:: |
Koliko pruzate vojlenoj osobi? |
1)Koliko mogu |
|
31% |
[ 16 ] |
2)Trudim se sto vise je moguce |
|
68% |
[ 35 ] |
|
Ukupno glasova : 51 |
|
Autor |
Poruka |
Tommy021 Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Maj 2006 Poruke: 448 Mesto: Novi Sad
|
|
Naslov kaze svoje,a vi meni odgovorite,sta vi mislite?
|
|
|
|
|
|
Makro Sudbina Pravi Greske
|
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 2090 Mesto: P!zd!land
|
|
Pa najbolje je da pitas nju
Koliko mogu, cak i to je ponekad previse
|
_________________ Na pesku smo se videli, još ni gaće nismo imali.
Upi’kila si se na dodir moj, od tog trenutka ja sam samo tvoj!
|
|
Cute Blondie * Belphegor's bitch *
|
Godine: 43
Datum registracije: 03 Jan 2006 Poruke: 2193 Mesto: Beograd
|
|
Premestam temu u ljubav i prijateljstvo, nije joj mesto na psihologiji
|
|
|
Ludica_S ~ Glowing heart ~
|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Nov 2005 Poruke: 1659 Mesto: Pod sjajem ruzicastih ( i zutih ) zvezda :-)
|
|
Verujem da je romantika jos uvek "u opticaju" ...ali verovatno mnogo manje nego nekada...evo pogledate "Sve za ljubav" i vidite kako su ljudi romanticni ...
|
_________________ Love isn't blind; it just only see what matters! |
|
|
|
|
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
Evo - ja sam romanticar! Ozbiljno. Vjerujem u ljubav i to. Voljenoj osobi pruzam bas sve, a srce najvise!
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
shanjer Odomaćeni član
|
Datum registracije: 15 Okt 2005 Poruke: 1111 Mesto: NOVI SAD
|
|
Lepo je biti Romantik ali je nazalost u danasnje vreme jako malo ima
|
_________________ ...S...H...A...N...j...E...R
Žena je kao imenica a ljubavnica zamenica |
|
|
|
|
miskopisko ~Dream-Maker~
|
Godine: 38
Datum registracije: 03 Sep 2005 Poruke: 4446
|
|
Romantika nikad nece umreti...uvek ce je biti,u manjoj ili vecoj meri
|
|
|
|
|
|
jecolina Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 28 Maj 2006 Poruke: 65 Mesto: zagreb
|
|
iskreno?
mislim da je romantika umrla,sve šta se radi radi se zbog nekih razloga a ne iz čistog gušta...neznam...to je samo moje mišljenje...
|
|
|
|
|
|
knknpnkn * Đavolkova žena *
|
Godine: 46
Datum registracije: 03 Dec 2004 Poruke: 4162 Mesto: Zemlja cuda
|
|
Romantika NIJE umrla, samo je prestalo da se "romantise" po nekim starim kalupima (tipa: pevanje pod prozorom, gledanje u zvezde sa terase....)! Svi parovi imaju nesto, sto je njima romanticno, pa makar to bilo gledanje utakmice engleske lige, sa kokicama i pivom i ukrstenim nogama! Bar ja gledam tako na to.
Svom voljenom pruzam bukvalno SVE! Sve to dobijam i ja od njega! Ja samo tako mogu da funkcionisem u braku. Neke polovicne ili nepotpune varijante, kod mene ne prolaze!
|
|
|
Velja25 ~ Sanjicin komšija ~
|
Godine: 37
Datum registracije: 20 Jan 2004 Poruke: 2594 Mesto: Novi Sad
|
|
Ma ima romaantike ali ko to jos ceni?! Sada dolaze turbo generacije, nema se vremena za romantiku, devojke padaju na kljuceve od kola ili morota... Za nas romantike sve manje ima sansi
|
|
|
|
|
|
Belphegor Cute Blondie's devil
|
Godine: 39
Datum registracije: 22 Avg 2005 Poruke: 3385 Mesto: Beograd
|
|
Citat: | Romantika NIJE umrla, samo je prestalo da se "romantise" po nekim starim kalupima (tipa: pevanje pod prozorom, gledanje u zvezde sa terase....)! Svi parovi imaju nesto, sto je njima romanticno, pa makar to bilo gledanje utakmice engleske lige, sa kokicama i pivom i ukrstenim nogama! |
Pa otprilike ovako. Koliko sam ja primetio, neke ljude je i malo blam da urade nešto romantično na javnom mestu, mada mi nikad neće biti jasno zašto. Možda zbog toga što će ih kasnije neko nazvati papučarom???
Zbog takvih ljudi i umire romantika.
Citat: | Ma ima romaantike ali ko to jos ceni?! Sada dolaze turbo generacije, nema se vremena za romantiku, devojke padaju na kljuceve od kola ili motora... Za nas romantike sve manje ima sansi |
Svaka čast Veljo. Evo, i ovo je jedan od većih razloga što romantika propada. Bitno je da tip vozi npr. BMW Z8 ili Yamahu R1 ili nešto slično tome a ovako, ma može i da ćuti celo vreme kao zaliven i ništa da ne radi. Eeeee šta učini radijacija od ove naše omladine....
|
|
|
**victoriano** Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 03 Jan 2006 Poruke: 5282
|
|
belphegore...totalno si u pravu...kakva crna romantika pored takvih tipova sa yamahom ...
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|