:: |
Autor |
Poruka |
***LaNe*** ~SpEEdy GonSaleS~
|
Godine: 39
Datum registracije: 29 Mar 2006 Poruke: 16047 Mesto: ***Sedmo Nebo***
|
|
Evo došao je u naša kina i ovaj horor za koji možda neki nisu niti čuli, ali eto neki su ga možda već i pogledali....Zanima me ako ste ga uspjeli već i pogledati da li je to jedan od onih tipično dosadnih horora koji su uvijek na istu foru, pa već i sam znaš što će se slijedeće dogoditi, ili vas je stvarno prestrašio ili barem ostavio dobar utisak na vas?!
Eto, ja inače i nisam ljubitelj horora, ali volim pogledati kvalitetan film, pa ako je i ovaj horor uspjeh onda vrijedi sjesti u kino dvorane i malo se protresti od straha!
|
|
|
|
MISS_J ELeCTRiC_ChiCK
|
Datum registracije: 16 Mar 2006 Poruke: 3261
|
|
Imam ovaj film ali ga jos nisam pogledala...Sigurno cu da ga pogledam...Volim takve filmove
|
|
|
|
|
|
schtranga Makedonsko devojče
|
Godine: 43
Datum registracije: 09 Feb 2004 Poruke: 1880
|
|
ja sam ga gledala i nekolikoh puta mi se je slosilo al mogu da kazem da je bolji od originala iz 1977 godine
|
_________________ "Kakav bi život bio kada ne bi imali hrabrosti da baš ništa ne pokušamo?" |
|
|
|
|
Tommy021 Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Maj 2006 Poruke: 448 Mesto: Novi Sad
|
|
Nisam ga jos pogledao ali hocu sigurno jer obozavam horore.Kod nas ga jos nema.Ili na mestu gde kupujem filmove,ali ce uskoro...
|
|
|
|
|
|
MARINA-NS Shukran La Kul Shi
|
Godine: 38
Datum registracije: 02 Okt 2005 Poruke: 4921 Mesto: Kul Makan Wen Fi Shams (Novi Sad)
|
|
Imam film vec jedno nedelju dana i svaki dan kazem e sad cu da ga pogledam, videla sam par odvratnih scena i nekako se uvek odlucim da gledam neki drugi film, cim pogledam javljam se da prenesem moje ustiske
|
_________________ Sto ne moze nikad covek, to andjeo uvek moze, al' malo, malo mu treba, da ljudski oblik dobije i pravo lice otkrije malo, malo mu treba, da zavidi i udari da boli ga i krvari malo,malo mu treba, zato mi nista ne veruj i gresnom rukom ne miluj jer malo malo mi trebaaaaaaaa! |
|
|
|
|
CAMO_PEJB Upućeni član
|
Datum registracije: 20 Maj 2005 Poruke: 495
|
|
Zaspao sam u toku ovog filma, da li je to dobro za horor film ili ne??? Zaobidjite ovaj film, jako je glup, predvidiv i uopste nije strasan
|
_________________ Svadjanje na forumu je kao ucestvovanje na specijalnoj olimpijadi...Cak i ako pobedish opet si retardiran.! |
|
|
|
|
M@RCHELLO MUSIC WIZZARD
|
Godine: 37
Datum registracije: 30 Dec 2005 Poruke: 3300 Mesto: Odzaci
|
|
Katastrofa...u zivotu nisam gledao dosadniji film..radnja filma je slicna kao i u ostalih 50 pro[palih filmova ovakvog zanra..zaista zesce bacanje para....nemojte da gledate ovaj film.....ne vredi
|
|
|
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦
|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL
|
|
Neznam dali cu ga gledati ali cula sam o tom filmu...sad neznam dali je bas kao pravi horor film i sta vi mislite o tome,dal se vredi ga gledati???
|
|
|
|
|
|
dadinho Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 25 Jun 2005 Poruke: 25
|
|
|
|
|
filicka *hoppípolla*
|
Godine: 32
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884
|
|
gledala sam ga...smejala sam se kao budala,kakav bre horor,to dete od 5 godina da gleda,smorilo bi se.
sr**e.
odvratan je bio samo onaj deo,ne strasan,vec odvratan,kad neki defekt ima odnos sa jednom crnkinjom,otpozadi.
fuj.
a radnja je stvarno vec izlizana,svi se horori samo ponavljaju i takmice se u tome ko ce stvoriti sugavijeg lika...
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|