:: |
Autor |
Poruka |
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*
|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
Draga moja, srecan ti bre rodjendaaaaaaaaaaaaaaan!!! Zelim ti da nam budes uvek tako vesela i opicena kao sto si i bila i do sada, da ostanes tako vredna, za isplatu ce angazujemo neko pilence.
Elem, danas je tvoj dan, opusti se, zaboravi na sve brige i probleme bar jedan dan u godini iako si zasluzila i mnogo vise, al' ebi ga, jedan rodjendan imamo.
Hvala ti na svemu draga, nadam se da cemo se druziti jos dugo dugo ovde, a i uzivo. Kisssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
:redlips2: Ovo je od mene, a ovo :redlips2: od Doktora.
|
|
|
Ludica_S ~ Glowing heart ~
|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Nov 2005 Poruke: 1659 Mesto: Pod sjajem ruzicastih ( i zutih ) zvezda :-)
|
|
Da se i ja pridruzim...Srecan rodjendan i sve naJlepse... :new-bday: ... :zagrljaj: ...
|
_________________ Love isn't blind; it just only see what matters! |
|
|
|
|
boban11 Upozorenja: 2 od 3 Prijatelj foruma
|
Godine: 40
Datum registracije: 03 Mar 2005 Poruke: 19847 Mesto: Gradiska
|
|
Sve najljepše za rođendan želi ti Boban od sveg srca
|
_________________ Vilenjakinja & Ja Post Team
Ika & Ja Super Team |
|
|
|
|
Sascha336 * Vatreni delija *
|
Godine: 51
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija
|
|
Sretan ti rodendan i od mene
|
_________________ I C E M A N |
|
|
|
|
gaga021 Banovan! ~ Little sweet Angel ~
|
Godine: 43
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 12412 Mesto: * Tamo negde je srce moje u ponoru tvojih lazi da utehu trazi ostalo*
|
|
Srecan rodjendan i sve najlepse
|
_________________ da budemo ti i ja
ona zemlja sto se ne menja
tvrda zemlja od tvrdog kamenja
|
|
|
|
|
Bajadk Odomaćeni član
|
Godine: 50
Datum registracije: 08 Mar 2004 Poruke: 1077 Mesto: Podgorica - Danmark
|
|
Srecan rodjendan i sve najljepse
|
|
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
eto mene corave..pa draga koleginice sa zakasnjenjem.od srca ti zelim srecan rodjendan..i sve sto bih sebi pozelela
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
jeka_ks GiGijeva miljenica
|
Godine: 34
Datum registracije: 18 Mar 2005 Poruke: 3933 Mesto: krusevac
|
|
Srecan rodjenendan i sve najlepse........naravno da ti se ispune sve zelje
|
_________________ Neka te moj poljubac dotakne putem ovih
malih slova, nek ti u srce udje radost nova, nek
ti sve od srece sja, a uzrok tome neka budem
ja.. |
|
|
|
|
~ivee~ crazy in love
|
Datum registracije: 07 Sep 2005 Poruke: 1796 Mesto: ... izgubila sam se u gradu izgubljenih ... i nasla se na domaci.de ...
|
|
srecan rodjendan i sve najbolje - samo ono sto bi sama sebi pozelela to i tebi zelim
pozz
|
_________________ ... prijatelj služi da kada ti je loš dan odeš i pokvariš i njemu dan ... |
|
|
|
|
miskopisko ~Dream-Maker~
|
Godine: 38
Datum registracije: 03 Sep 2005 Poruke: 4446
|
|
svi bre kasnimo pa i ja....Srecan rodjendan i sveeee najleeeeepse ti zeli Miskopisko
|
|
|
|
|
|
Daca ~Žena Sanjicinog švalera~
|
Godine: 51
Datum registracije: 16 Apr 2004 Poruke: 2617 Mesto: Beograd
|
|
I ja sa zakasnjenjem od srca zahvaljujem svima na lepim zeljama
|
|
|
|
|
|
GiGi *Pravi muškarac*
|
Datum registracije: 09 Mar 2005 Poruke: 10732 Mesto: Autonomna Pokrajina Vojvodina/ Novi Sad/ Liman
|
|
A ja posto retko ulazim ovde tek sad video ovo.
Daco od sveg svoga maloga srca ( ) ti zelim sretan rodjendan (sa zakasnjenjem ) i sve najbolje u daljem zivotu ti zeli tvoj odani kolega GiGi.
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|