:: |
Najbolji informativni program |
Dnevnik 2 |
|
35% |
[ 5 ] |
Nacionalni Dnevnik |
|
28% |
[ 4 ] |
Telefakt |
|
35% |
[ 5 ] |
|
Ukupno glasova : 14 |
|
Autor |
Poruka |
jeka_ks GiGijeva miljenica
|
Godine: 34
Datum registracije: 18 Mar 2005 Poruke: 3933 Mesto: krusevac
|
|
Koji je po vama najbolji informativni program na nasim prostorima i zbog cega??
|
_________________ Neka te moj poljubac dotakne putem ovih
malih slova, nek ti u srce udje radost nova, nek
ti sve od srece sja, a uzrok tome neka budem
ja.. |
|
|
|
|
zvezdaza Dobro upućeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 20 Mar 2006 Poruke: 525 Mesto: Zajecar
|
|
Pa po baneru se svakako sve vidi.
Pokusacu da budem objektivan i kazem da smo najbolji hehe
Gledajte nas svakog dana od 19:30
|
|
|
vladeling Prijatelj foruma
|
Godine: 46
Datum registracije: 25 Dec 2005 Poruke: 4728 Mesto: Lazarevac
|
|
zvezdaza je napisao/la sledeće: | Pa po baneru se svakako sve vidi.
Pokusacu da budem objektivan i kazem da smo najbolji hehe
Gledajte nas svakog dana od 19:30 |
Hmmm, ako ćemo da budemo realni, Pink-ov dnevnik nikako ne moze da se meri sa Rts-ovim Dnevnikom(iako ja ne volim nesto posebno Rts,posebno zbog onih 300 din ), u smislu sto je Rts-ov mnoooogo bolji!
Ipak koji je najbolji Informativni program...ne znam, ne moze se bas lako opredeliti, jer niko nije nezavistan pa da tako i izvestava,svako vuce nekom stranu, mogu reci samo da je najgori B92! Ako bas moram da se opredelim za najbolji, neka to bude Pinkov zbog dobrih politickih emisija, ali da isključim Pinkov dnevnik jer je stvarno lose uradjen,suvise kopiran...
|
_________________ Ne mogu lepo da zaboravim tek tako, da svoje sutra pišem kao prošlo vreme...
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja sam zaboravila da stavim ovde i vesti na b92,izvinjavam se!!!
Dvoumim se zbog mog prijatelja,ali moram reci dnevnik 2 na rts,zbog voditelja i malo su mi bolji.Imaju bolje uradjen dnevnik kao celinu,kod pinkovog dnevnika nesto skripi,ali mozda zato sto su pocetnici,bice bolje !!!!!!!!!
|
ja.. |
|
|
|
|
|
|
|
Nema veze nama je potrebno vremena imamo 10 puta manje godina nego RTS. Ali morate da priznate da smo dobri.
Mozda ne bolji od RTS-a, ali bolji od ostalih.
Ne znate vi koliko se mi trudimo. Pojma nemate. A sto se spikera tice molim maloletnu decu da ne komentarisu jer nisu kompetentna da ocene prave voditelje, doku su oni radili svoj poso ovi s RTS sada sto su su bili u pelenama i gledali "Laku noc deco".
Mnogo me boli cinjenica da nas snevnik zaostje nekoliko procenata u gledanosti. ALi sve smo bolji imamo dosta vernih gledalaca.
Hvala im!
|
|
|
vladeling Prijatelj foruma
|
Godine: 46
Datum registracije: 25 Dec 2005 Poruke: 4728 Mesto: Lazarevac
|
|
zvezdaza je napisao/la sledeće: | Nema veze nama je potrebno vremena imamo 10 puta manje godina nego RTS. Ali morate da priznate da smo dobri.
Ne znate vi koliko se mi trudimo. Pojma nemate. A sto se spikera tice molim maloletnu decu da ne komentarisu jer nisu kompetentna da ocene prave voditelje, doku su oni radili svoj poso ovi s RTS sada sto su su bili u pelenama i gledali "Laku noc deco".
Mnogo me boli cinjenica da nas snevnik zaostje nekoliko procenata u gledanosti. ALi sve smo bolji imamo dosta vernih gledalaca.
