:: |
Swing |
Niposto |
|
67% |
[ 19 ] |
Mastam ali necu ostvariti |
|
14% |
[ 4 ] |
Ja bih ali ne smem priznati partneru |
|
14% |
[ 4 ] |
Probali i necemo vise |
|
3% |
[ 1 ] |
|
Ukupno glasova : 28 |
|
Autor |
Poruka |
johny67 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 57
Datum registracije: 24 Mar 2006 Poruke: 21
|
|
Da li bar ponekad razmislite o tome.
|
|
|
|
|
|
Bestija_NeOpravljiva Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 47
Datum registracije: 06 Apr 2005 Poruke: 188 Mesto: Banjaluka
|
|
Ne. Kratko i jasno.
Sta bi mi neko drugi mogao pruziti sto mi on vec ne pruza?
|
_________________ Zivot na Zemlji je skup, ali barem ukljucuje besplatno putovanje oko Sunca.
Bigamija - jedna zena previse.
Monogamija - takodje. |
|
|
|
|
Cute Blondie * Belphegor's bitch *
|
Godine: 43
Datum registracije: 03 Jan 2006 Poruke: 2193 Mesto: Beograd
|
|
Bestija_NeOpravljiva je napisao/la sledeće: | Ne. Kratko i jasno.
Sta bi mi neko drugi mogao pruziti sto mi on vec ne pruza? |
Pa pazi to ne znas dok ne probas pod jedan. Pod dva mogao bi mozda neko drugi da ti da mnogo vise, ne treba biti iskljuciv...Ja nisam za swing da se ne shvati pogresno,ali po tvom odgovoru kao da niko drugi ne bi mogao da pruzi nista sem tvog partnera...
|
|
|
calle Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 20 Maj 2006 Poruke: 20 Mesto: Beograd
|
|
nema bas svih opcija za glasanje...nedostaje par stavki
|
|
|
|
|
|
johny67 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 57
Datum registracije: 24 Mar 2006 Poruke: 21
|
|
slazem se da nedostaje ali nije moglo da se vise upise.
Izvinavam se na tome. Ukoliko nesto nedostaje dodaj komentar ili svoje misljenje
|
|
|
|
|
|
sesar6 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 08 Jul 2005 Poruke: 35
|
|
mislim da smo svi barem nekad pomislili na to ali ja osobno sam ljubomoran pa ne bih mogao dijeliti svoju curu
|
|
|
|
|
|
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
Dakle biste li htjeli ici u svingerske klubove? Sami ili sa svojim dragim / svojom dragom?
Seks utroje, učetvero, ušestero pa i više najbolji je recept za "osvježavanje bračne dosade". Svaki brak pa i ljubavna veza zapadne u monotoniju te ga treba osvježiti i začiniti s malo mašte, a za takve boljke ništa nije bolje od seksa i to grupnog. Poruka je to koju će u Casa Svizzeri dobiti neodlučni posjetitelji i oni koji nisu sigurni jesu li na pravom mjestu.
Kamena kuća, poput stotina sličnih u Istri, smještena na izlazu iz sela Labinci, službeno je registrirana kao sauna-klub, u kojem se na 450 četvornih metara nudi mogućnost druženja i opuštanja u erotskoj atmosferi za parove, ali i stoji u reklamnom oglasu samce, voajere i gay populaciju.
Erotske sobe
Vlasnik saune Žika Anđelić, Beograđanin koji je, kaže, četrdeset godina radio u Švicarskoj, svojim gostima nudi opuštanje u sobama koje naziva erotskim. A za Žiku je erotika, pokazuju fotografije snimljene u Casa Svizzeri, metalni kavezi veličine metar s metar, stropna ogledala, cijeli asortiman bičeva, kožnih maski, lisica pa i klade, srednjovjekovne drvene sprave za okivanje i mučenje...
S obzirom na to da je Žika po struci stolar, ne bi čudilo da su klade, pa i ostale sprave za vezivanje, kojih ne manjka njegovih ruku djelo. Za one romantičnije predvidio je krevet s baldahinom, a za praktične velike kožne strunjače na kojima ljubav može voditi istodobno i deset parova te gledati "edukativne" filmove...
I ovaj je moj biznis turizam, ali ljubavni. Jer kakva je to zemlja u kojoj nema swing kluba! Pa na Zapadu je, u to sam se uvjerio za života u Švicarskoj, normalno da parovi traže parove govori gazda Žika.
Jasna pravila
Njegov klub, zadovoljan je, najviše posjećuju stranci, i to oni srednje i više platne moći. Za one plitka džepa kod njega nema mjesta. Reklame za Casu Svizzeru mogu se pronaći na gotovo svim erotskim stranicama, pa i onima koje su namijenjene gay populaciji.
K meni mogu doći ljudi svih seksualnih orijentacija, ali pravila su a ja sam ih čak i napisao te ih dijelim članovima vrlo jasna. Ni u kojem slučaju ništa se ne smije događati nasilu. Ne može doći tamo neki singl voajer te hodati uokolo i samo gledati da žensku "fata" za guza ljuti se Žika te nastavlja:
Prvo i osnovno pravilo jest posjet klubu ne jamči seks. Znate, mi smo u klubu svi bliski i nismo na "vi". Drugo je pravilo da jedno "ne" žene ili muškarca znači i konačno ne. Nema pitanja i rasprava. Za svaki dodir potrebno je dopuštenje, a ono što preporučujem svojim gostima, posebno samcima, jest zaboravite alkohol i aroganciju, ne vrijeđajte, budite frajeri sa stilom i omastit ćete brk te postati članovima kluba.
No, naljutio se kada smo ga upitali ima li u njegovu klubu prostitucije:
Pa što je vama?! Za moj lokal znaju policajci, općinari, inspektori. Ja sam medijska zvijezda u ovom kraju! Da zatvore moj lokal, smijalo bi se pola Europe!
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
Spojih temu od clana aureliano sa vec postojecom.
Dakle, "navalite narode"!
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
Ne. Prosto se ne pronalazim u toj prici.
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
.::pinki::. Odomaćeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 03 Apr 2006 Poruke: 2882 Mesto: u dugovima :))
|
|
pa...nikad nisam razmisljala o tome, ali mislim da se ne bih spustala u to
|
|
|
coka_cmoka_80 Banovan! Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Apr 2006 Poruke: 85 Mesto: Beograd
|
|
Ne bih se ja upustila u to,nisam taj tip.
|
|
|
|
|
|
foursome Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 03 Jun 2006 Poruke: 33
|
|
Podrzavam. Mislim da moze biti Ok u braku posle nekog vremena. Naravno ako su oboje za to. Samo nisam za klubove, pre za prijatelje. Mislim da cu jednog dana posle 10 god braka verovatno biti u tome jer nemam nista protiv toga.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|