:: |
Autor |
Poruka |
padalka Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Jan 2006 Poruke: 12
|
|
kakva vam je soba?patite li na nekako uredenu sobu ,mora li imati tv, komp ....? Moja je plavo roza i kad je pospremim uredna je jedan dan ,ma i manje jer ja se oblacim pa mi robe posvuda .... ali obavezno mora da bude tv i komp ...patim na dobar zvuk kad slušam muziku pa mije u maloj sobi zvuk 5.1 a i mora da bude dobar ugodaj kad dode ekipa pa je tu i disjko kugla koja se pali naravno kad se slavi i....
tako ...sad malo vi pa da vidimo ...
|
|
|
|
|
|
leptiric_22 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 03 Jan 2006 Poruke: 98 Mesto: Split
|
|
.. isto tako kao i tvoja.. obavezno mora biti opremljena sa svim i svacim.. tv, kompic, telefon, linija.. itd. a sto se tice pospremanja, pazim da bude uredna...
|
_________________ ) ...If you talk about me
I got some advice
Click your heels three times
And say “i wish i had a life““... |
|
|
|
|
srna2422 Odomaćeni član
|
Datum registracije: 24 Mar 2005 Poruke: 2402
|
|
po mom misljenju, uredna je. po maminom nije. kao i kod ostalih, tu je linija, tv (mali--ne volim velike tv), laptop, knjige (mnogooooooo) i ostale stvarcice. i naravno tu je mnogo prasine, jer nju je jednostavno nemoguce ocistiti.
|
_________________ Marriage is the triumph of imagination over intelligence. |
|
|
|
|
zina1975 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 27 Dec 2005 Poruke: 24
|
|
moja soba moze da bude uredna, ali je cesto i potrpana mojim stvarima. Ponekada imam volju da je pospremim, a ponekada moram samu sebe da teram na to.
je.. ga, tako ti je to
|
|
|
|
|
|
Eliot je sreda Odomaćeni član
|
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 1128
|
|
Uglavnom je uredna...Ono, ne ostavljam garedoru po podu i krevetu (ja to strpam u max neuredan orman)
Sve je na svom mestu, mada mi je uglavnom mrsko da brisem prasinu.
Imam mali Tv, mini liniju, komp, dvd, video...to je to od uredjaja.
Fon nemam u sobi, niti mi treba.
|
|
|
|
|
|
nora kovacevic Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 11 Mar 2005 Poruke: 69 Mesto: pancevo
|
|
U krsu se najbolje snalazim....ali onom kreativnom krsu...prljavstina naravno ne dolazi uobzir...ali kad je sve cakum-pakum sredjeno nekako deluje suvise sterilno....
|
|
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
Kod mene je isto kao i kod Nore...kreativni haos.
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
maxifax Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 17 Jan 2006 Poruke: 77
|
|
soba mi je uglavnom uredna ali pred izlazak izgleda koa da je pala atomska bomba..... ali sve u svemu je cista je, posto ima dana kad nemogu nista zbog nereda da uradim tako da sve mora na svom mestu da bude :S
|
|
|
|
|
|
sestrep Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Jul 2005 Poruke: 248 Mesto: beograd
|
|
Kod mene je sve koliko je to moguce uredno,naravno muzika da svima u kraju popucaju prozori i komp,tv ne mora ako je muzika tu!!!
|
_________________ zivot je lep |
|
|
|
|
Maja S. Odomaćeni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 18 Jun 2005 Poruke: 1570
|
|
Uredna uvek. I to ne samo soba nego ceo stan.
Kada sredim kompletno stan, i legnem u cistu posteljinu....to je za mene najlepsi osecaj i tada sam najopustenija.....
A kada se opustim...biva belaj....hehehehe
|
_________________ "Strast je zaludjenost nekom osobom, želja za nekim...Kada strast prodje na svetlo izlazi ljubav. Jer ljubav znači voleti nečije mane, dok STRAST voli vrline..." |
|
|
|
|
Vestica Banovan! Freak Of Nature
|
Godine: 39
Datum registracije: 13 Jan 2005 Poruke: 1770 Mesto: Nebo
|
|
kako kad, nekad je uredim tip top, a nekad je nedaj boze nikom
|
_________________ ~ I took their smiles & I made them mine, I sold my soul just to hide the light and now I see what I really am, a thief, a whore, and a liar ~
|
|
|
|
|
Shea Upućeni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 10 Apr 2005 Poruke: 292
|
|
Trenutno jako, jako neuredna jer sam se vratila s godisnjeg i ima stvari svuda po sobi. Mrzim da je gledam tako pa cu, cini mi se, zmureci da legnem a cim se ustanem odmah pospremanje.
Osim u situacijama poput danasnje, soba mi je uvijek super uredna. Tv, muzicka linija, ili kompjuter ne dolaze u obzir. To mi je sve smjesteno po drugim sobama. Kad se povucem u svoje odaje zelim apsolutan mir.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|