:: |
Autor |
Poruka |
Sami-sa Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 08 Mar 2006 Poruke: 152
|
|
Dali ste imali sexulne fantazije kad ste u vezi ali o nekom drugom npr..nekom haos tipu(trebi) poznaniku(poznanici)itd..
Ako ste imali ili imate jel ovo normalno ili nije i jel ovo neka vrsta prevare????
|
|
|
|
|
|
joki_carica Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 30 Apr 2006 Poruke: 332 Mesto: my own world
|
|
mislim da to nije prevara... uvek mozemo da mashtamo o nekom...
ja sam neko vreme chesto mashtala o jednom dechku... i to nisam smatrala prevarom.
Uostalom, to je sasvim normalna stvar
|
_________________ [img]http://img.freecodesource.com/gallery/images/banners/prod_136_2274.jpg[img/] |
|
|
|
|
knknpnkn * Đavolkova žena *
|
Godine: 46
Datum registracije: 03 Dec 2004 Poruke: 4162 Mesto: Zemlja cuda
|
|
Citat: | Uostalom, to je sasvim normalna stvar |
Gde je to sasvim normalna stvar?! Kome je to sasvim normalna stvar?!
|
|
|
MISS_J ELeCTRiC_ChiCK
|
Datum registracije: 16 Mar 2006 Poruke: 3261
|
|
Iskreno,mislim da je to vrsta prevare...Da si s deckom,a imas fantazije o tamo nekom levom...
|
|
|
|
|
|
DJ_C Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 24 Apr 2006 Poruke: 58
|
|
Slazem se, zasto bi uopste mislila o nekom tamo desetom... mislim bezveze...............
|
|
|
|
|
|
marijalady Odomaćeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 14 Apr 2006 Poruke: 2166
|
|
i ja se slazem da je to prevara, jer samom fantazijom niste iskreni prema svojoj drugoj polovini...
mada mastala sam da budem sa svojim bivsim deckom u pocetku veze sa sadasnjim...mada to smatram donekle normalnim
|
_________________ SAMO RETKI NADJU RETKE |
|
|
|
|
joki_carica Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 30 Apr 2006 Poruke: 332 Mesto: my own world
|
|
ja bash mislim da to nema nikakve veze sa prevarom... naravno, nisam mislila da ti sad svaki dan ceo dan mashtash o drugom... to bi vec bila prevara! Ali umerene fantazije o nekom ne mogu nikom nashkoditi!
Shta, ja sad ako mashtam kako bi bilo kad bi ja na pustom ostrvu srela Bred Pita..hmm....ja sam sad kao prevarila dechka? Ma, gde se to naziva prevarom????
|
_________________ [img]http://img.freecodesource.com/gallery/images/banners/prod_136_2274.jpg[img/] |
|
|
|
|
Sami-sa Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 08 Mar 2006 Poruke: 152
|
|
Hm ja isto mislim da je neki vid prevare jer ako volis svog tipa (decka)zasto mastat o drugom???sad zavisi sve od toga o kojoj frsti se maste radi???
|
|
|
|
|
|
***LaNe*** ~SpEEdy GonSaleS~
|
Godine: 39
Datum registracije: 29 Mar 2006 Poruke: 16047 Mesto: ***Sedmo Nebo***
|
|
ovako ja to gledam...kada maštaš o nekom tipu i imaš stvarno neke ono misli od kojih ti se zavrti u glavi i zazuji ti u ušima, možda baš podsvjesno želiš nešto drugo što u svome dragome očito nemaš i tražiš dalje...?!jest neka vrsta prevare, jer je svjesno...ali ako imaš npr. neki ludi san sa nekim frajerom koji nije ni blizu pojma tvog dečka onda je to druga priča...nisi kriva...he he on ti se ubacio u san...do tada cure maštajte samo o svojim dečkima što bi i kako bi s njim, hi hi
|
|
|
|
yeki Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 597 Mesto: beograd
|
|
Ja to ne smatram prevarom! Pa svi mi mastamo ponekad,zar ne?
|
_________________ Strip smile
Lose cool
Bleed the day
And break the rule |
|
|
|
|
miskopisko ~Dream-Maker~
|
Godine: 38
Datum registracije: 03 Sep 2005 Poruke: 4446
|
|
fantazije su uvek dobro dosle...ali u manjoj meri...ne mislim da je to prevara,pa iskreno ko od nas masta o samo jednoj osobi?Tu pre svega mislim na sexualne fantazije
|
|
|
|
|
|
merymca Odomaćeni član
|
Godine: 48
Datum registracije: 28 Jun 2005 Poruke: 1249 Mesto: da mi je u 'PUSTINJU'
|
|
jednom mi je jedna osoba rekla da nije prevara ako te prevari muškarac koji te voli jer u stvari želi tebe....samo da prevara je to kad mašta o nekoj drugoj....pa sad ko bi znao....nekad se i meni to desilo....znaci prevara u mašti....
|
|
|
|
|
|
|