www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Ekskurzije, putovati ili ne putovati?
Strana 1, 2, 3 ... 12, 13, 14  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Škola, fax, posao ~
::  
Autor Poruka
gordanah
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 62

Datum registracije: 17 Feb 2006
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 10, 2006 10:49 am    Naslov poruke: Ekskurzije, putovati ili ne putovati? Na vrh strane Na dno strane

Laughing Laughing Laughing Wink Shocked Smile Wink

Djacke eskurzije po evropi. Italija, grcka, madjarska, turska. . . Ostalo

Pogledajte blogove:
Code:

http://eskurzije2006-francuska.Blogspirit.com/album/pariz/
http://eskurzije2006italija.Blogspirit.com/
http://eskurzije2006godine.Blogspirit.com/ grcka
http://ceskaslovackamadjarskaturska.blogspirit.com/album/turska/ turska

gordanah@yahoo. Com

Kada dišem srcem.

Kada ližem oblake… pa i ako su duboko ispod zemlje.

Desi se.

nedd1ch
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 37

Datum registracije: 11 Dec 2005
Mesto: Novi Sad/Bachka_palanka

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 10, 2006 1:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja za 15tak dana idem u Budimpeshtu,4 dana,znam samo za onu poslasticharnicu i nishta vishe,moze li mi neko poslati slike ili reci gde valja ici i gde je provod....? Question Mr. Green
poz

kapljica
ULT_RAS-ov Anđelak
ULT_RAS-ov Anđelak

Godine: 41

Datum registracije: 17 Avg 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 11, 2006 12:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nedd1ch je napisao/la sledeće:
Ja za 15tak dana idem u Budimpeshtu,4 dana,znam samo za onu poslasticharnicu i nishta vishe,moze li mi neko poslati slike ili reci gde valja ici i gde je provod....? Question Mr. Green
poz

I nas su na matursku exkurziju vodili u Budimpestu. Eh kad bi se to moglo ponoviti... Very Happy U tu poslasticarnicu nismo ni ulazili...
A koliko me secanje sluzi diskoteke u koje smo isli su Citadela, koja je bas kod tvrdjave Citadele, i Meduza. Valjda to jos uvek postoji Wink

Kad suze govore, istina razvaljuje
I svaka rec me obori s nogu
To sto si varao, to bih ti oprostila
Al' sto si mene - to ne mogu!

Velja25
~ Sanjicin komšija ~
~ Sanjicin komšija ~

Datum registracije: 20 Jan 2004
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 11, 2006 12:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

u Madjarskoj mi je bilo najlepse a bio sam na ekskurzijama u Grckoj i u Italiji. Ima zaista sta da se vidi... U toj Citadeli sam bio i ja, diskoteka je dosta velika pa kada ode organizvana grupa od 200 ljudi malo se izgube po njoj al dobro... Grcka mi je bila totlna glupost. Sve se svodilo na razgledanje nekog kamenja na kome je navodno Aleksandar Makenonski ostrio mac Rolling Eyes a kamen ni po cemu razlicit od drugog kamenja. Italija je lepa samo sto je proggram ekskurzije bio pretrpan pa se sve svelo da preletanje po mestima... malo vremena a puno toga da se vidi Wink

zeljka7
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 30 Maj 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 11, 2006 11:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

joj to je tak zaaakon!! blago onom ko ide!! bit ce vam super. ja bila u pragu, a prije toga u italiji, madjarskoj . austrii, ma mrrak!! sam se opustite i totalna ludnica. ja bi opet!!

foryou10
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 63

Datum registracije: 13 Jan 2006

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 11, 2006 11:26 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ekskurzije da,ali prvo u zemlji u kojoj se živi.Mislim da je sramno voditi djecu na ekskurziju u Grčku,da djeca iz Makedonije nisu vidjela ljepote Ohrida,djeca iz Srbije Taru i Zlatibor,djeca iz Hrvatske Dubrovnik itd.Da li ste kada vidjeli đačku ekskurziju iz Španije na Svetom Stefanu,đačku ekskurziju iz Češke na Bjelašnici.Šta bi na sve ovo rekli Nušić,Domanović i drugi veliki satiričari sa ovih prostora.

alhemicar
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 09 Maj 2005

usa.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 12, 2006 6:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

eskurzije su uglavnom super dozivljaji - bar su bile kad sam ja isao u osnovnu/srednju skolu. Zeza, provod, opustanje a pri tome jos nemas nastave za to vrijeme. Milina.

Gagi_84
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 40

Datum registracije: 07 Mar 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 13, 2006 5:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Naravno da treba ici na ekskurzije,konacno posle dosta godina mladi imaju priliku da vide evropu.

nacka87
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 25 Sep 2005
Mesto: Ljubljana

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 13, 2006 9:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ekskurzije su meni bile nešto najbolje u srednjoj školi.
U drugoj godini smo bili u Barceloni, a prošle godine u Beogradu i Novom Sadu... stvarno nezaboravno

Kiki07
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 04 Feb 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 14, 2006 1:37 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

I meni su eksurzije nesto najlepse sto pamtim iz srednje skole. U onsovnoj taman, kad smo trebali kao osmenci da odemo na eksurziju zaratilo se, pa nikuda nismo isli.

U srednjoj je bilo super, druga godina nase more, treca Budimpesta, cetvrta Atina. Bilo je fenomenalno, mada sam posle srednje, kasnije, mnoog puta odlazila za Budimpestu. Atina je jako lepa, Akropolj, Zevsov grob, super je sto smo sve to obisli pa i Pireje ... ali je dosta dalek put ..

Ja sam za eksurzije!

Ko ima finans. mogucnosti da posalje svoje dete svakako to treba da uradi!
Secam se da su kod nas u odeljenju bili ljudi koji nisu imali da plate, pa smi skupljali i za njih, i agencija je davala gratis 2 mesta... cini mi se da je tako bilo ... Ne znam da li i sada tako rade..

tomislavjancic
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 24 Jul 2005
Mesto: Pod sjajem ruzicastih zvezda...

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 18, 2006 5:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Lepo je putovati, exkurzija je extra pogotovo uvek se lepo provedes.

jeka_ks
GiGijeva miljenica
GiGijeva miljenica

Godine: 34

Datum registracije: 18 Mar 2005
Mesto: krusevac

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 19, 2006 10:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sto da ne,meni destinacija nikad nije bila bitna.Tamo je bitan samo provod i druzenje

malih slova, nek ti u srce udje radost nova, nek

ti sve od srece sja, a uzrok tome neka budem

ja..

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Škola, fax, posao ~ -> Ekskurzije, putovati ili ne putovati? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3 ... 12, 13, 14  sledeća
Strana 1 od 14

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon