkiz |
|
|
|
|
magla 68 ~Sremački bećarac~
|
Datum registracije: 26 Nov 2005 Poruke: 4150 Mesto: Sremački BIRCUZ
|
|
E Darkiz je dao dobru ideju mogli bi da napravite mini takmičenje baš bi to mogla Daca
da odradi u subotu kad pušta dobru stari zabavni rok . Pošto ste stvarno preterali sa Cecom . Nek za početak izabere 4-5 pesama po njenom izboru dok to ne oživi bilo bi mnogo zanimljivije i nadam se više slušalaca
|
|
|
|
|
|
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
Pre je kod nas na "Pan" radiju bila emisija u kojoj voditelji postave neko pitanje, a slusaoci odgovaraju. Nagradu je dobijao onaj koji da najsmesniji odgovor.
Mogli bi i vi nesto slicno.
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|