:: |
Autor |
Poruka |
Tajci_15 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 28 Okt 2005 Poruke: 178 Mesto: tamo gde zvezde padaju,gde tiha muzika svira,gde snovi postaju java,tamo gde je ON
|
|
Cao
molim vas ako moze nekoliko pesme od Marka Bulata ili pesme sa zadnjeg albuma.
hvala i podrav
:71: :bye:
|
_________________ NoCas zVezDe PadaCe jedNa od njIh naSa je jeDnA nOsi utEhu kO u Snu vOleLa biH da si Tu |
|
|
|
|
Mehmed87bn Upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 464 Mesto: Bijeljina
|
|
Pjesme od Marka Bulata imas ovde na sajtu
|
_________________ Pa dobro, dobro ide g g u grad lepo znas kako, majke mi, ima zenske ima sve, a vi kako te kako ste, sta radite, cu da izadjem na televiziju, kaddd, majke mi, pa dobro!!! |
|
|
|
|
|
Datum registracije: 28 Okt 2005 Poruke: 178 Mesto: tamo gde zvezde padaju,gde tiha muzika svira,gde snovi postaju java,tamo gde je ON
|
|
a gde tacno jer sam sve pretrazila i nema nista
|
_________________ NoCas zVezDe PadaCe jedNa od njIh naSa je jeDnA nOsi utEhu kO u Snu vOleLa biH da si Tu |
|
|
|
|
vladeling Prijatelj foruma
|
Godine: 46
Datum registracije: 25 Dec 2005 Poruke: 4728 Mesto: Lazarevac
|
|
Pesme Marka Bulata imas na sajtu, klikni dole na link
Pesme Marka Bulata
|
_________________ Ne mogu lepo da zaboravim tek tako, da svoje sutra pišem kao prošlo vreme...
|
|
|
|
|
|
|
|
zenski je glas i tekst ide ovako: CEKALA SAM CEKALA DRAGOG CITAV DAN.DA SE MENI VRATI LJUBAV DA MI DA.UZALUD GA CEKAM NASO JE SVOJ PUT... i onda ide LJUBILA BI I JA TEBE DRAGI AL MI MAJKA BRANI.
pesma je starija . ja mislim da je iz 80-tih.
evo e-mail pa mi posaljite saskadjulic_1@hotmail.com
hvala unapred
|
|
|
|
|
zorta Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 20 Okt 2004 Poruke: 173 Mesto: Beograd
|
|
Cao, cao,
Pretpostavljam da se radi o pesmi "Cekala sam, cekala" iz filma "Mi nismo andjeli 2 ".
Ako zelis saljem ti pesmicu, ali ne verujem da ces moci da je primis na hotmail-u, jer je veca od 2MB.
Imas je i ovde na domacem.de, a mozes je naci ovde http://www.domaci.de/dload.php?action=category&cat_id=744&start=20
pozdrav
|
_________________ Zivot se ne meri po broju udisaja, vec po momentima koji nas ostave bez daha!
Kad stavim glavu na njegove grudi uvek se nadisem njegove duse. I nikad mi nije dosta toga... |
|
|
|
|
|
|
|
da da znam tu pesmu iz mi nismo andjeli 2 ali cujem je jednako na radiju tu verziju sto sam gore napisalasamo neznam ko peva a na radiju ide svaki dan . pozdrav
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|