:: |
Autor |
Poruka |
SrebrnaTresnjica011 Banovan! Prijatelj foruma

|
Godine: 41
Datum registracije: 14 Jul 2004 Poruke: 4277

|
|
Kviz koji je prisutan sirom sveta !
Kakva su vasa misljenja o samom kvizu , o voditeljima ... da li ga uopste gledate i da li biste se prijavili da ucestvujete ?!?
Kakvi su uopste vasi utisci o ovom kvizu ???
|
|
|
|
|
 |
SrebrnaTresnjica011 Banovan! Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 14 Jul 2004 Poruke: 4277

|
|
Po meni kviz je super.
Pratila sam Nemacku verziju i nasu.Odusevio me je i nemacki voditelj i nas Zeka.
Naravno da uvek dok gledam kviz diskutujem i ja sa svojim ukucanima o pitanjima i odgovorima.
A sto se tice igrice "Zelite li da postanete milioner" ...Djole & Ja se redovno igramo
|
|
|
|
|
 |
Mala_Zvezdica Interceptorov Kikiriki

|
Godine: 42
Datum registracije: 21 Dec 2003 Poruke: 5243 Mesto: Frankfurt - Zemun

|
|
meni je kviz super, i ja ga igram cesto, ali hrvatsku verziju tako da tesko stizem do miliona, jer ima dosta reci koje ne znam sta znace i nikad cula nisam! a ovaj nemacki voditelj je bas strava, ja svaki put kad gledam crkenm od smeha koliko zajebava ljude!
|
|
|
 |
leggy Samuraj

|
Godine: 48
Datum registracije: 24 Nov 2004 Poruke: 4140 Mesto: Tampico, Tamaulipas, Mexico

|
|
Zeka je stvarno lik!
Mnogo je bolji od hrvatske ili bosanske verzije.
|
_________________ Viva Zapata y Subcomandante Marcos! |
|
|
|
 |
stamenid Prijatelj foruma

|
Godine: 40
Datum registracije: 06 Jun 2004 Poruke: 9671 Mesto: daS ivoN

|
|
jako dobar....bi se prijavio kada bih znao dal skidaju porez
ako nekoga zanima imama 5 nasih verzija tj dve najnovije od pre 2 nedelje i one starije kao i hrvatski i bosanski
tj javi te mi na poruke
|
_________________ турбопичећи новосадиста
:s: :t: :a: :m: :e: :n: :i: - :d: |
|
|
|
 |
medocg Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 45
Datum registracije: 19 Sep 2004 Poruke: 20

|
|
kviz je odlican
ja ga imam na kompu i igram ga stalno
|
|
|
|
|
 |
Milos_BGDD Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 42
Datum registracije: 25 Feb 2005 Poruke: 8

|
|
|
|
 |
Jugović Banovan! Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475

|
|
Meni je ta emisija vec dojadila. Ovde u Nemackoj je vec ima sigurno 3 ili 4 godine, na pocetku sam je redovno pratio, ali sad mi ne obraca vise paznju. Nasu verziju te emisije nisam cesto gledao, tako da ne mogu da dam bas neki komentar, ma da je onaj voditelj bas simpaticna faca.
Mene uvek teraju da se prijavim na to, ali mene bi bilo sramota, milion i vise gledalaca da me posmatraju. A u ostalom dovoljno je da ja znam koliko i dal sam pametan, a milion lako dodje i ode!
|
|
|
|
|
 |
z-sveti-jovo-88 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 43
Datum registracije: 20 Feb 2005 Poruke: 231 Mesto: forced emigration

|
|
ja mislim da nije tesko biti dinar-milioner, ili u kojoj valuti oni tamo pjacaju,
sto se tice emisije meni je super samo je kod nas puno teze nego naprimjer u zapadnim zemljama
|
|
|
|
|
 |
pesic Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 39
Datum registracije: 24 Nov 2004 Poruke: 9

|
|
Milos_BGDD je napisao/la sledeće: | Ma sve je to prevara ... |
Nisma bas siguran u to jer poznajem jednog coveka koji je osvojio 48000 i pare je dobio e sad postoji mogucnost da vece cifre malo teze isplacuju.
|
|
|
|
|
 |
violinista Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 46
Datum registracije: 01 Mar 2005 Poruke: 13

|
|
Velike cifre se isplaćuju isto koliko i male.
Ne znam da li ste čuli za prevaru u Velikoj Britaniji, gde je jedan profesor sedeo iza leđa liku u "vrućoj stolici" i kašljanjem mu sugerisao koji odgovor da da.
Lik je osvojio 3 miliona (mislim) funti i onda su mu isplatili sumu. Naknadnom proverom je utvrđeno da je lagao i oduzeli su mu novac!!!! Mislim stvarno...
|
|
|
|
|
 |
Dachaarh Odomaćeni član

|
Datum registracije: 03 Apr 2005 Poruke: 1090 Mesto: Beograd

|
|
Nas milioner mi je super ! Gledam ca seto i super mi je . Samo me ponekad iznervira Zeljkovic kada ljudi zele da daju tacan odgovor a on ih zbuni !!!
Mislim da se ne bi prijavio jer kad gledam sve znam , ali osecam da bih u kvizu imao uzasnu tremu i samo bih se izblamirao!!!
Mislim da je Hrvatski milioner nmnogo bolji ijer Tarik mnogo vise pomaze takmicarima , a i pitanja su laksa pa ljudi osvajaju vise para !!!
|
|
 |
|