:: |
Autor |
Poruka |
despot77 Upućeni član
|
Datum registracije: 01 Sep 2004 Poruke: 325 Mesto: република српска
|
|
Sta stvarno znace navedeni razlozi za raskid? Procitajte verzije za zene i muskarca.
10 nacina da vas devojka sutne i sta oni stvarno znace... (navedeni razlog - stvarni razlog)
10. Ne mogu, ti si mi kao brat - Podsecas me na onog idiota sto svira klavijature u grupi "Neverne bebe".
9. Postoji mala razlika u nasim godinama - Ti si jedan starkelja iz doba Jure.
8. Ne privlacis me u "tom" pogledu - Ti si najruzniji kreten kojeg sam ikada videla.
7. Moj zivot je trenutno previse komplikovan - Ne zelim da sve vreme budes uz mene jer mozda cujes pozive mojih ostalih momaka.
6. Vec imam momka... - ... koji je u stvari moja macka i pola boce Jack Danielsa.
5. Ne zelim sklapati veze sa ljudima sa kojima radim - E, covece, ne bih te vidjala cak i da smo u istom solarnom sistemu, a kamoli u istoj zgradi.
4. Nisi ti kriv, to je zbog mene - Nisam ja kriva, to je zbog tebe.
3. Trenutno sam koncentrisana na svoju karijeru - Cak i nesto tako dosadno kao moj posao je bolje nego da se vidjam s tobom.
2. Ne zelim se udavati - Zaklela sam se da necu imati nista sa takvima kao sto si ti.
1. Ostanimo samo prijatelji! - Zelim da budes u blizini kako bih mogla da ti pricam bolne detalje o ostalim muskarcima sa kojima se vidjam.
10 nacina da vas momak sutne i sta oni znace (navedeni razlog - stvarni razlog)
10. Ne mogu, ti si mi kao sestra - Ruzna si.
9. Postoji mala razlika u nasim godistima... - Ruzna si.
8. Ne privlacis me na "taj" nacin... - Ruzna si.
7. Moj zivot je trenutno previse komplikovan... - Ruzna si.
6. Vec imam devojku... - Ruzna si.
5. Ne zelim da sklapam veze sa zenama sa kojima radim - Ruzna si.
4. Nisi ti kriva, to je zbog mene - Ruzna si.
3. Trenutno sam koncentrisan na svoju karijeru - Ruzna si.
2. Ne zelim da se zenim - Ruzna si.
1. Ostanimo samo prijatelji! - E stvarno si ruzna.
|
_________________ Република Српска
|
|
|
|
|
tv Upućeni član
|
Datum registracije: 12 Maj 2005 Poruke: 428
|
|
ne znam sta da kazem na ovo...
|
|
|
|
|
|
knknpnkn * Đavolkova žena *
|
Godine: 46
Datum registracije: 03 Dec 2004 Poruke: 4162 Mesto: Zemlja cuda
|
|
RunerSg-a sto si ti ponovio napisano? To se zove spam! Nema potrebe da bez svog komentara, samo prekopiras vec napisano! Svasta!
|
|
|
mrbakero Upućeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 18 Dec 2004 Poruke: 330 Mesto: Beograd
|
|
sve je tacnoo
|
_________________ Love Don T Let Me Go !!!! |
|
|
|
|
chobanchica Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 47
Datum registracije: 30 Sep 2006 Poruke: 72
|
|
nema dobrog nacina da se raskine.niti pravog razloga sem nedostatka ljubavi!Sto je raskinuo?Zato sto te ne voli!Sve ostalo se prevazidje(osim ako si ga prevarila)
|
|
|
|
|
|
makaveli_blok70 Upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 05 Okt 2006 Poruke: 308 Mesto: ~~blok 70~~
|
|
Genijalno nema sta!!!
E a sto se tice MUskaraca 100% si u pravu,a sto se tice zena slazem se oko 80%...
~~Blok70~~
|
_________________ Nekom je zivot majka, a nekom maceha!!! |
|
|
|
|
ja_i_samo_ja Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 104 Mesto: VELIKA GORICA
|
|
dakle, zaključak svega je da će muškarac prekinut s tobom samo iz jednog razloga, tj samo mu je jedno bitno - da si mu ružna?!? ajme, grozno...
|
_________________ "Više vrijedimo kad imamo žene kraj sebe, ne želimo biti nasilni jer, kad izgubimo žene, izgubili smo previše toga." |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|