www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Fantazije
Strana 1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~
::  
Autor Poruka
Sami-sa
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 08 Mar 2006

germany.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 16, 2006 8:38 am    Naslov poruke: Fantazije Na vrh strane Na dno strane

Dali ste imali sexulne fantazije kad ste u vezi ali o nekom drugom npr..nekom haos tipu(trebi) poznaniku(poznanici)itd..
Ako ste imali ili imate jel ovo normalno ili nije i jel ovo neka vrsta prevare????

joki_carica
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 36

Datum registracije: 30 Apr 2006
Mesto: my own world

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 17, 2006 2:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mislim da to nije prevara... uvek mozemo da mashtamo o nekom...
ja sam neko vreme chesto mashtala o jednom dechku... i to nisam smatrala prevarom.
Uostalom, to je sasvim normalna stvar

knknpnkn
* Đavolkova žena *
* Đavolkova žena *

Godine: 46

Datum registracije: 03 Dec 2004
Mesto: Zemlja cuda

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 17, 2006 2:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
Uostalom, to je sasvim normalna stvar

Gde je to sasvim normalna stvar?! Kome je to sasvim normalna stvar?! Rolling Eyes

MISS_J
ELeCTRiC_ChiCK
ELeCTRiC_ChiCK

Datum registracije: 16 Mar 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 17, 2006 5:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Iskreno,mislim da je to vrsta prevare...Da si s deckom,a imas fantazije o tamo nekom levom...

DJ_C
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 24 Apr 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Maj 18, 2006 2:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Slazem se, zasto bi uopste mislila o nekom tamo desetom... mislim bezveze...............

marijalady
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 41

Datum registracije: 14 Apr 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Maj 18, 2006 2:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

i ja se slazem da je to prevara, jer samom fantazijom niste iskreni prema svojoj drugoj polovini...

mada mastala sam da budem sa svojim bivsim deckom u pocetku veze sa sadasnjim...mada to smatram donekle normalnim Very Happy

joki_carica
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 36

Datum registracije: 30 Apr 2006
Mesto: my own world

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Maj 18, 2006 3:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja bash mislim da to nema nikakve veze sa prevarom... naravno, nisam mislila da ti sad svaki dan ceo dan mashtash o drugom... to bi vec bila prevara! Ali umerene fantazije o nekom ne mogu nikom nashkoditi!
Shta, ja sad ako mashtam kako bi bilo kad bi ja na pustom ostrvu srela Bred Pita..hmm....ja sam sad kao prevarila dechka? Ma, gde se to naziva prevarom????

Sami-sa
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 08 Mar 2006

germany.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 24, 2006 8:49 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hm ja isto mislim da je neki vid prevare jer ako volis svog tipa (decka)zasto mastat o drugom???sad zavisi sve od toga o kojoj frsti se maste radi???

***LaNe***
~SpEEdy GonSaleS~
~SpEEdy GonSaleS~

Godine: 39

Datum registracije: 29 Mar 2006
Mesto: ***Sedmo Nebo***

croatia.gif
PorukaPostavljena: Čet Maj 25, 2006 3:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ovako ja to gledam...kada maštaš o nekom tipu i imaš stvarno neke ono misli od kojih ti se zavrti u glavi i zazuji ti u ušima, možda baš podsvjesno želiš nešto drugo što u svome dragome očito nemaš i tražiš dalje...?!jest neka vrsta prevare, jer je svjesno...ali ako imaš npr. neki ludi san sa nekim frajerom koji nije ni blizu pojma tvog dečka onda je to druga priča...nisi kriva...he he on ti se ubacio u san...do tada cure maštajte samo o svojim dečkima što bi i kako bi s njim, hi hi Razz

"Bojim se čovjeka koji je pročitao samo jednu knjigu."
"Soba bez knjiga je slična tijelu bez duše."

yeki
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 12 Feb 2003
Mesto: beograd

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Maj 27, 2006 3:24 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja to ne smatram prevarom! Pa svi mi mastamo ponekad,zar ne?

And break the rule

miskopisko
~Dream-Maker~
~Dream-Maker~

Godine: 38

Datum registracije: 03 Sep 2005

neth_antilles.gif
PorukaPostavljena: Sub Maj 27, 2006 10:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

fantazije su uvek dobro dosle...ali u manjoj meri...ne mislim da je to prevara,pa iskreno ko od nas masta o samo jednoj osobi?Tu pre svega mislim na sexualne fantazije

merymca
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 48

Datum registracije: 28 Jun 2005
Mesto: da mi je u 'PUSTINJU'

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 29, 2006 4:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jednom mi je jedna osoba rekla da nije prevara ako te prevari muškarac koji te voli jer u stvari želi tebe....samo da prevara je to kad mašta o nekoj drugoj....pa sad ko bi znao....nekad se i meni to desilo....znaci prevara u mašti....

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~ -> Fantazije Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3  sledeća
Strana 1 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon