www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

fan club Cute Blondie
Strana 1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Trač partija ~ -> ~ Arhiva - Trač partija ~
::  
Autor Poruka
dado_zg28
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 47

Datum registracije: 01 Maj 2006
Mesto: Zagreb

croatia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 01, 2006 12:49 pm    Naslov poruke: fan club Cute Blondie Na vrh strane Na dno strane

eto vidjeh da se niko nije sjetio naše blondice pa otvaram temu samo za nju(samo pohvale molit ću lijepo...ko kaže nešto protiv nje jao si ga njemu..) Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

miskopisko
~Dream-Maker~
~Dream-Maker~

Godine: 39

Datum registracije: 03 Sep 2005

neth_antilles.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 02, 2006 1:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mislim da za nju(i sve plavuse) postoji tema Smile

GiGi
*Pravi muškarac*
*Pravi muškarac*

Datum registracije: 09 Mar 2005
Mesto: Autonomna Pokrajina Vojvodina/ Novi Sad/ Liman

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 02, 2006 1:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Tako je, za sve plavuse. Wink

cika Kure
Majstor
Majstor

Godine: 53

Datum registracije: 25 Feb 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 02, 2006 1:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dado jesil vezo kanapce za nogu il se uzdash u rep Rolling Eyes

GiGi
*Pravi muškarac*
*Pravi muškarac*

Datum registracije: 09 Mar 2005
Mesto: Autonomna Pokrajina Vojvodina/ Novi Sad/ Liman

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 02, 2006 1:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

cika Kure je napisao/la sledeće:
Dado jesil vezo kanapce za nogu il se uzdash u rep Rolling Eyes

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Strasno..

Cute Blondie
* Belphegor's bitch *
* Belphegor's bitch *

Godine: 44

Datum registracije: 03 Jan 2006
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 02, 2006 1:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dado hvala sto si mi otvorio fan club ali zaista mislim da nije tebalo...Inace ti ja i nisam bas omiljeni mod na sajtu, pa me cudi da se neko i setio ovoga, posto vazim kazu za strogu i za vesticu...Jbg mora se opravdati moj rank blond bitch Razz . U svakom slucaju hvala, znam da sam bar tebi omiljena i zato uvek kod mene imas prava na muzicke zelje u velikom broju Wink

knknpnkn
* Đavolkova žena *
* Đavolkova žena *

Godine: 46

Datum registracije: 03 Dec 2004
Mesto: Zemlja cuda

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 02, 2006 2:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hehehehe-pa meni si omiljena! Znas da ja bas i ne volEm one, koji cvrce i predu, pretvaraju se i sline za neciju naklonost! Wink Tako da-ti makar i bitch-svoja si i mi (bar neki od nas) te bas takvu volimo! Originalnu, samo svoju, pametnu, dobru a strogu!
Eto i ja se upisah u fan klub moje omiljene vestice! Laughing
Znam da ce i moja milica da nam se pridruzi uskoro. On isto voli covek nas stroge Very Happy
Zna covek sta valja! Mr. Green Wink 8)

Gertie
◊Poker Face◊
<b>◊Poker Face◊</b>

Godine: 38

Datum registracije: 01 Jul 2005
Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 02, 2006 2:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Evo jos jednog clana!
I treba da budes allways bitch...

knknpnkn
* Đavolkova žena *
* Đavolkova žena *

Godine: 46

Datum registracije: 03 Dec 2004
Mesto: Zemlja cuda

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 02, 2006 3:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

evo boko, i moja miljenica te voli! Ko kaze da nisi voljena bre?! Very Happy
Pozdrav za obe, dve od mojih najomiljenijih osoba na sajtu! Wink

Gertie
◊Poker Face◊
<b>◊Poker Face◊</b>

Godine: 38

Datum registracije: 01 Jul 2005
Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 02, 2006 6:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pozdrav i tebi! :wav:

dado_zg28
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 47

Datum registracije: 01 Maj 2006
Mesto: Zagreb

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 02, 2006 8:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

eto vidiš Cute da i ti imaš dosta ekipe koja te voli......SmileSmile

miskopisko
~Dream-Maker~
~Dream-Maker~

Godine: 39

Datum registracije: 03 Sep 2005

neth_antilles.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 02, 2006 8:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cute Blondie je napisao/la sledeće:
U svakom slucaju hvala, znam da sam bar tebi omiljena i zato uvek kod mene imas prava na muzicke zelje u velikom broju Wink

Jaooooo,pa ne verujem koje uvlacenjeee...sta sve ljudi rade zbog muzickih zelja(salim se) Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Trač partija ~ -> ~ Arhiva - Trač partija ~ -> fan club Cute Blondie Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3  sledeća
Strana 1 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon