:: |
Autor |
Poruka |
Najdrazi Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 73
Datum registracije: 14 Sep 2004 Poruke: 187 Mesto: Blok 28
|
|
Poštovanje,
Po ovom virtuelnom svetu se vrtim već podugo sa skrivenom nadom da ću naći jednu pesmu, a to je: "Solomon Burke - Let me light up the light ...".
Molim onog ko ima taj disk ili MP3 fajl da mi se javi. Ili da mi kaže, ako zna, na kom albumu se ta pesma nalazi. Hvala unapred.
(plaćam piće u Džez-kafeu)
|
|
|
|
|
|
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*
|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
Pokusavam da nadjem pesmu,ako je nadjem postavicu...Jel to tacan naziv pesme?
|
|
|
|
|
|
Let me light up your light and together we're light up yhe world
(neces verovati, a mozes proveriti na jednom hrvatskom sajtu na kome se nalazi jedini zapis na Internetu.
Hvala
|
_________________ Da ne bi mene, svemiru ne bi imao ko da kaze da je najveci. |
|
|
|
|
Savior Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 06 Okt 2004 Poruke: 3316
|
|
Ja ipak mislim da ta pesma ima drugi naziv
Ja sam sve pretrazio i nadem sve i svasta od Salomona osim te pesme
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Juniore (sa pet zvezdica)
Vidi, ako odes na google i upises to, dobices izvestaj sa samo jednim mestom gde se nalazi ta pesma u spisku poznatih hitova - tj. na jednom hrvatskom sajtu, ali ni WINMX, niti bilo koji MP3/download sajt to nema.
Naziv pesme sam dobio od Radio JAT-a.
A da ce se tesko naci, to ti verujem.
Ocigledno si nesto mladji pa se ne secas, ali tu pesmu su beskonacno puta vrteli na BGD 202.
(nemoj da se sekiras, kakda sam ja u pitanju uvek je neka zackoljica -takva mi karma, tj rodjen sam za misterije i odgonetanje).
Ali ako i Hrvati kazu da je to tacan naziv, to znaci da postoji ... He, he!
Samo dami je da saznam naziv albuma. Da ne verujes, ni na sajtu S.Burkea te pesme nema! Ludilo.
Hvala na trudu, da znas da cu da te pohvalim kod sefa.
|
|
|
|
|
|
TheCrow Upućeni član
|
Datum registracije: 05 Jan 2003 Poruke: 256 Mesto: Berlin (rod. Cuprija/Srbija)
|
|
daj nam adresu tog sajta, bice nam mozda neka pomoc
|
|
|
|
|
|
Savior Prijatelj foruma
|
|
|
Ma jebes sefa, ima da je pronadem pa makar bila zadnja pesma koju cu da pronadem Mene ne treba niko da pohvali ali hvala
|
|
|
|
|
|
Charmed Malo ~ mače ~
|
Datum registracije: 03 Avg 2004 Poruke: 14625 Mesto: Nije bitno ko je odakle bitno je ko je kakav covek
|
|
|
|
|
|
|
|
adresa sjata ti nista ne znaci jer je tip napisao spisak svojih omiljenih pesama bez ikakvog upucivanja, niti bilo kakav izvor postoji, pa se pitam cemu mu sluzi taj sajt.
imam ideju: zamolicu radio jat da mi omoguce presnimavanje jer oni imaju na cd-u taj snumak, a muzicki urednici su im mladi pa se ne secaju s kojeg je albuma ta pesma.
|
|
|
|
|
Savior Prijatelj foruma
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sAVIOR,
PESMA IZGLEDA IPAK POSTOJI POD TIM NAZIVOM JER SAM DANAS PONOVO ZVAO RADIO-JAT, KOJI PUŠTA EVERGREEN I DOBICU TU PESMU MAILOM. PROSLEDICU VAM JE AKO ZELITE.
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|