www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Najbolji informativni program
Strana 1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Ponovo radi bioskop ~ -> ~ TV i serijski program ~
::  

Najbolji informativni program
Dnevnik 2
35%
 35%  [ 5 ]
Nacionalni Dnevnik
28%
 28%  [ 4 ]
Telefakt
35%
 35%  [ 5 ]
Ukupno glasova : 14

Autor Poruka
jeka_ks
GiGijeva miljenica
GiGijeva miljenica

Godine: 34

Datum registracije: 18 Mar 2005
Mesto: krusevac

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 25, 2006 10:19 pm    Naslov poruke: Najbolji informativni program Na vrh strane Na dno strane

Koji je po vama najbolji informativni program na nasim prostorima i zbog cega??

malih slova, nek ti u srce udje radost nova, nek

ti sve od srece sja, a uzrok tome neka budem

ja..

zvezdaza
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 41

Datum registracije: 20 Mar 2006
Mesto: Zajecar

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 25, 2006 10:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa po baneru se svakako sve vidi.
Pokusacu da budem objektivan i kazem da smo najbolji hehe Wink
Gledajte nas svakog dana od 19:30

vladeling
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 46

Datum registracije: 25 Dec 2005
Mesto: Lazarevac

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 25, 2006 11:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

zvezdaza je napisao/la sledeće:
Pa po baneru se svakako sve vidi.
Pokusacu da budem objektivan i kazem da smo najbolji hehe Wink
Gledajte nas svakog dana od 19:30

Hmmm, ako ćemo da budemo realni, Pink-ov dnevnik nikako ne moze da se meri sa Rts-ovim Dnevnikom(iako ja ne volim nesto posebno Rts,posebno zbog onih 300 din Evil or Very Mad ), u smislu sto je Rts-ov mnoooogo bolji!
Ipak koji je najbolji Informativni program...ne znam, ne moze se bas lako opredeliti, jer niko nije nezavistan pa da tako i izvestava,svako vuce nekom stranu, mogu reci samo da je najgori B92! Ako bas moram da se opredelim za najbolji, neka to bude Pinkov zbog dobrih politickih emisija, ali da isključim Pinkov dnevnik jer je stvarno lose uradjen,suvise kopiran... Rolling Eyes

jeka_ks
GiGijeva miljenica
GiGijeva miljenica

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 25, 2006 11:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja sam zaboravila da stavim ovde i vesti na b92,izvinjavam se!!!
Dvoumim se zbog mog prijatelja,ali moram reci dnevnik 2 na rts,zbog voditelja i malo su mi bolji.Imaju bolje uradjen dnevnik kao celinu,kod pinkovog dnevnika nesto skripi,ali mozda zato sto su pocetnici,bice bolje !!!!!!!!!

ja..

zvezdaza
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 25, 2006 11:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nema veze nama je potrebno vremena imamo 10 puta manje godina nego RTS. Ali morate da priznate da smo dobri.
Mozda ne bolji od RTS-a, ali bolji od ostalih.
Ne znate vi koliko se mi trudimo. Pojma nemate. A sto se spikera tice molim maloletnu decu da ne komentarisu jer nisu kompetentna da ocene prave voditelje, doku su oni radili svoj poso ovi s RTS sada sto su su bili u pelenama i gledali "Laku noc deco".
Mnogo me boli cinjenica da nas snevnik zaostje nekoliko procenata u gledanosti. ALi sve smo bolji imamo dosta vernih gledalaca.
Hvala im!

vladeling
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 46

Datum registracije: 25 Dec 2005
Mesto: Lazarevac

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 26, 2006 12:02 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nema veze nama je potrebno vremena imamo 10 puta manje godina nego RTS. Ali morate da priznate da smo dobri.
Ne znate vi koliko se mi trudimo. Pojma nemate. A sto se spikera tice molim maloletnu decu da ne komentarisu jer nisu kompetentna da ocene prave voditelje, doku su oni radili svoj poso ovi s RTS sada sto su su bili u pelenama i gledali "Laku noc deco".
Mnogo me boli cinjenica da nas snevnik zaostje nekoliko procenata u gledanosti. ALi sve smo bolji imamo dosta vernih gledalaca.
Hvala im!

Jos ovaj put i nadam se da se vise necu ukljucivati u temu...na sve ovo sto si ti rekao, ja ti mogu samo reći reči jedne poslovice :Svaki Ciga svoga konja hvali Rolling Eyes ,a konj je obično sav žgoljav i nikakav, no za Cigu je najbolji jer boljeg nema Laughing
Sto se tiče voditelja, svako ima pravo komentarisati,ali meni je na prvom mestu UpRaVo taj voditelj koji lose vodi vaš Dnevnik!!!!To sto se vi trudite, to je vasa stvar, svi ce reci da se trude i verovatno se svi i stvarno trude, ali daleko ste vi iza Rts-a po pitanju Dnevnika, nisu tu u pitanju nekoliko procenata vec mnogo vise...I iskren da budem,trebalo bi vam Čudo da bi vaš Dnevnik se približio bar Rts-ovom Wink

jeka_ks
GiGijeva miljenica
GiGijeva miljenica

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 26, 2006 12:05 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hvala im!

Pa sad ko je kompetentan ne znam,ali na ovom forumu svi imaju pravo da kazu soje misljenje stoga sam ja rekla svoje.i ne vidim sta je tu lose.
Sto se tice truda to je svakako za pohvalu

ja..

zvezdaza
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 26, 2006 12:32 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Rolling Eyes misljenje tvoje mame! Rolling Eyes Setise sta si rekla na msn-u.
Ali ne zelim da se svadjam, samo vi glasajte Wink

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 26, 2006 12:34 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

glasala sam za RTS-ov dnevnik, najrealniji je...
Pink je samo bleda kopija ostalih informativnih programa...

" I know the way to fuck them all...."

Lilly2eternity
*Lilly the Killy*
*Lilly the Killy*

Godine: 40

Datum registracije: 24 Sep 2005
Mesto: The Kingdom of Far Far Away

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 26, 2006 12:46 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nisam planirala da napišem post ovde, ali kada sam pročitala prethodne odgovore na ovoj stranici, nisam mogla da odolim a da se ne oglasim...
Ja sam glasala za BK Telefakt zato što su mi oni oduvek izgledali najprofesionalniji i najpouzdaniji...
E sad, htela sam samo da napomenem članu Zvezdaza da malo previše propagira svoju TV ovde (šta god on bio na toj TV), i da nije u redu što proziva petnaestogodišnjake kako su nekompetentni da govore o ovome, jer i oni su ipak publika! Ako je devojka već otvorila ovu temu, verovatno ZNA o čemu priča... Wink
Što se tiče spikera, evo da kažem da ima i nas starijih koji i dalje smatraju da su spikeri na Nacionalnom Dnevniku krajnje neodgovarajući, da imaju neukusne fore i komentare, i da uopšte ne doprinose ozbiljnosti i važnosti Dnevnika, koliko god oni priznati bili! Upravo su ti voditelji ti koji mnoge ljude koje poznajem odbijaju od gledanja Dnevnika na TV Pink..... Rolling Eyes Ostale informativne emisije su OK, ali Nacionalni Dnevnik mi je smejurija...Eto toliko. Samo sam htela da odbranim jeku_ks, jer smatram da je u pravu i da je nepravedno optužena za ono "Laku Noć Deco" itd. Smile

Uvek sam htela divlje, a terala pitome
zbog toga i srce moje se ne daje nikome
samo se tuge broje za pogrešne izbore
i šta mi drugo ostaje nego da ti verujem
dobro moje...

zvezdaza
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 26, 2006 1:57 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Laku noc deco se odnosilo na spikere s RTS-a a ne na Jeku ks.

jeka_ks
GiGijeva miljenica
GiGijeva miljenica

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 26, 2006 11:16 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Lilly-Hvala ti na podrsci,svaka ti cast stvarno si u pravu!!!
A ti "zvezdaza" nemoj da pricas tako,jer SVAKO ima pravo na svoje misljenje!!!!!!

ja..

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Ponovo radi bioskop ~ -> ~ TV i serijski program ~ -> Najbolji informativni program Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3  sledeća
Strana 1 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon