:: |
Autor |
Poruka |
M@RCHELLO MUSIC WIZZARD
|
Godine: 37
Datum registracije: 30 Dec 2005 Poruke: 3300 Mesto: Odzaci
|
|
S obvzirom da se redovno dopisujemo preko jednog topica u trac partiji koristim ovu priliku da ti prvi cestitam prelazak preko prvog sprata
Svaka cast........samo tako nastavi
|
|
|
MARINA-NS Shukran La Kul Shi
|
Godine: 38
Datum registracije: 02 Okt 2005 Poruke: 4921 Mesto: Kul Makan Wen Fi Shams (Novi Sad)
|
|
Hvala, divan si!
|
_________________ Sto ne moze nikad covek, to andjeo uvek moze, al' malo, malo mu treba, da ljudski oblik dobije i pravo lice otkrije malo, malo mu treba, da zavidi i udari da boli ga i krvari malo,malo mu treba, zato mi nista ne veruj i gresnom rukom ne miluj jer malo malo mi trebaaaaaaaa! |
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Iii, evo je ...samo napred, chestitam ti, josh puuuuno postova ti zelim & druzenja na Domacem.de
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Cestitke i od mene mojoj sugradjanki zelim ti jos puno postova i lepih trenutaka ovde sa nama :zdravica:
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
|
Datum registracije: 02 Okt 2005 Poruke: 4921 Mesto: Kul Makan Wen Fi Shams (Novi Sad)
|
|
Hvala devojke
|
_________________ Sto ne moze nikad covek, to andjeo uvek moze, al' malo, malo mu treba, da ljudski oblik dobije i pravo lice otkrije malo, malo mu treba, da zavidi i udari da boli ga i krvari malo,malo mu treba, zato mi nista ne veruj i gresnom rukom ne miluj jer malo malo mi trebaaaaaaaa! |
|
|
|
|
nenadmorpheus Just me
|
Godine: 36
Datum registracije: 23 Okt 2005 Poruke: 7677 Mesto: Beograd
|
|
Bravo, Cestitam i zelim ti da jos dugo ostanes na stranicama ovog foruma. Sve najbolje i samo napred. :zdravica:
|
_________________ You're off the map now, radar can't even find you
We stay on the grind, you slip, we out-grind you
You walk around mad, you let your anger blind you
We walk around just playin' the violin behind you |
|
|
|
|
***LaNe*** ~SpEEdy GonSaleS~
|
Godine: 39
Datum registracije: 29 Mar 2006 Poruke: 16047 Mesto: ***Sedmo Nebo***
|
|
bravo!evo i tog prvog sprata koji je najteže napraviti!!!!uspjela si! sada samo tako dalje nastavi i sve ćeš nas stići...!!!!!
|
|
|
|
|
|
Sascha336 * Vatreni delija *
|
Godine: 51
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija
|
|
Svaka Cast Marina-Ns samo napred
|
_________________ I C E M A N |
|
|
|
|
gaga021 Banovan! ~ Little sweet Angel ~
|
Godine: 43
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 12412 Mesto: * Tamo negde je srce moje u ponoru tvojih lazi da utehu trazi ostalo*
|
|
Sve čestitke i od mene sve najbolje
|
_________________ da budemo ti i ja
ona zemlja sto se ne menja
tvrda zemlja od tvrdog kamenja
|
|
|
|
|
|
|
|
Divni ste, a ja mislila ma ko ce meni sta da cestita....
Hvala :redlips2: :redlips2: :redlips2:
|
|
|
|
|
boban11 Upozorenja: 2 od 3 Prijatelj foruma
|
Godine: 40
Datum registracije: 03 Mar 2005 Poruke: 19847 Mesto: Gradiska
|
|
Marina evo sa malim zakašnjenjem da ti čestitam, svaka čast samo polako nastavi dalje
|
_________________ Vilenjakinja & Ja Post Team
Ika & Ja Super Team |
|
|
|
|
|
|
|
Hvala Bobane
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|