:: |
Autor |
Poruka |
s.ana Dobro upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 03 Sep 2005 Poruke: 532 Mesto: negde daleko
|
|
Ljudi molim vas da mi pomognete i to sto pre treba mi pesma od Patrole 076 - 7 dana!
s.ana@EUnet.yu
Unapred hvala!!!!!!
Pesmu je obradio i Hakala (ali nije sigurno)
Edit by S*A*S*A ovo je moglo i u jednoj poruci ! ja sam ti to spojio! Posto imas 100 poruka imas pravo da pozelis zelju u Fontani Zelja . Tako da ti mi nadjemo i postavimo tu pesmu 8)
|
|
|
|
|
|
Mehmed87bn Upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 464 Mesto: Bijeljina
|
|
Pjesmu sam ti poslao na mail, Hakala - 7 dana
|
_________________ Pa dobro, dobro ide g g u grad lepo znas kako, majke mi, ima zenske ima sve, a vi kako te kako ste, sta radite, cu da izadjem na televiziju, kaddd, majke mi, pa dobro!!! |
|
|
|
|
s.ana Dobro upućeni član
|
|
|
|
|
|
Mehmed87bn Upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 464 Mesto: Bijeljina
|
|
Nema na cemu, tu smo da se pomazemo
|
_________________ Pa dobro, dobro ide g g u grad lepo znas kako, majke mi, ima zenske ima sve, a vi kako te kako ste, sta radite, cu da izadjem na televiziju, kaddd, majke mi, pa dobro!!! |
|
|
|
|
s.ana Dobro upućeni član
|
|
|
Trebala bi mi pesma od Juanesa - Amame, ako neko ima ovu pesmu neka mi je molim vas posalje na mail
s.anci21@hotmail.com
|
|
|
|
|
|
s.ana Dobro upućeni član
|
|
|
Jel ima neko bilo koju pesmu od Gabriele Spanic? Bila bih zahvalna ako biste poslali na mail s.anci21@hotmail.com
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|