www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Swing ?
Strana 1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~
::  

Swing
Niposto
67%
 67%  [ 19 ]
Mastam ali necu ostvariti
14%
 14%  [ 4 ]
Ja bih ali ne smem priznati partneru
14%
 14%  [ 4 ]
Probali i necemo vise
3%
 3%  [ 1 ]
Ukupno glasova : 28

Autor Poruka
johny67
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 57

Datum registracije: 24 Mar 2006

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Čet Maj 18, 2006 3:06 pm    Naslov poruke: Swing ? Na vrh strane Na dno strane

Da li bar ponekad razmislite o tome.

Bestija_NeOpravljiva
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 47

Datum registracije: 06 Apr 2005
Mesto: Banjaluka

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 19, 2006 6:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne. Kratko i jasno.
Sta bi mi neko drugi mogao pruziti sto mi on vec ne pruza?

Bigamija - jedna zena previse.
Monogamija - takodje.

Cute Blondie
* Belphegor's bitch *
* Belphegor's bitch *

Godine: 43

Datum registracije: 03 Jan 2006
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Maj 20, 2006 1:52 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bestija_NeOpravljiva je napisao/la sledeće:
Ne. Kratko i jasno.
Sta bi mi neko drugi mogao pruziti sto mi on vec ne pruza?

Pa pazi to ne znas dok ne probas pod jedan. Pod dva mogao bi mozda neko drugi da ti da mnogo vise, ne treba biti iskljuciv...Ja nisam za swing da se ne shvati pogresno,ali po tvom odgovoru kao da niko drugi ne bi mogao da pruzi nista sem tvog partnera... Wink

calle
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 20 Maj 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Maj 20, 2006 4:38 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nema bas svih opcija za glasanje...nedostaje par stavki Wink

johny67
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 57

Datum registracije: 24 Mar 2006

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 22, 2006 8:25 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

slazem se da nedostaje ali nije moglo da se vise upise.

Izvinavam se na tome. Ukoliko nesto nedostaje dodaj komentar ili svoje misljenje

sesar6
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 08 Jul 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 24, 2006 4:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mislim da smo svi barem nekad pomislili na to ali ja osobno sam ljubomoran pa ne bih mogao dijeliti svoju curu

aureliano
♣ El Capitán ♠
♣ El Capitán ♠

Datum registracije: 15 Mar 2005
Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

california.gif
PorukaPostavljena: Sub Maj 27, 2006 12:46 pm    Naslov poruke: Biste li htjeli ici u svingerske klubove? Na vrh strane Na dno strane

Dakle biste li htjeli ici u svingerske klubove? Sami ili sa svojim dragim / svojom dragom?

Seks utroje, učetvero, ušestero pa i više najbolji je recept za "osvježavanje bračne dosade". Svaki brak pa i ljubavna veza zapadne u monotoniju te ga treba osvježiti i začiniti s malo mašte, a za takve boljke ništa nije bolje od seksa i to grupnog. Poruka je to koju će u Casa Svizzeri dobiti neodlučni posjetitelji i oni koji nisu sigurni jesu li na pravom mjestu.

Kamena kuća, poput stotina sličnih u Istri, smještena na izlazu iz sela Labinci, službeno je registrirana kao sauna-klub, u kojem se na 450 četvornih metara nudi mogućnost druženja i opuštanja u erotskoj atmosferi za parove, ali i stoji u reklamnom oglasu samce, voajere i gay populaciju.

Erotske sobe
Vlasnik saune Žika Anđelić, Beograđanin koji je, kaže, četrdeset godina radio u Švicarskoj, svojim gostima nudi opuštanje u sobama koje naziva erotskim. A za Žiku je erotika, pokazuju fotografije snimljene u Casa Svizzeri, metalni kavezi veličine metar s metar, stropna ogledala, cijeli asortiman bičeva, kožnih maski, lisica pa i klade, srednjovjekovne drvene sprave za okivanje i mučenje...

