:: |
Naj-gradski derbi mi je: |
Londonski (Arsenal - Totenham) |
|
4% |
[ 1 ] |
Londonski 2 (Arsenal - Chelsea) |
|
4% |
[ 1 ] |
Liverpulski (Liverpool - Everton) |
|
0% |
[ 0 ] |
Manchesterski (Man Utd - Man City) |
|
0% |
[ 0 ] |
Milanski (AC Milan - Inter) |
|
24% |
[ 6 ] |
Torinski (Juventus - Torino) |
|
4% |
[ 1 ] |
Madridski (Real - Atletico) |
|
0% |
[ 0 ] |
Barcelonski (Barceona - Espanyol) |
|
0% |
[ 0 ] |
Minhenski (Bayern - Munchen 1860) |
|
0% |
[ 0 ] |
Rimski (Roma - Lazio) |
|
8% |
[ 2 ] |
Beogradski (Crvena Zvezda - Partizan) |
|
40% |
[ 10 ] |
neki drugi |
|
16% |
[ 4 ] |
|
Ukupno glasova : 25 |
|
Autor |
Poruka |
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
Svaka veca liga ima poneki gradski derbi - to su najcesce i vrhunci takmicenja. A rivalstvo je posebno.
Koji je najveci i najzanimljiviji gradski derbi i za koga u tim derbijima navijate?
Ja:
Arsenal
Manchester City
Everton
Barcelona
Atletico Madrid
Muenchen 1860 itd...
u ostalim nemam preferirajucu ekipu.
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
Beat_93 Dance Šmeker
|
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 4215 Mesto: Loznica
|
|
Po meni je najzanimljiviji gradski derbi izmedju FC Millwall - FC Chelsea, utakmica sa najvise incidenata!!! 8)
|
|
|
|
|
|
sudija Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 24
Datum registracije: 31 Maj 2005 Poruke: 77 Mesto: Tamo daleko...
|
|
Pogresio si druze!
Najjaci gradski derbi je ubedljivo Boca Juniors i River Plate, gledano po svim aspektima. Najveci rivalitet (jer je slicno ko i u Srbiji, glavna dva kluba koja uvek konkurisu za titulu), a i najvise incidenata ima (nema derbija da ne bude izlupanih glava, a dosta puta bude i po neka/nekoliko mrtvih )
|
_________________ Samo opušteno |
|
|
|
|
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
sudija je napisao/la sledeće: | Pogresio si druze!
Najjaci gradski derbi je ubedljivo Boca Juniors i River Plate, gledano po svim aspektima. Najveci rivalitet (jer je slicno ko i u Srbiji, glavna dva kluba koja uvek konkurisu za titulu), a i najvise incidenata ima (nema derbija da ne bude izlupanih glava, a dosta puta bude i po neka/nekoliko mrtvih ) |
Je to je dobar derbi. Vidio sam na lokalnom ESPN-u ovdje. No ja sam se vise obazirao na one koji su ekipi na ovom forumu blizi i uobicajeniji.
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
igor-bp Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 21 Jun 2005 Poruke: 141 Mesto: VOJVODINA
|
|
Najjaci gradski derbi je ubedljivo Boca Juniors i River Plate, gledano po svim aspektima. Najveci rivalitet (jer je slicno ko i u Srbiji, glavna dva kluba koja uvek konkurisu za titulu), a i najvise incidenata ima (nema derbija da ne bude izlupanih glava, a dosta puta bude i po neka/nekoliko mrtvih ) |
U potpunosti se slazem
|
|
|
|
|
|
hingog Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Okt 2005 Poruke: 94
|
|
Najveci gradski derbi je ubedljivo milanski
|
|
|
|
|
|
Freya_os Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 12 Maj 2005 Poruke: 77
|
|
U HNL-u se sastaju Dinamo i Zagreb samo se to teško može nazvati derbi :)
|
|
|
|
|
|
V kolona Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 24 Okt 2005 Poruke: 220
|
|
Boka-River je derbi nad derbijima.Atinski derbi Olimpijakos-Pao je dosta izgubio od kako je zabranjeno da utakmici prisustvuju gostujuci navijaci.
|
|
|
|
|
|
bosnovi Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 01 Nov 2005 Poruke: 54
|
|
zvezda-partizan uz grčki derbi panatinaikos-olympiakos i rimski roma-lacio je najjači gradski derbi derbi na svetu
|
|
|
|
|
|
Stari-Grad Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 10 Apr 2006 Poruke: 16 Mesto: Stari Grad , Novi Sad , Srbija
|
|
zavisi iz kog aspekta gledate na taj "derbi" ako ce te da sedite na zapadu/istoku i grickati semenke i gledati fudbal predlazem vam neki spanski derbi bilo koji
a ako ce te navijacki da gledate...
italija
lacio-roma , lazio-livorno (laciali fasisti , livorno komunisti) i napoli-sampdoria
engleska naravno moj favorit
milwal-chelsea vrlo zanimljiv mec , ali nema onoliko incidenata kao pre..
njukasl-saderlend
ma skoro je svaka tekma derbi 8)
rusi i poljaci prica za sebe (ko prati tifo scenu zna)
ostali su tako reci dobri
nas derbi
partizan-zvezda , nije vise ono sto je bilo , a za sve su to krivi fsscg i drzava sto nam je celu ligu unistila i napravila od nje kupleraj!
Tramvaj liga...
|
_________________ Stari Grad - Novi Sad |
|
|
|
|
La'Magia ~ La Victoria Siempre ~
|
Godine: 38
Datum registracije: 23 Mar 2006 Poruke: 1584 Mesto: * Novi Sad *
|
|
Tacno to je pravi derbi!!! Ali bih ja dodao jos i Barselona - Real,iako nije gradski,ogroman je.Klubovi se mrze,ljudi se mrze,delovi drzave se mrze,sve je razlicito!!
|
|
|
|
|
|
selektor Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 46
Datum registracije: 09 Jun 2004 Poruke: 120
|
|
1. Boka - River
2. Zvezda - Partizan
3. Panathiakos - Olympiakos
4. Lazio - Roma
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|