:: |
Autor |
Poruka |
dreams Upućeni član
|
Godine: 33
Datum registracije: 27 Jun 2005 Poruke: 352 Mesto: Paviljoni!
|
|
Ne znam da li ste posetili ovaj sajt, ali odlican je! Ja vec evo par dana igram na njemu, i zarazio sam se. Poenta ove teme je da bih zeleo da pitam da li neko zna kako se pravi forum na tu foru, imam jednu ideju koja bi mogla da se iskoristi, tacnije da se potpomognemo njihovim kodom. Taj forum koji bi napravili, radio bi isto kao igra ( kao ovaj ) ali sto se radnja ne bi vrtela oko brodova i svemira vec oko automobila. Tacnije, napocetku korisnik bi imao budzet, kojim bi kupovao auto, pa i delove za njega postojale bi ulicne trke itd. E sada gde je zanimljivo? Kao prvo: kada bi se kupovali delovi postojalo bi nekoliko nivoa delova koji mogu da se upgradeuju, Kao drugo: razlicita marka kola, Kao trece ( i meni najinteresantnije ): ne bi postojali univerzumi kao u Ogame nego GRADOVI!!! Npr. to mogu biti neki veci svetski gradovi, ali mogu biti i samo srpski gradovi: BG, NS, KG...
Sta mislite?
|
|
|
|
|
|
Daca ~Žena Sanjicinog švalera~
|
Godine: 51
Datum registracije: 16 Apr 2004 Poruke: 2617 Mesto: Beograd
|
|
dreams je napisao/la sledeće: | Ne znam da li ste posetili ovaj sajt, ali odlican je! Ja vec evo par dana igram na njemu, i zarazio sam se.
|
Imam jednog zaraženog ludaka u kući,koji vazda brine gde su mu flote i kako su mu maloletnice,plavuše,crnke....i ne znam još kako je nazvao svoje planete
Kaže da je igra zarazna neviđeno...igra je već mesec-dva ne znam ni ja tačno koliko
Ponekad,kada nije kraj kompa,ja mu proveravam situaciju...ali ne vidim ništa interesantno u tome...
Ali,nismo svi isti i ne možemo voleti iste stvari
|
|
|
|
|
|
dreams Upućeni član
|
|
|
E to ti je kao...kao...ne mogu da opisem, jednostavno...je interesantna...
|
|
|
|
|
|
Zoran_Karavla ~ Beli mišOv ~
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Avg 2002 Poruke: 661 Mesto: NS
|
|
Igra je super, igram je vec jedno mesec dana i veoma je zarazna
Inace sto se tvog pitanja tice, ono nije forum ono je skripta pisana bas u tu svrhu, znaci kao igrica. Kod ne mozes da pozajmis prvo iz razloga sto igra nije otvorenog koda, a drugo u pitanju je php, tako da i da hoces da vidis kod ne mozes ako nemas originalnu skriptu kod sebe... i da... jos nesto, ova igra je prvi put pustena u rad 2002 godine, a sadasnja verzija ove ige je tek 0.73c. Tako da bi ti trebalo ne samo mnogo vremena da tako nesto uradis nego i znanja.
|
|
|
dreams Upućeni član
|
|
|
|
|
|
Zoran_Karavla ~ Beli mišOv ~
|
Datum registracije: 18 Avg 2002 Poruke: 661 Mesto: NS
|
|
Nisam to rekao ... samo treba da nadjes nekoliko ljudi koji znaju dobro da programiraju i imaju dovoljno slobodnog vremena
|
|
|
Death Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 05 Jul 2005 Poruke: 103 Mesto: Underworld
|
|
|
|
|
SerbianGhost Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 47
Datum registracije: 15 Feb 2005 Poruke: 55 Mesto: Novi Sad
|
|
Moj frend je lud za tim. Uvek imam papir i olovku pored kompa gde upisuje neke kordinate. Na to se bas mozes navuci, zato nisam ni hteo da igram 8)
|
|
|
|
|
|
Tommy021 Upućeni član
|
Datum registracije: 14 Maj 2006 Poruke: 448 Mesto: Novi Sad
|
|
Da igra je zaraza strasna tek sam poceo da je igram a vec nemogu a da ne proverim kakvo je stanje.Istina je da ponekad treba papir i olovka jer bude i zabune...
|
_________________ Bad Boy 4 a Life...
|
|
|
|
|
Re-Aleksa Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 26 Maj 2006 Poruke: 138
|
|
Probacu...da vidim kakav je sajt... Provodim ionako puno vremena na Kompjuteru
|
_________________ Aleksa |
|
|
|
|
GrandMarsal Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 18 Jun 2006 Poruke: 8
|
|
Igrao sam ovu igru i bez obzira sto mi mnogi jarani govore kako je igrica "strava" i kako je odlicna ja ne mogu nikako da shvatim sta vide i sta vi vidite u ovoj igri uopste mi nije interesantna. Cak mi je i dosadna
|
|
|
|
|
|
mickyWSG Dobro upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 12 Apr 2005 Poruke: 708 Mesto: Kikinda
|
|
Death je napisao/la sledeće: | imate i balkanski server Ogame Balkan 8) |
Ja igram na tom serveru 8)
|
_________________ >>>>micky<<<< |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|