:: |
Autor |
Poruka |
ComiX ~ Tajni agent ~
|
Datum registracije: 29 Nov 2005 Poruke: 2077 Mesto: Serbia
|
|
Film Ledeno Doba 2:Otapanje nakon samo deset dana prikazivanja postao je najgledaniji film kod nas u 2006. godini. Nakon drugog vikenda ukupna poseta iznosi 50.650 gladalaca.
Glasove junacima u filmu Ledeno doba 2 pozajmili su Srđan Miletuć, Nikola Đuričko, Voja Brajović, Isidora Minić, Lako Nikolić, Goran Jevtić i Tomaš Sarić dok režiju potpisuje Bojana Maljević.
Ledeno Doba 2: Otapanje je ujedno i prvi film u americi koji je prešao zaradu od 100 miliona dolara. Za deset dana prikazivanja film je zaradio 116.5 miliona, dok se sa zaradom širom sveta ova cifra penje na neverovatnih 172 miliona dolara.
|
|
|
|
|
|
80Moma Upućeni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 15 Mar 2006 Poruke: 455 Mesto: Kac
|
|
Sinoc sam ga gledao na kompu odlican je.
|
_________________ "Mi pamtimo BARI a vi Fljarmuntari" |
|
|
|
|
jeka_ks GiGijeva miljenica
|
Godine: 34
Datum registracije: 18 Mar 2005 Poruke: 3933 Mesto: krusevac
|
|
Nisam ga gledala,ali cu sigurno otici u bioskop da ga pogledam!!!
|
_________________ Neka te moj poljubac dotakne putem ovih
malih slova, nek ti u srce udje radost nova, nek
ti sve od srece sja, a uzrok tome neka budem
ja.. |
|
|
|
|
MISS_J ELeCTRiC_ChiCK
|
Datum registracije: 16 Mar 2006 Poruke: 3261
|
|
Gledacu,ali ne sinhronizovanu verziju...Ne volim sinhronizacije
|
|
|
|
|
|
pokemon21 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 03 Okt 2005 Poruke: 208 Mesto: Podgorica,Crna Gora
|
|
Odlican je,stvarno opravdao je prvio dio
|
|
|
|
|
|
***LaNe*** ~SpEEdy GonSaleS~
|
Godine: 39
Datum registracije: 29 Mar 2006 Poruke: 16047 Mesto: ***Sedmo Nebo***
|
|
ma odličan je!i prvi i drugi, i oba s super....prvi sam gledala mali milijon puta, jer ga imam doma, a drugi isto tako ću čim dođe na dvd...gledala sam titlovanu verziju, a bome me zanima kakva je sinkronizacija...da li je loša kao inače ili su se malo više potrudili...
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Xey, super je , neko mi je (pogreshno) rekao da nije bolji od prvog dela, jednako su dobri, zaista Volela bih da gledam/slusham i sinhronizovanu verziju, chisto da vidim kako su odradili nashi, titlovan prevod je ochaj zivi, uvek se nerviram Moja preporuka je da ga obavezno pogledate!!!
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
jeka_ks GiGijeva miljenica
|
Godine: 34
Datum registracije: 18 Mar 2005 Poruke: 3933 Mesto: krusevac
|
|
ej stvarno su odlicni.I nasi glumci su stvarno dooobro odradili svoj deo posla.kao i prvi deo,i ovaj drugi deo je dobar!!!Pogotovu ona luda vevrica sa lesnikom ,nju obozavam
|
_________________ Neka te moj poljubac dotakne putem ovih
malih slova, nek ti u srce udje radost nova, nek
ti sve od srece sja, a uzrok tome neka budem
ja.. |
|
|
|
|
vanja32 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 48
Datum registracije: 27 Mar 2006 Poruke: 160 Mesto: Beograd
|
|
sinhronizovan je odlicno, profesionalni glumci. nije ona divlja sinhronizacija sa pistavim glasovima (neko je u zabludi da tako treba pricati u decijim filmovima).
i film je odlican i nasi su ga ekstra dobro sinhronizovali...
|
|
|
|
|
|
Chokoholic Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 22 Feb 2006 Poruke: 211 Mesto: Pyong-Yang
|
|
ja sam gledao proslog vikenda sa mojim malim rodjakom ovde kod nas u Kenjadi i bioskop je bio prepun...svideo mi se film. ali mislim da je drugi bio vise smesniji...sam glas onih glumaca me nasmeje
to hocu da kazem:) mislim da *sinhronizovani* filmovi izgube zar sto orginalni imaju u sebi. a pogotovo ovak film jer su glasovi glumaca odkaceni, pogotovo one lasice (ili sta je god vise)
Spojio sam ti postove !!! Sledeci put kad imas da dodas nesto koristi dugme EDIT !!! ( ULT_RAS )
|
_________________ SAMO JA!!! |
|
|
|
|
**victoriano** Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 03 Jan 2006 Poruke: 5282
|
|
jedva cekam da pogledam..ali original!necu da gledam taj sihronizovan...ice age 1 je bio super
|
|
|
|
|
|
jeka2206 Upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 28 Feb 2005 Poruke: 288
|
|
drugi deo me nije toliko odusevio kao prvi....
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|