:: |
Autor |
Poruka |
Black panther Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 26 Jan 2008 Poruke: 5

|
|
Od skoro se pominje neka nova OZZZ koja se zove Vet Aid. Mislim da je Orca zasluzna za njihov nastanak, ali ne tvrdim 100 %.
Vet Aid je NVO.
Super .
NVO od projekata mogu sasvim lepo da se finansiraju. Sjajna stvar za zivotinje, a i za ljude. Narocito one koji vec brinu o napustenim cetvoronoscima iz svojih nov. fondova.
|
|
|
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
ja iskreno nisam cula za njih
i ako uspeju da se odrze , bilo bi lepo, orka cini puno ali je sve to nedovoljno, naravno iz finansijskih razloga a vise i zbog ljudi koji bi trebali da se ukljuce u svakakve akcije za pomoc zivotinjama
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
 |
Black panther Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 26 Jan 2008 Poruke: 5

|
|
Podaci o Vet Aidu si mu, za sad, "mrsavi". Dobro je da postoje samo treba otkriti cemu sluze da bi smo im se obracali.
Svaka cast Orci ako je osnovala jos jedno udruzenje jer svako moze da bude od pomoci.
Narocito u ovoj, nevladinoj, varijanti jer to olaksava finansiranje i ne ceka se samo na gradjane, kojima nije bas lako.
Ako neko zna gde potraziti inf. o osnivanju udruzenja za zas. ziv. i gde tacno konkurisati za finansije kao NVO, neka javi. Dobro ce doci svakome ko razmislja o osnivanju udruz. za zas. ziv. ili nekog drugog udruzenja.
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|