:: |
Autor |
Poruka |
z1v0tj3l3p Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 12 Apr 2006 Poruke: 88
|
|
ona usluga mreze da pronadjete tacno gde se neko nalazi (naravno, ako mu je ukljucen telefon), kako se to ukljucuje?
treba li neki poseban dodatak ili to moze imati bilo ko?
|
|
|
|
|
|
toncek_zadar Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 21 Jun 2006 Poruke: 25
|
|
mora ti ilki mobilni telefon imati i podrzavati gps ili ti mibilni operater na wap stranicama mora imati neku slicnu opciju. vip mreza u hrvatskoj npr. ima uslugu koja se zove vip navigator
|
_________________ TONI |
|
|
|
|
grom_bdg Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 05 Maj 2006 Poruke: 6
|
|
Tako MT:S u Srbiji ima na svom wap portalu MONDO opciju lokacijskih servisa,a pod tom opcijom i uslugu "Ortak Lokator",uz pomoc koje mozes korisnika,kome si pre toga poslao pozivnicu,a on ju jeprihvatio,da lociras.Lepo zvuci,ali su odstupanja od par metara do par kilometara....Ne moze bas sve biti savrseno...HIHIHI...Usluga se tarifira na sledeci nacin....SMS pozivnica prema vazecoj seni sms poruke,trenutno 2.83 Din. sa PDV-om + cena za GPRS u zavisnosti od tarifnog profila koji koristis.Za tipi i toki tarifne prof. 5 Din. + PDV za 100 KB.Neti tarif.prof. 4 Din. + PDV za 100 KB....E sad procenite isplatljivost i uzivajte....Pozdrav Svima GROM MT:S
|
|
|
|
|
|
Sale_VD Upućeni član
|
Godine: 33
Datum registracije: 29 Mar 2005 Poruke: 335
|
|
Koristi ortak lokator na Mondu i uzivaj. Nije nesto opcija ali moze malo da pomogne..
|
|
|
|
|
|
djokili Dobro upućeni član
|
Godine: 45
Datum registracije: 31 Jan 2005 Poruke: 517 Mesto: Krusevac
|
|
Sta se desava ako je taj koga trayim u inostranstvu?
|
|
|
|
|
|
marijabgd4 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 28 Jun 2005 Poruke: 98
|
|
|
|
|
patkan92 Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 11 Feb 2006 Poruke: 157
|
|
u owo je bash cool, zaneo sam se..
|
|
|
|
|
|
limun001 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 18 Jan 2006 Poruke: 84
|
|
ako bas zelis nekoga precizno locirati potrebna ti je jos neka oprema
|
|
|
|
|
|
Sonezi Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 07 Dec 2006 Poruke: 68
|
|
|
|
|
lj_misa Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Dec 2005 Poruke: 26 Mesto: Nukunukuapua
|
|
Znam da nemoze da radi onako kako bih ja zamislio ali ne znam koliko bi to i bilo korisno, mislim da bi mi ljubomora presla u opsednutost ....
|
|
|
|
|
|
drone Upućeni član
|
Godine: 33
Datum registracije: 24 Avg 2006 Poruke: 406 Mesto: underwrold
|
|
Neznam. Dobar je fazon.
Ali kad malo bolje razmislim to znaci da bi svako ko zeli mogao da prati moje kretanje to je nesto sto svakako ne zelim
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|