:: |
Autor |
Poruka |
Rile_Master *Master*
|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 5200 Mesto: Beograd
|
|
Da li ste nekada culi za Gameyus Interactive?To je jedna kompanija iz Beograda koja se bavi izradom video igara!
MEntertainment i Gameyus Interactive najavljuju izlazak prve hit PC igre na srpskom jeziku pod naslovom „Alliance Future Combat“. Ovo je nova RTS PC igra kompletno razvijena u studiju Gameyusa u Beogradu. Igra je lokalizovana na srpski jezik i u prodaji ce se pojaviti u aprilu, u isto vreme kada i širom sveta. „Alliance“ je namenjena svim ljubiteljima strategija i modernog ratovanja. Igrač preuzima kontrolu nad elitnim AEGIS jedinicama ili bira ulogu vođe „boraca za slobodu“ koji su sukobljavaju sa snagama Alijanse. Ova igra može da se meri sa bilo kojom visokobudžetnom PC igrom sa Zapada. Akcija se odigrava 2008. godine u regionu Irana, Avganistana, Indije i Kine gde je nastala nova „Demokratska republika Severni Đombistan (DRND)“. U zamenu za finansijsku pomoć, vlada DRND-a je Alijansi dozvolila da izgradi tajnu podzemnu bazu na njihovoj teritoriji. Ali čak ni vlada DRNDa ne zna da je odlično čuvana baza zapravo centar za genetska ispitivanja, razvoj futurističkog oružja i eksperimente na vojnicima. Krtice u vladi DRNDa uspevaju da otkriju ove tajne planove i prenose ih borcima za slobodu Đombistana.
Igra je zavrsena i nalazi se u prodaji, i kod nas i u svetu pa ko je radoznao i zali da vidi ovu srpsku igru, neka je nabavi
Sta mislite o Game Development-u u Srbiji?
|
_________________ Master |
|
|
|
|
GiGi *Pravi muškarac*
|
Datum registracije: 09 Mar 2005 Poruke: 10732 Mesto: Autonomna Pokrajina Vojvodina/ Novi Sad/ Liman
|
|
Ja sam skepitcan, tipa njihovih finansija, tehnologija, itd itd...
Igru jos nisam nabavio, ali ni neznam dali cu, kad nema u prodaji, bar je ja nemogu naci.
|
|
|
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
Zvuci zanimljivo, a bas mi je drago da su i nasi krenuli da prave vece igrice. Znas li koja je platforma, mozda?
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
|
|
coco_bill je napisao/la sledeće: | Zvuci zanimljivo, a bas mi je drago da su i nasi krenuli da prave vece igrice. Znas li koja je platforma, mozda? |
Za sada je radjena samo za PC.Mozda kasnije odrade nesto i za neku konzolu...
|
|
|
|
|
zmaster1911 Upućeni član
|
Datum registracije: 19 Maj 2005 Poruke: 436 Mesto: Cape Town
|
|
Koje su sanse da je pirati dobiju pre nas?
|
_________________ [img]http://img276.imageshack.us/img276/690/zm504yb.gif[/img] |
|
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
|
|
zmaster1911 je napisao/la sledeće: | Koje su sanse da je pirati dobiju pre nas? |
Ovo je jako tesko pitanje.Igru je radila srpska firma i verovatno se nece brzo pojaviti u inostranstvu, a samim tim ni crack-erske grupe nece moci da je crack-uju brzo...Cim se to desi eto je igra kod pirata
|
|
|
|
|
La'Magia ~ La Victoria Siempre ~
|
Datum registracije: 23 Mar 2006 Poruke: 1584 Mesto: * Novi Sad *
|
|
Da li znas gde se kod nas moze kupiti,i koliko kosta?
|
|
|
|
|
|
igor-bp Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 21 Jun 2005 Poruke: 141 Mesto: VOJVODINA
|
|
Tesko da se u Srbiji moze napraviti dobra igrica. To dosta kosta a i ko ce u Srbiji kupiti original igricu?
|
|
|
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
|
|
@La'Magia
Ne znam stvarno...Raspitaj se u Plato-u na primer...
@igor-bp
Jeste da je potrebno mnogo novca da bi se napravila jedna igra ali ako ima nekog ko ce da ulaze u neku igri ne vidim zasto bi bio problem da tu igru odradi neka srpska kompanija.
|
|
|
|
|
zmajpaja Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 47
Datum registracije: 28 Avg 2005 Poruke: 64
|
|
Ma mora da bude dobra igra. Sta su ostali bolji od nas.
|
|
|
|
|
|
dreams Upućeni član
|
Godine: 33
Datum registracije: 27 Jun 2005 Poruke: 352 Mesto: Paviljoni!
|
|
Ko oce ovu igru, neka kupi Svet Kompjutera tamo ima prijava za narucivanje igre, upises, posaljes ( nisam siguran za cenu ) mislim da je 2000 din, ali nisam siguran!!!
|
|
|
|
|
|
venom Iskusni član
|
Datum registracije: 24 Avg 2005 Poruke: 975 Mesto: City of Heroes!
|
|
vredi je imati kao jednu istorijsku stvar kada smo mi napravili nešto dobro. inače igra je malo zahtevnija ali u eri novih kompova radi super.
|
_________________ When I walk I walk ALONE!
When I fight I fight ALONE!
|
|
|
|
|
|