Hvala im! |
Jos ovaj put i nadam se da se vise necu ukljucivati u temu...na sve ovo sto si ti rekao, ja ti mogu samo reći reči jedne poslovice :Svaki Ciga svoga konja hvali ,a konj je obično sav žgoljav i nikakav, no za Cigu je najbolji jer boljeg nema
Sto se tiče voditelja, svako ima pravo komentarisati,ali meni je na prvom mestu UpRaVo taj voditelj koji lose vodi vaš Dnevnik!!!!To sto se vi trudite, to je vasa stvar, svi ce reci da se trude i verovatno se svi i stvarno trude, ali daleko ste vi iza Rts-a po pitanju Dnevnika, nisu tu u pitanju nekoliko procenata vec mnogo vise...I iskren da budem,trebalo bi vam Čudo da bi vaš Dnevnik se približio bar Rts-ovom
|
_________________ Ne mogu lepo da zaboravim tek tako, da svoje sutra pišem kao prošlo vreme...
|
|
|
|
|
|
|
|
zvezdaza je napisao/la sledeće: | Nema veze nama je potrebno vremena imamo 10 puta manje godina nego RTS. Ali morate da priznate da smo dobri.
Hvala im! |
Pa sad ko je kompetentan ne znam,ali na ovom forumu svi imaju pravo da kazu soje misljenje stoga sam ja rekla svoje.i ne vidim sta je tu lose.
Sto se tice truda to je svakako za pohvalu
|
ja.. |
|
|
|
|
|
|
|
misljenje tvoje mame! Setise sta si rekla na msn-u.
Ali ne zelim da se svadjam, samo vi glasajte
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
glasala sam za RTS-ov dnevnik, najrealniji je...
Pink je samo bleda kopija ostalih informativnih programa...
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
Lilly2eternity *Lilly the Killy*
|
Godine: 40
Datum registracije: 24 Sep 2005 Poruke: 3266 Mesto: The Kingdom of Far Far Away
|
|
Nisam planirala da napišem post ovde, ali kada sam pročitala prethodne odgovore na ovoj stranici, nisam mogla da odolim a da se ne oglasim...
Ja sam glasala za BK Telefakt zato što su mi oni oduvek izgledali najprofesionalniji i najpouzdaniji...
E sad, htela sam samo da napomenem članu Zvezdaza da malo previše propagira svoju TV ovde (šta god on bio na toj TV), i da nije u redu što proziva petnaestogodišnjake kako su nekompetentni da govore o ovome, jer i oni su ipak publika! Ako je devojka već otvorila ovu temu, verovatno ZNA o čemu priča...
Što se tiče spikera, evo da kažem da ima i nas starijih koji i dalje smatraju da su spikeri na Nacionalnom Dnevniku krajnje neodgovarajući, da imaju neukusne fore i komentare, i da uopšte ne doprinose ozbiljnosti i važnosti Dnevnika, koliko god oni priznati bili! Upravo su ti voditelji ti koji mnoge ljude koje poznajem odbijaju od gledanja Dnevnika na TV Pink..... Ostale informativne emisije su OK, ali Nacionalni Dnevnik mi je smejurija...Eto toliko. Samo sam htela da odbranim jeku_ks, jer smatram da je u pravu i da je nepravedno optužena za ono "Laku Noć Deco" itd.
|
_________________ Ja mogu da ti pokvarim dan, k'o crna zemlja teška sam
ali umem da te volim k'o nijedna...
Uvek sam htela divlje, a terala pitome
zbog toga i srce moje se ne daje nikome
samo se tuge broje za pogrešne izbore
i šta mi drugo ostaje nego da ti verujem
dobro moje... |
|
|
|
|
|
|
|
Laku noc deco se odnosilo na spikere s RTS-a a ne na Jeku ks.
|
|
|
|
|
|
Lilly-Hvala ti na podrsci,svaka ti cast stvarno si u pravu!!!
A ti "zvezdaza" nemoj da pricas tako,jer SVAKO ima pravo na svoje misljenje!!!!!!
|
ja.. |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|