S obzirom na to da je Žika po struci stolar, ne bi čudilo da su klade, pa i ostale sprave za vezivanje, kojih ne manjka njegovih ruku djelo. Za one romantičnije predvidio je krevet s baldahinom, a za praktične velike kožne strunjače na kojima ljubav može voditi istodobno i deset parova te gledati "edukativne" filmove...

I ovaj je moj biznis turizam, ali ljubavni. Jer kakva je to zemlja u kojoj nema swing kluba! Pa na Zapadu je, u to sam se uvjerio za života u Švicarskoj, normalno da parovi traže parove govori gazda Žika.

Jasna pravila
Njegov klub, zadovoljan je, najviše posjećuju stranci, i to oni srednje i više platne moći. Za one plitka džepa kod njega nema mjesta. Reklame za Casu Svizzeru mogu se pronaći na gotovo svim erotskim stranicama, pa i onima koje su namijenjene gay populaciji.

K meni mogu doći ljudi svih seksualnih orijentacija, ali pravila su a ja sam ih čak i napisao te ih dijelim članovima vrlo jasna. Ni u kojem slučaju ništa se ne smije događati nasilu. Ne može doći tamo neki singl voajer te hodati uokolo i samo gledati da žensku "fata" za guza ljuti se Žika te nastavlja:

Prvo i osnovno pravilo jest posjet klubu ne jamči seks. Znate, mi smo u klubu svi bliski i nismo na "vi". Drugo je pravilo da jedno "ne" žene ili muškarca znači i konačno ne. Nema pitanja i rasprava. Za svaki dodir potrebno je dopuštenje, a ono što preporučujem svojim gostima, posebno samcima, jest zaboravite alkohol i aroganciju, ne vrijeđajte, budite frajeri sa stilom i omastit ćete brk te postati članovima kluba.

No, naljutio se kada smo ga upitali ima li u njegovu klubu prostitucije:
Pa što je vama?! Za moj lokal znaju policajci, općinari, inspektori. Ja sam medijska zvijezda u ovom kraju! Da zatvore moj lokal, smijalo bi se pola Europe!

Baraba
Džentlmen
Džentlmen

Godine: 49

Datum registracije: 02 Sep 2005
Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

germany.gif
PorukaPostavljena: Sub Maj 27, 2006 2:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Spojih temu od clana aureliano sa vec postojecom.
Dakle, "navalite narode"! Very Happy

Ne zaboravi da zaboravljeni nikada ne zaboravljaju zaboravne!
Ne zaboravi da vratiš dugove, jer oni kojima duguješ tebe nikada neće zaboraviti!

nastasenjka
~daydreaming~
<font color=BC1DD8><b>~daydreaming~</b></font>

Datum registracije: 04 Mar 2005
Mesto: medju javom i med snom

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Maj 27, 2006 4:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne. Prosto se ne pronalazim u toj prici.

Put do zvezda je samo etapa kružnog puta do sebe, i ako znaš prečicu nema potrebe da se puno
lomataš po bespućima...
Ne, bato...Stigao si čim kreneš...
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...

.::pinki::.
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 35

Datum registracije: 03 Apr 2006
Mesto: u dugovima :))

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 30, 2006 9:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa...nikad nisam razmisljala o tome, ali mislim da se ne bih spustala u to

coka_cmoka_80
Banovan!

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 44

Datum registracije: 22 Apr 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 21, 2006 1:30 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne bih se ja upustila u to,nisam taj tip.

foursome
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 03 Jun 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 22, 2006 5:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Podrzavam. Mislim da moze biti Ok u braku posle nekog vremena. Naravno ako su oboje za to. Samo nisam za klubove, pre za prijatelje. Mislim da cu jednog dana posle 10 god braka verovatno biti u tome jer nemam nista protiv toga.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~ -> Swing ? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 1 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon